Хоч людина я попереджена, проте не можу не нагадати, що сьогодні Володимиру Семеновичу Висоцькому виповнилося б 75 років. І хоча слова "банк" та "валюта" він вживав не дуже часто, його пісні-вірші-байки на профільних гілках порталу цитують найчастіше. Тим, хто забажає освіжити щось у пам"яти, раджу "Записи К.Мустафіді".
mike41 написав:Хоч людина я попереджена, проте не можу не нагадати, що сьогодні Володимиру Семеновичу Висоцькому виповнилося б 75 років. І хоча слова "банк" та "валюта" він вживав не дуже часто, його пісні-вірші-байки на профільних гілках порталу цитують найчастіше. Тим, хто забажає освіжити щось у пам"яти, раджу "Записи К.Мустафіді".
ПРИЄДНУЮСЬ!
Ну, і традиційно рекомендую фільм:"Высоцкий. Спасибо, что живой",незважаючи на гламурну критику, мені фільм сподобався...
kokon написав:Підкажіть, будь ласка, хто в темі: які ще є привабливі варіанти по депозитах/рахунках з вільним зняттям, окрім укргазівського ПроЗапасу?
Чи це єдиний варіант з відсотком >15% річних?
В Дельти є золотий гаманець в кармані за 100 грн. Там на визначений залишок 17%. Якщо з залишку відщіпнете, то на цю суму лише 7%. Залишок можна регулювати в інтернет банку Дельти. Зміни вступають в силу лише, здається тут можу збрехати, через 14 днів.
kokon написав:Підкажіть, будь ласка, хто в темі: які ще є привабливі варіанти по депозитах/рахунках з вільним зняттям, окрім укргазівського ПроЗапасу?
Чи це єдиний варіант з відсотком >15% річних?
В Дельти є золотий гаманець в кармані за 100 грн. Там на визначений залишок 17%. Якщо з залишку відщіпнете, то на цю суму лише 7%. Залишок можна регулювати в інтернет банку Дельти. Зміни вступають в силу лише, здається тут можу збрехати, через 14 днів.
ПУМБ - 16 з хвостиком. Без заморочок із неспалюваною сумою.