Бандеру та Шухевича вилучили з тестів з історії України

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 1617181920 ... 25>
Повідомлення Додано: Чет 24 січ, 2013 11:26

shengen09 написав:
  ak-alexey написав:
  shengen09 написав:"Многочисленные факты говорят о том, что националисты не просто убивали свои жертвы, они зверски их мучили: отрубали руки, ноги, головы, отрезали уши, нос, груди, выкалывали глаза, вешали и душили веревками или колючей проволокой, живых бросали в колодцы, проруби, засыпали землей и чинили другие зверства.
Вот некоторые факты.

Боюсь вас шокировать... Но в военное время - это норма жизни!

Это послевоенное время. Изучайте внимательно историю, факты.

"Изгнание фашистских оккупантов с территории Украинской ССР не принесло мира и покоя населению западных областей. Банды УПА, готовившиеся с помощью гитлеровцев к затяжной вооруженной борьбе против Советской власти в тылу Красной Армии, приступили к реализации своих зловещих планов."

"Второе постановление ЦК КП(б)У «О состоянии и мерах по укреплению социалистической законности и советского правопорядка в Украинской ССР» было принято 28 января 1948 года. В нем также указывалось на ответственность лиц, виновных в допускаемых нарушениях советского законодательства, в частности в западных областях Украины."

Нешановний манкурт для чого ви копіпастите брехливі документи совкового періоду? А чого гітлерівські документи та гебельсівську пропаганду не копіпастите, там стільки ж правди?:)
Бandera

Повідомлення Додано: Чет 24 січ, 2013 11:33

Бandera написав:
  Dr_4e написав:
  Бandera написав:Ги, ви озвучуєте мрії масковських колонізаторів вже з два століття - переселити, знищити, асимілювати і т.д. Чого ж до сих пір цього не зробили? Бо були мягкотілі?:) Ще раз можу сказати - ви звичайний маскальський нацист шовініст і ви це підтверджуєте кожним своїм дописом....
Только подальше отойдите, ато монитор уже весь в слюне и желчи. Вас тут никто не оскорблял, спокойнее. Я понимаю, как фарион скажет так у Вас и будет. :lol:

Ги, а такі бидло шовіністи у мене інших емоцій не викликають:) Я Вас особисто зневажаю, оскільки ви є просто бидлом. Але я не закликаю нікого не вбивати, не переселяти і не виправдовую це, як ви - звичайний сталініст-шовініст:)

Я смотрю у Вас эмоций вообще, кроме ненависти и злобы, нет. :?
Dr_4e

Повідомлення Додано: Чет 24 січ, 2013 11:34

shengen09 написав:
  Бandera написав:shengen09
Ги, бідненький проплачений ФСБешними нафтодоларами манкурт-совок думає, що його копіпаст брехливих совкових демагогів зі збереженням стилістики та дибільних зворотів типу "українсько-німецькі націоналісти" може когось у чомусь переконати?:)) Та ти хоч всі книжки та цитати з товаришів Сталіна, Лєніна, Єжова, Хрущова, Чєкатіло та інших наведи, це не додасть ні краплини правди в ці брехливі опуси:)

Таких как Вы может "переконати" только пуля в лоб, я так понимаю. Вы ее получите, не сомневайтесь, как только вылезете из свего схрона на свет Божий.

Ги, проплачений совок-манкурт вирішив, що він реінкарнація таваріша Єжова?:) Що він має право роздавати кулі в лоба, як його старші криваві бидло кумири?:) Це вже навіть весело:) Я живу в Києві, працюю на чудовій роботі і в міру своїх сил позбавляю чудове місто Київ від впливу подібних комуняцьких кривавих виблюдків, виключно силою слова та силою переконання маю зазначити:)
Бandera

Повідомлення Додано: Чет 24 січ, 2013 11:36

Бandera написав:
  shengen09 написав:
Ги, бідненький проплачений ФСБешними нафтодоларами манкурт-совок думає, що його копіпаст брехливих совкових демагогів зі збереженням стилістики та дибільних зворотів типу "українсько-німецькі націоналісти" може когось у чомусь переконати?:)) Та ти хоч всі книжки та цитати з товаришів Сталіна, Лєніна, Єжова, Хрущова, Чєкатіло та інших наведи, це не додасть ні краплини правди в ці брехливі опуси:)

Таких как Вы может "переконати" только пуля в лоб, я так понимаю. Вы ее получите, не сомневайтесь, как только вылезете из свего схрона на свет Божий.

Ги, проплачений совок-манкурт вирішив, що він реінкарнація таваріша Єжова?:) Що він має право роздавати кулі в лоба, як його старші криваві бидло кумири?:) Це вже навіть весело:) Я живу в Києві, працюю на чудовій роботі і в міру своїх сил позбавляю чудове місто Київ від впливу подібних комуняцьких кривавих виблюдків, виключно силою слова та силою переконання маю зазначити:)

Давно переехали?
Dr_4e

Повідомлення Додано: Чет 24 січ, 2013 11:38

Dr_4e написав:Я смотрю у Вас эмоций вообще, кроме ненависти и злобы, нет. :?

Я ще раз можу сказати - до людини, що виправдовує знищення, виселення та асиміляцію інших народів, лише тому що ці народи не його в мене лише одна емоція - презирство... І називають цю людину - шовініст-нацист. Чи ви вважаєте, що якщо ви маскаль то дані слова вас не стосуються? Тільки німці та українці можуть бути нацистами, а маскалі ні?:)
Бandera

Повідомлення Додано: Чет 24 січ, 2013 11:40

Dr_4e написав:Давно переехали?

Ги, комплекси про панаехавших міцно засіли в мізки маскалів:)
Бandera

Повідомлення Додано: Чет 24 січ, 2013 11:41

Бandera написав:
  Dr_4e написав:Я смотрю у Вас эмоций вообще, кроме ненависти и злобы, нет. :?

Я ще раз можу сказати - до людини, що виправдовує знищення, виселення та асиміляцію інших народів, лише тому що ці народи не його в мене лише одна емоція - презирство... І називають цю людину - шовініст-нацист. Чи ви вважаєте, що якщо ви маскаль то дані слова вас не стосуються? Тільки німці та українці можуть бути нацистами, а маскалі ні?:)

Это где я ратовал за за уничтожение, выселение? Ассимиляция дело добровольное должно быть. Или Вы хотите ввести ограничение, там на смешанные браки, гетто, концлагеря? В интересах всего государства и народа, может стимулироваться материально или нематериально. Люди сами решат, Вы же в Киев наверное тоже переехали? :wink:
Востаннє редагувалось Dr_4e в Чет 24 січ, 2013 11:43, всього редагувалось 1 раз.
Dr_4e

Повідомлення Додано: Чет 24 січ, 2013 11:42

Бandera написав:
  Dr_4e написав:Давно переехали?

Ги, комплекси про панаехавших міцно засіли в мізки маскалів:)

И все-таки? :wink: Для интереса?
Dr_4e

Повідомлення Додано: Чет 24 січ, 2013 11:45

Бandera написав:
  shengen09 написав:

Со словом у Вас проблемы, что очевидно. :D Кого же Вы уже "переконали", позвольте поинтересоваться? Кто же входит в аудиторию Ваших благодарных слушателей?
shengen09

Повідомлення Додано: Чет 24 січ, 2013 11:49

Dr_4e
Народився і виріс в Києві, батько з Тернопільської області, мати з Дніпропетровщини:) Ще питання?:) А ви звідки? Також просто цікаво:)
Бandera

#<1 ... 1617181920 ... 25>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє