|
|
![]() Re: Дефицит платежного баланса Украины за 2012 год - "заслугАлександр Охрименко, президент... что он курит? 12 стр. написали по обсуждению этого бреда. Я плакалЪ
![]() 1 Ви напевно не в курсі , що згідно з останніх дослідж які ведуться нв цих сторінках) форумчанами які підтримують Вашу позицію - в 2008 році - була бульбашка на все ( особливо на житло ) значить і Ваша зарплата в 2008 - це бульбашка , яка справедливо тріснула і показала Вам - Вашу профпригодність в порівнянні з аналогічним забугорним мешканцям. А щоб Вам не було дуже вже важко , то в порівнянні з українцем Ваша профпригодність не змінилась ( гривневий то дохід у Вас залишився) 2 Якщо Ви звернули увагу я беру період не 1998-2008 , а 1998-2012 , якщо Вам хочеться рахувати по Вашому , то тоді так 1998 - 8 доларів , 2008 - 1900 доларів (+23800 % ) , 2012 625 доларів (- 70%) 1 А що таке - здерти з Вас податки ? Ви виплачуєте 40-50% від власного доходу ?( при чому з усього , а не тільки з білого) 2 Якщо не виплачуєте , то виходить що за Вас виплачують інші ,адже ВВП 1300млрд, бюджет + пенсійний 750 млрд 3 Як думаєте Який розмір оподаткування за бугром ?
![]() Re: Дефицит платежного баланса Украины за 2012 год - "заслугОткуда зарплата в 8 долларов... если мне не изменяет моя память, к слову очень дырявая, у меня стипендия тогда была 31 грн... это 15 долларов... где вы зарплату в 8 нашли!? У меня нет небелого дохода и я все налоги выплачиваю полностью. Думаю если посчитать с НДС, который я плачу при каждой покупке - будет больше, чем 40-50%!!! ![]() Re: Дефицит платежного баланса Украины за 2012 год - "заслугЭто неестественно для рынка планшетов - гораздо вероятнее, что завтра выйдет новая модель, и планшет, который стоил 1000 доларов, будет стоить 850 - такое наблюдаеться на реальном рынке реальных планшетов, и весьма часто. ![]() 1 30 рублів стипендія була в мене в 1982 ![]() 2 8 доларів була зарплата викладача в середній школі(майстра на будові) , можливо що й в мене з памятю проблеми , бо тоді це було приблизно 800 000 купонів , а значить не 1998 , а 1994-95 ( мені на молодшого 1993 року народження , давали продуктовий пайок 15 літрів молока+1,5 кг мяса+3 л соку - вартістю більший ніж я міг купити на свою з/плату майстра на будові) 1 Я за Вас радий ( за Вашу свідомість) 2 Тепер залишилось поміняти політичну еліту шляхом виборів ( а не революцій ), але при цьому надіятись на те що частка податків зменшиться - не варто ( у всьому світі так само ) , а от отримати можливість краще заробляти ( і при цьому не бути членом сімї) - може й вийде. 3 Розмір оподаткування - можете прикинути самостійно При отриманні 5000 грн на руки ( при умові що Ви не приватний підприємець на єдиному податку 1-2 групи) Ви приблизно сплатите Прибутковий 15% = 750 грн Пенсійний 37% = 1850 грн І при витрачанні своїх 5000 грн , Ви сплатите ПДВ на всі товари які купуєте з ПДВ ( таким чином викиньте з цих трат послуги( перукарня і так далі) , ринок (с/г виробництво звільнене від ПДВ), витрати на відпочинок/поїздки за кордон) Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 31 січ, 2013 09:45, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Притягнуто за вуха - вибрані специфічні групи товарів. 1) Золото є специфічним товаром. З люто спекулятивним попитом. Якщо рахувати інфляцію від попеденього піка в 1980 році - отримаємо близько 300%(трохи менше 300%) за 30+ років, що менше 10% в рік. 2) Попит на нафту підріс зі сторони держав що розвиваються, а також нафта є невідновлювальним ресурсом - закінчуються легкодоступні родовища, а в тих, що залишилися, собівартіть добування вища. Також на ринок нафти впливають війни та інші політичні катаклізми в країнах, де добувають нафту. Також на нафтовому графіку можна знайти точку в 1970х роках (нафтова криза), коли нафта коштувала 30 барелів. І отримаємо інфляцію в 500% за 40 років, - також близько 10% на рік. Чим ваші розрахунка кращі від моїх? ![]() budivelnik
Какая-то логика у Вас странная... Может надо сравнивать СРЕДНИЕ зарплаты по годам, а не только свою. Это хоть как-то уравняет положение. Да и приводить стоимость нефти, золота и квадратного метра - это что-то не совсем адекватно (пузыри там всякие, спекуляции, зависимость от темпов мирового ВВП, кризисы и т.д.). Касательно квадратного метра - так тоже надо средний показатель брать, а не киевский. Вот в Енакиево - вообще дома с пустыми окнами стоят - заезжай и живи бесплатно. Может, надо использовать прожиточный минимум для сравнения? Или какой другой показатель, который рассчитывается усреднённо для широких слоёв населения. П.С. ЗП в 8 долл - это какая-то жёсткая фантастика. У КИПовца теплосети 1998 было что-то около 120 грн. (точную цифру не помню). Если память не изменяет, то при курсе 2,0 - это было 60 долл. ![]() Re: Дефицит платежного баланса Украины за 2012 год - "заслугПредлагаю считать статью частью докторской диссертации на тему "Население Украины как враг финансовой стабильности страны; анализ, методы борьбы".
|
|