Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
AntonK ви ж беріть до уваги, що %% виплачуються протягом першого банк. дня (так в Договорах депозитних сказано), там же не кажуть - рівно о 9-00. тож, віплачують поступово, до 13-00 зазвичай всі %% були на місці - тут жодних претензій.
Цікавий написав:А от цікаво - якщо до депозиту з поповненням або зняттям (Вільні кошти або Баж. збільш.) прив'язаний НЕ картковий 2625, а поточний 2620 - теж буде 24/7, і відразу відбудеться поповнення в Сб-Нд, яке відразу можна побачити в Кліку? (хе-хех, маю сумніви ) - дасте відповідь, чи проігноруєте?
так это ж перечисления в направление "депо <-> счет (карт или тек.)"... они согласно регламента ток в опервремя выпоняются. ИМХО, я подругому и не расчитывал
Цікавий написав:А от цікаво - якщо до депозиту з поповненням або зняттям (Вільні кошти або Баж. збільш.) прив'язаний НЕ картковий 2625, а поточний 2620 - теж буде 24/7, і відразу відбудеться поповнення в Сб-Нд, яке відразу можна побачити в Кліку? (хе-хех, маю сумніви ) - дасте відповідь, чи проігноруєте?
так это ж перечисления в направление "депо <-> счет (карт или тек.)"... они согласно регламента ток в опервремя выпоняются. ИМХО, я подругому и не расчитывал
Друзья, операции пополнения и частичного снятия выполняются 24/7, вне зависимости от того, какой счет привязан к вкладу.
Друзья, операции пополнения и частичного снятия выполняются 24/7, вне зависимости от того, какой счет привязан к вкладу.
Ух ты. Я провтыкал. Теперь держитесь В Вс. специально проверю
Поповнив поточний рахунок в гривні в касі банку. Через 10 хв вже бачу в банкінгу ці гроші. Це добре. Але поповнення ощадного рахунку досі заблоковано після попередньої операції поповнення: дата заявки: 01.02.2013, 11:39:17 статус: DONE У виписці по ощадному ця операція проведена: 01.02.2013, 11:41:24. Але сума досі не збільшена. Коли я зможу знову поповнити ощадний???
Haza написав:Поповнив поточний рахунок в гривні в касі банку. Через 10 хв вже бачу в банкінгу ці гроші. Це добре. Але поповнення ощадного рахунку досі заблоковано після попередньої операції поповнення: дата заявки: 01.02.2013, 11:39:17 статус: DONE У виписці по ощадному ця операція проведена: 01.02.2013, 11:41:24 Коли я зможу знову поповнити ощадний знову???
Добрый день, пожалуйста, обратитесь с данным вопросом в контакт-центр банка 0-800-308-308, или написав письмо на info(at)ptclick.com.ua,обязательно укажите Ваши ФИО и ИНН, по возможности, приложите скрин возникшей ошибки. Вы также можете связаться с представителями банка с помощью Skype, логин PtClick.
Haza написав:Поповнив поточний рахунок в гривні в касі банку. Через 10 хв вже бачу в банкінгу ці гроші. Це добре. Але поповнення ощадного рахунку досі заблоковано після попередньої операції поповнення: дата заявки: 01.02.2013, 11:39:17 статус: DONE У виписці по ощадному ця операція проведена: 01.02.2013, 11:41:24. Але сума досі не збільшена. Коли я зможу знову поповнити ощадний???
Поповнював Ощадний з поточного, операція відпрацювалась десь через півгодини. Потім за 2 сеанс зміг поповнити Ощадний з карткового. Також все пройшло штатно.