Бандеру та Шухевича вилучили з тестів з історії України
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Хоча тут є певна позитива - значить кацанацики Табачника не можуть однозначно намалювати Бандеру чорною фарбою;) Якби вони мали реальний компромат - то просто б змалювали його зрадником, бандитом, гвалтівником й усе. Між іншим в коханій РФ Власова щось не викидають з історії... Локотську республіку замовчували ще при совку, а от тепер...
Бandera написав: Совок до сих пір вважає 9 травня 1945р. великою перемогою? А голодомор 1946-1947рр., а післявоєнні репресії проти полонених і військових, а знищення тисяч калік - ветеранів, а сотні тисяч висланих з усіх областей України, лише за те що чи брали участь у визвольному русі чи просто були на окупованій території, нарешті цілі вислані народи - чеченці, кримські татари, греки тощо? Як на мене не було великої перемоги, тому що на місце одного диктатора прийшов інший, який ні чим не кращий....
это по вашему мнению...!) а переселение народов - это вообще гениально...!) это все равно что решить чеченский конфликт не за 20 лет, а за 3 дня...) (по законам военного времени) а что касается жертв, то они были ВЕЗДЕ!!! никакая либеральная европейская страна не может похвастаться чистыми руками...!)
Бandera написав: Ги, манкурте ти називаєш толерантністю восхваляння вбивці Щорса чи совкового партійного функціонера Пятакова?:) Ще в 60-ті роки І.Дзюба написав статтю "Інтернаціоналізм чи русифікація", де дуже добре показав, що прикриваючись словом інтернаціоназлізм совкова держава провадила русифікацію, так і ви - прикриваючись словами толерантність, антифашизм провадите захищаєте звичайний ретроградний, українофобський совок...
ага и поэтому они провели украинизацию 39-41...)))
chipmunk написав:Еге ж, треба знати Леніна, Сталіна, Путіна, головне Януковича;)) Влада Москви(певно тру українське місто;))))))) ) це звісно рай і визволення, а влада Берліна - окупація. Жителі Москви, Курська, Пітеру(які були в совєцькій армії) - щирі укри, визволителі, справжні західноукраїнці. А Бандера й оунівці прилетіли з Марса й хотіли окупувати Україну... Ой, тобто Росію, адже Львов - русский город, хохлам мона там жити лише як закацапляця. Слава Роисси!!!
А надо говорить правду, о всех. Только детей младших не стоит втягивать в эту грязь и портить им детство, и воспитывать злобу и нетерпимость. В это время их учить надо другому. Неужели Вы думаете что злоба может дать начало чему-то человечному? Старшим надо рассказывать без прикрас, честно, жестко, когда они способны будут это осмыслить - из истории слов не выкинешь. И не надо иконы рисовать. Как одни создают фетиши из красных, так другие - из бандеровцев. Меня тошнит как от одних, так и от других.
KoBnaK написав:))) не ну серьезно???!!! борцы за независимость???))) подскажите их битвы!!! в лесах сидели, в лесах их и передавили! чтобы бороться, нужно атаковать...!))) вы не подумайте, я ко всем ровно отношусь, но бандера и шухевич - либо бандиты, либо идиоты)) так глупо к независимости еще никто не шел))) тут и Скоропадский отдыхает))
Якби ти цікавився, то знайшов би цю інформацію і без моєї допомоги. Народи без державності часто саме так і йдуть до незалежності - шляхом партизанської війни, тому що без державного апарату і на окупованій іноземними військами території неможливо створити власну регулярну армію, яка могла б "атакувати" регулярну армію загарбника. Виходячи з кількості смайликів і знаків оклику, твоє ставлення до будь-якої події чи людини нікого не хвилює.
я народилась не в патріотичній сім"ї (сама з півночі), проте Степана Бандеру та Романа Шухевича вважаю героями... і просто дивуюсь українцям, які їх зневажають.. вони ж Нашу незалежність боролись.. боролись як проти червоної, так і проти коричневої чуми.. давно пора зрозуміти, що українці - це народ, а не якесь там бидло.. давно пора показати дулю москалям.. час відійти від Росії, яка є гальмом для України, й рухатись вперед.. Слава Україні! ...=))
Runner написав: Якби ти цікавився, то знайшов би цю інформацію і без моєї допомоги. Народи без державності часто саме так і йдуть до незалежності - шляхом партизанської війни, тому що без державного апарату і на окупованій іноземними військами території неможливо створити власну регулярну армію, яка могла б "атакувати" регулярну армію загарбника. Виходячи з кількості смайликів і знаків оклику, твоє ставлення до будь-якої події чи людини нікого не хвилює.
а..) так вы еще и психолог...?))) я понимаю что есть ваше мнение и неправильное!) НО, читал я много и потому смеюсь!)) а смайлики от души - характер такой...!)
Gena777 написав:Правильно!!! Нечего фашистам в истории марать разум детей.
Ви Генадій невіглас і телепень. Я з особистих розповідей діда моєї дружини (він був бандеревець)знаю що вони не були фашистами.
Ну раз дидусь рассказывал, то правда. Он так и сказал, я не фашист.
Вот Бандера в вышиванке
Бандера, Шухевич Уна-УНСО, СС-Галичина, УПА - нацисты и воевали вместе с гитлеровскими нацистами против своих же соотечественников, поверив в призрачное обещание Гитлера, которое он не выполнил. Фашистами их под общий шаблон называют, а разница существенная.
Фашизм (итал. fascismo от fascio «союз, пучок, связка, объединение») — обобщённое название специфических крайне правых политических движений, идеологий и соответствующая им форма правления диктаторского типа, характерными признаками которых являются культ личности, милитаризм, тоталитаризм
Национал-социализм (нем. Nationalsozialismus, сокращённо нацизм) — форма общественного устройства, соединяющая социализм с ярко выраженным национализмом (расизмом), а также название идеологии, обосновывающей такого рода социальный порядок. Типичным примером проведения подобной идеологии в жизнь является Третий рейх, где национал-социализм был официальной идеологией, сочетавшей в себе различные элементы социализма, национализма, расизма, фашизма, и антисемитизма
Востаннє редагувалось prolog в Сер 23 січ, 2013 17:05, всього редагувалось 1 раз.