Список новобудов Львова

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1617181920 ... 28>
Повідомлення Додано: Сер 19 гру, 2012 10:19

galician написав:
  galician написав:Розпочато бронювання квартир об’єкту на вул. Здоров’я, 14

Дорогі клієнти!

Розпочато бронювання квартир у новобудові по вул. Здоров’я, 14, загальна кількість яких становить 93.

Проект передбачає 5 поверхів та мансарду, 3 секції.

Для зручності мешканців наявний підземний паркінг на 60 паркомісць.

Можливі наступні площі квартир:

1кім – 36-42 кв м
2кім – 64-76 кв м
3кім – 87-104 кв м
4кім – 120-200 кв м
Основними перевагами проекту є географічне розташування будинку у престижному районі м. Львова, індивідуальне опалення, 5 швидкісних безшумних ліфтів виробництва Німеччини.

Вартість квадратного метра становить 9 430 грн.

Початок будівництва планується у 4-ому кварталі 2012, завершення – 1 квартал 2014 року.

Слідкуйте за оновленнями на сайті у розділі «Проекти» м. Львова!

http://intergal-bud.com.ua/index.php?ca ... 92&lang=ua

Як там справи в інтергал буда? одужають скінчити?

Питання досі відкрите а експерти мовчать....

Относительно Интеграл-Буд. Они строят два комплекса в Киеве (ЖК Паркові Озера и ещё какой-то). Про "Паркові Озера" я писал здесь на форуме (только прошу прощения за такое количество орфографических ошибок в теме), когда здесь представитель застройщика (судя по тону и дальнейшей ретеровке) очень расхваливал местоположение и комплекс в целом. Вы можете почитать о данном комплексе на Риалт.юа - там на форуме здорово расписано что обещали и что имеют по факту. Думаю, можно провести аналогию, ибо подход к бизнесу, обычно, не зависит от территориального расположения в рамках одной страны.
vov4ick

Подякував: 613 раз.
Подякували: 430 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 гру, 2012 11:03

galician
Тут важко відповісти. З одного боку справи в Інтергалбуда непогано, будують в багатьох містах і час від часу здають новобудови. Компанія належить дупутату від ПР Зубику В.В. І цього разу він залишився депутатом, такщо будівельний бізнес є кому прикрити, палки в колеса їм ніхто ставити не буде.
Але з другого боку - враховуючи динаміку продаж квартир в будинках що будуються - не впевнений чи вистарчить грошей "інвесторів" (тих хто вже купив в недобудованому будинку квартири) для того щоб закінчити будівництво.
Наприклад новобудова на Міхновських, з 135 квартир продано менше 30%, причому в двох секціях вже 8 поверх тягнуть (дві інші трохи повільніше йдуть), а на нижніх поверхах вже вікна ставлять і зовнішнє утеплення.
До кризи 30% квартир продавалось ще на стадії котловану... коли тягнули 8 поверх вже всі квартири були продані зазвичай.
Тут треба консультацію будівельника на тему яка приблизно собівартість такого будівництва. Наприклад, якщо Інтергалбуд продає 80% квартир, він покриває всі свої витрати і добудовує будинок, решту 20% йде в чистий прибуток. Я не знаю цього співвідношення... чи вон 80/20 чи 70/30 і т.д.
Що буде якщо наприклад дотягнуть коробку а продадуться тільки 50% квартир до того часу? Чи вистарчить цієї суми щоб завершити і здати будинок чи ні? якщо ні, чи вкладе компанія свої кошти (якщо має) щоб добудувати і здати? чи буде будувати "повільніше" (заморожувати) поки не продасть більше квартир... от тут і загвоздка...
Взагальному думаю що будинки добудуються і здадуться рано чи пізно. Єдине питання чи чітко в терміни чи з затримкою... на відчуттях, всетаки з затримкою, але думаю не великою, десь з пів року... не більше...
Але тут дійсно треба трохи більше інсайду і коментарів людей які знаються в будівництві і знають цю конкретну фірму і її фінансові можливості.
ghost

Подякував: 132 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 гру, 2012 11:17

Re: Список новобудов Львова

ghost написав:Тут треба консультацію будівельника на тему яка приблизно собівартість такого будівництва. Наприклад, якщо Інтергалбуд продає 80% квартир, він покриває всі свої витрати і добудовує будинок, решту 20% йде в чистий прибуток. Я не знаю цього співвідношення... чи вон 80/20 чи 70/30 і т.д

Я надіюсь Ви розумієте , що у різних організацій - різний рівень рентабельності .
Але при цьому
Якщо 70-80% продано - то вже не в мінусі.
Друге питання , що по паперам можуть бути різні варіанти( гримаси оптимізації оподаткування), а тому юридично-фірма може збанкрутувати й при придажах в 100%.
Саме тут зарита вся бяка.
Прибуток є однозначно , але сьогодні ситуація така , що якась окрема особа прихопивши з собою купку грошей може відбути до якихось багамських островів і рентабельно працююче підприємство з 100 осіб легко перетворюється в банкрота з усіма подальшими негативними наслідками для сторонніх(кінцевих) інвесторів.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 19 гру, 2012 12:46

ghost написав:Наприклад новобудова на Міхновських, з 135 квартир продано менше 30%, причому в двох секціях вже 8 поверх тягнуть (дві інші трохи повільніше йдуть), а на нижніх поверхах вже вікна ставлять і зовнішнє утеплення.
До кризи 30% квартир продавалось ще на стадії котловану... коли тягнули 8 поверх вже всі квартири були продані зазвичай.

Було б непогано якщо ці дані були достовірними. Тоді можна не переживати, що після здачі будинку там не буде вже що вибирати. Хоча впринципі так і є. В еко домі на варшавській здали а квартири досі продають.
galician

Подякував: 3 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 гру, 2012 13:25

galician написав:Було б непогано якщо ці дані були достовірними. Тоді можна не переживати, що після здачі будинку там не буде вже що вибирати. Хоча впринципі так і є. В еко домі на варшавській здали а квартири досі продають.

Якщо поверховість не має значення то на 99% впевнений що після здачі будинку буде що вибирати. Якщо ні - тоді не факт... найшвидше розбираються квартири на середніх поверхах, з 3 по 6, після здачі будинку там хіба якщо і будуть вільні квартири то хіба що трикімнатні, одно-двох-кімнатні в першу чергу розпродуються. На інших поверхах можливо буде більший вибір.
Нарахунок достовірності інформації - Інтергалбуд намагається працювати відкрито, і за це їм плюс - інформація по проданих квартирах в них на сайті є достовірною, хібащо можливо оновлюється з затримкою в тиждень-два. Заходив в їх офіс якось, звіряв з тим що пропонували дівчата - сходиться з тим що на сайті.
ghost

Подякував: 132 раз.
Подякували: 25 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 гру, 2012 14:42

budivelnik написав:Тут якось дивно підібрані цифрові параметри
12 хвилин порівнюються з 45 хвилинами :D
Зробіть допуск в 2, тільки в одному випадку збільшіть час в два рази , а в другому - зменшіть і отримаєте однаковий час.

Нє-нє, в даному випадку 45 хв-це максимум, скільки треба затратити, щоб доїхати з Шота Руставелі до Санта-Барбари. Це з врахуванням корків на Шота Руставелі чи Зеленій і необхідністю пропустити кілька забитих маршруток. Тобто прийшов на зупинку о 18-00-і о 18-45 МАКСИМУМ ти на відповідній зупинці на Сихові. Незалежно від погоди, часу дня чи забитості транспорту.
Щодо Рясного у час пік... Хм-хм :) Я думаю, що і 1,5 годин може бути мало, бо сполучення, як кажуть поляки, бардзо бжидке :) Мені вистачило власного сумного досвіду у неділю. Більше не хочу :) Або все забите, або нічого нема ;) А на Сихові фіолетово, чи вихідні, чи будні-чимось полюбе виберешся...
Та що далеко говорити-зараз я доїжджаю маршруткою з Сихова в центр максимум за 30 хв. Це з врахуванням чекання на маршрутку. В Рясне таке реально? До вокзалу може і так, з натяжкою, там вони шустро льотають, але саме в центр - то напевне на 2 треба час множити, і не дай бог якщо перекриють переїзд ;) 45 хв МАКСИМУМ і 1,5 год МАКСИМУМ - є різниця? ;)
Nighthawk

Подякував: 89 раз.
Подякували: 397 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 гру, 2012 15:25

Думаю, що сполучення в рясне покращиться - там ж будуть автовокзал.
galician

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 гру, 2012 15:56

Nighthawk
1 Давайте не пересмикувати
Від Рясне-1 до Оперного я зайду за 1 годину пішки ( там 7 км)
2 Навіть при закритому переїзді , я на авто не добираюсь довше ніж за 30 хвилин ( а літом можу скочити при потребі й через дачі - минуючи переїзд і вискакуючи відразу на Тунельну і це займе 15 хв)
3 Жодна маршрутка не йде в центр більше 40 хвилин ( при цьому може бути що пересування по городоцькій від церкви Анни до Оперного може зайняти 20 хвилин )
4 Як на мене , то страшилку про 1,5 годинне добирання з Янівського до Сихова ( адже тут показано саме погане сполучення цвинтара з Сиховом :D ) - не потрібно поєднувати з оповіданнями про добирання з Рясне до центру.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 19 гру, 2012 15:59

galician написав:Думаю, що сполучення в рясне покращиться - там ж будуть автовокзал.

Автовокзал ( автокомплекс) що будується ( вже збудувався і ніяк не запуститься , не зважаючи на кульки і презентації в листопаді) в Рясній-Руській - не буде мати жодного відношення до внутрішньоміських перевезень.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 19 гру, 2012 16:31

budivelnik написав:не буде мати жодного відношення до внутрішньоміських перевезень.

Поясните чому?
galician

Профіль

#<1 ... 1617181920 ... 28>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей