Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Haza написав:Відсотки за депозитом "Готівка щомісяця" виплачуються завжди першого числа кожного місяця чи кожного місяця того самого числа, коли був укладений договір? Дякую
Ответ на Ваш вопрос можно найти в пункте 4.2.5. публичного договора привлечения банковских вкладов от физ.лиц (http://www.ptclick.com.ua/upload/docs/docs/contract.pdf): 4.2.5. Сплата нарахованих процентів здійснюється щомісячно в перший банківський день кожного календарного місяця та при поверненні Вкладу шляхом перерахування Банком коштів на банківський рахунок Вкладника, відкритий в Банку, та реквізити якого вказані в Дистанційному розпорядженні
Haza написав:Відсотки за депозитом "Готівка щомісяця" виплачуються завжди першого числа кожного місяця чи кожного місяця того самого числа, коли був укладений договір? Дякую
Ответ на Ваш вопрос можно найти в пункте 4.2.5. публичного договора привлечения банковских вкладов от физ.лиц (http://www.ptclick.com.ua/upload/docs/docs/contract.pdf): 4.2.5. Сплата нарахованих процентів здійснюється щомісячно в перший банківський день кожного календарного місяця та при поверненні Вкладу шляхом перерахування Банком коштів на банківський рахунок Вкладника, відкритий в Банку, та реквізити якого вказані в Дистанційному розпорядженні
Дякую. Надіюсь я до 13:00 побачу нараховані відсотки на своєму рахунку. Наразі їх немає.
IMPRINTER дык не о том речь, это все я прекрасно знаю! вопрос в другом, почему по автоматически пролонгированному 30.12.12 депозиту висела одна ставка(25%), а после попытки сегодня закрыть депозит: 1. ставка уменьшилась на 0,5% 2. проценты за декабрь испарились с ощадного 3. депозит продолжает висеть как действующий но уже с меньшей ставкой! наблюдаю дальше
Haza написав:Надіюсь я до 13:00 побачу нараховані відсотки на своєму рахунку. Наразі їх немає.
в мене є, на карті видно, хоч в списку операцій карти нема...
Давно нарахували? В мене на карті лише нараховані відсотки по самій карті (2% річних), а по депозиту "Готівка щомісяця" пусто. По "Бажане збільшення" ще вранці були нараховані.
Цікаво, знову глюки чи просто до мого депозиту ще не дійшли?