Посоветуйте курсы риторики

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум Освіта в Україні та світі. Обговорюються питання освіти: куди піти вчитися на фінансові спеціальності, ліцеї, коледжі, вузи, а також обговорення тренінгів, семінарів та курсів, навчання, MBA, друга фінансова освіта.
  #<12
Повідомлення Додано: Сер 02 січ, 2013 22:40

misha_boyko2012 написав:Я ходил по дебатным клубам раньше.
Методы, по которым они спорят, в реальных условиях не всегда работают.
И процесс обучения там весьма условный.
А в общении ведь главное убедительность!
Именно убедительности учат здесь sila-slova.com

кого научились убеждать? :roll:
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 09 січ, 2013 00:52

не розумію навіщо спамити по форумам?Люди, схаменіться! Зприводу дебатів-це звісно цікава тема, декілька раз ходила на зустрічі. Але результат щось не зовсім вразив чесно кажучи. Почала шукати курси, звісно не самі найдешевші шакала, по форумам рискала. Вибору море,а от чи результат буде???
Врешті решт на покупоні купила купон :) "курси ораторської майстерності при інституті підготовки кадрів промисловості". Звісно !!мене збентежило "промисловість-ораторська майстерність??? :shock:"
Група набралась, чесно кажучи, з "небідних людей" і якось незручно всім було відкриватись.Але тренер все і всіх урівняв і ми навіть здружились на час курсу. :D Короче кажучи мені сподобалось!
Mary Reds

Повідомлення Додано: Чет 10 січ, 2013 17:52

Mary Reds написав:не розумію навіщо спамити по форумам?Люди, схаменіться! Зприводу дебатів-це звісно цікава тема, декілька раз ходила на зустрічі. Але результат щось не зовсім вразив чесно кажучи. Почала шукати курси, звісно не самі найдешевші шакала, по форумам рискала. Вибору море,а от чи результат буде???
Врешті решт на покупоні купила купон :) "курси ораторської майстерності при інституті підготовки кадрів промисловості". Звісно !!мене збентежило "промисловість-ораторська майстерність??? :shock:"
Група набралась, чесно кажучи, з "небідних людей" і якось незручно всім було відкриватись.Але тренер все і всіх урівняв і ми навіть здружились на час курсу. :D Короче кажучи мені сподобалось!

Сдружились - это прекрасно, ну а с ораторским мастерством-то как? Вы ощутили какие-то сдвиги в этом направлении?
Noah Katz

Повідомлення Додано: Вів 15 січ, 2013 00:49

Саморозвиток-наше все

Noah Katz
Відверто кажучи-є. Але це таке питання з "підковиркою", так як місяць-це невеликий термін для такого об'ємного тренінга. Головне, що пояснили що,як і з чим його їсти :) Тепер читаю літературу(яку порадив тренер), дивлюсь відео. Короче кажучи розвиваюсьу вірному направленні. Порадила подрузі, вона завтра має йти до них на 1-ше заняття.
Mary Reds

Повідомлення Додано: П'ят 18 січ, 2013 22:59

Mary Reds написав:Noah Katz
Відверто кажучи-є. Але це таке питання з "підковиркою", так як місяць-це невеликий термін для такого об'ємного тренінга. Головне, що пояснили що,як і з чим його їсти :) Тепер читаю літературу(яку порадив тренер), дивлюсь відео. Короче кажучи розвиваюсьу вірному направленні. Порадила подрузі, вона завтра має йти до них на 1-ше заняття.

И какая стоимость курса?
Noah Katz

Повідомлення Додано: П'ят 05 кві, 2013 14:49

Noah Katz написав:
  Mary Reds написав:Noah Katz

И какая стоимость курса?

1000грн. і дозволили платити частково
Mary Reds

Повідомлення Додано: Чет 06 лют, 2014 21:59

Mary Reds

Вибачте, а ви який з двох курсів риторики в інституті відвідували?? Я відвідувала курс публічних виступів. Мені сподобався :)
ZOI

Повідомлення Додано: Суб 15 лют, 2014 14:16

хто цікавиться курсами риторики, раджу інститут підготовки кадрів http://ipkprom.com.ua/?p=310&lang=ru
ZOI

#<12
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ