vov4ick написав:У меня 2 сотрудника вместо двух 1к. сняли одну двушку. Разница для них ощутимая, потеря потребительских "полезностей" допустима в нынешних реалиях.
beton написав:ты можешь сколько хочешь кривляться, как ребенок дошкольного возраста, но факт остается фактом - 1000 баксов за квадрат сданого новостроя в спальнике и близко не было в 2009 году проценты падения сам высчитай, с франтом на пару хехе, пронозисты КРОХовцы))
Що таке 2009 рік ? Це 01 січня , 1 березня чи 31 грудня? Якщо 1 січня - то 8200 грн/м2 в спальнику може й не було ( або було якщо Алма-Атинську 109 - вважати спальником , там було 7950) А якщо 2009 рік - це від 1 березня по 31 грудня - то в новобудовах була маса пропозицій по 8000-8200 грн/м2 , яких до речі сьогодні - не має .
Тому в мене запитання Так падало з 7950 до 8500 , чи росло з 7950 до 8500 ? В 2010 в діапазоні 7900-8200 знаходилось 20 квартир в прайсах КГС на Алмаатмнські. Маяковського, Поздняки В кінці 2011 році в прайсах КГС в діапазоні до 8700 не було жодної пропозиції. Сьогодні , в прайсах Кгс не має жодної пропозиції у введених будинках дешевше 8600
cosjak написав:Оператор БД Не могли бы вы также приводить количество объектов, цена которых не изменилась?
Спасибо за Ваше объяснение. Да, действительно, Вы описали верно и правильно. Именно для таких форумчан я и привожу сводки. Для всех остальных, "устоявшихся идеологически", до которых и на 10-й раз не дойдет, как ни старайся, все равно, что в лоб, что по лбу. Таких людей я игнорирую и не вступаю с ними в переспоры, потому как лающих собак много и падать до их уровня не хочу Касательно Вашей просьбы, то думаю, что это невозможно. Вернее, общее количество объектов в БД я привожу, и при небольшом подсчете можно вычислить, сколько "не изменилось" в цене, но думаю, что это не даст информационного смысла, ибо эта цифра будет содержать и те объекты, что проданы, цена которых поднялась/опустилась, но не обновлена в объявлении или же рекламируется на каком-либо ином ресурсе.
Тільки не треба хамити 1 Ви показуєте базу з 7000 обєктів 2 Ви показуєте на прикладі 30-40 обєктів що ціна на цих 30-40 обєктів( 0,5% від бази) - ціна впала 3 Ви показуєте що середня ціна з бази в 7000 обєктів - зросла
То коли Ви праві ? Чому Ви не пишете що Ціна на 0,5% від загальної кількості - впала , ціна на 90% від загальної кількості - не змінилась,ціна 9,5% від загальної кількості - зросла, середня ціна 100% - зросла.
Як тільки Ви так напишете - я з Вами погоджусь Але висмикнути 30 обєектів і на їх підставі заявити що в 7000( при збільшенні середньої ціни на них)- ціна впала - може тільки не грамотна людина.
Людина чесно пише, що ціна впала на певну групу об’єктів. І навіть поіменно ці об’єкти називає. І чесно наводить середню ціну. І це дві абсолютно різні речі. Я вам вже наводив приклад на яблуках - не знаю, як ще простіше можна це пояснити... Є середня ціна. Яка нас інформує про... про середню ціну і інформує А є об’єкти, ціна на які змінилася. Навіщо ви ці дані містифікуєте? Ці зміни просто дають поживу для роздумів в умовах інформаційного голоду в нерухомому просторі.
Оператор БД написав:Спасибо за Ваше объяснение. Да, действительно, Вы описали верно и правильно. Именно для таких форумчан я и привожу сводки. Для всех остальных, "устоявшихся идеологически", до которых и на 10-й раз не дойдет, как ни старайся, все равно, что в лоб, что по лбу. Таких людей я игнорирую и не вступаю с ними в переспоры, потому как лающих собак много и падать до их уровня не хочу Касательно Вашей просьбы, то думаю, что это невозможно. Вернее, общее количество объектов в БД я привожу, и при небольшом подсчете можно вычислить, сколько "не изменилось" в цене, но думаю, что это не даст информационного смысла, ибо эта цифра будет содержать и те объекты, что проданы, цена которых поднялась/опустилась, но не обновлена в объявлении или же рекламируется на каком-либо ином ресурсе.
Тільки не треба хамити 1 Ви показуєте базу з 7000 обєктів 2 Ви показуєте на прикладі 30-40 обєктів що ціна на цих 30-40 обєктів( 0,5% від бази) - ціна впала 3 Ви показуєте що середня ціна з бази в 7000 обєктів - зросла
То коли Ви праві ? Чому Ви не пишете що Ціна на 0,5% від загальної кількості - впала , ціна на 90% від загальної кількості - не змінилась,ціна 9,5% від загальної кількості - зросла, середня ціна 100% - зросла.
Як тільки Ви так напишете - я з Вами погоджусь Але висмикнути 30 обєектів і на їх підставі заявити що в 7000( при збільшенні середньої ціни на них)- ціна впала - може тільки не грамотна людина.
Людина чесно пише, що ціна впала на певну групу об’єктів. І навіть поіменно ці об’єкти називає. І чесно наводить середню ціну. І це дві абсолютно різні речі. Я вам вже наводив приклад на яблуках - не знаю, як ще простіше можна це пояснити... Є середня ціна. Яка нас інформує про... про середню ціну і інформує А є об’єкти, ціна на які змінилася. Навіщо ви ці дані містифікуєте? Ці зміни просто дають поживу для роздумів в умовах інформаційного голоду в нерухомому просторі.
І я чесно висловлюю своє бачення , яке полягає в слідуючому Якщо ціна впала всього на 0,5% від усіх обєктів в базі і середня ціна обєктів з усієї бази - підвищилась , то математично правильно писати: Ріст цін переважає над падінням. А якщо кортить написати що є падіння цін , то тоді потрібно приводити тільки тих 30-40 обєктів в яких сумарно виходить падіння і не згадувати про 7000 в якиї сумарно відбувається ріст
То як я правий і все таки ОператорБД свідомо маніпулює ?
budivelnik написав:Тільки не треба хамити 1 Ви показуєте базу з 7000 обєктів 2 Ви показуєте на прикладі 30-40 обєктів що ціна на цих 30-40 обєктів( 0,5% від бази) - ціна впала 3 Ви показуєте що середня ціна з бази в 7000 обєктів - зросла
І я чесно висловлюю своє бачення , яке полягає в слідуючому Якщо ціна впала всього на 0,5% від усіх обєктів в базі і середня ціна обєктів з усієї бази - підвищилась , то математично правильно писати: Ріст цін переважає над падінням. А якщо кортить написати що є падіння цін , то тоді потрібно приводити тільки тих 30-40 обєктів в яких сумарно виходить падіння і не згадувати про 7000 в якиї сумарно відбувається ріст
То як я правий і все таки ОператорБД свідомо маніпулює ?
Що є об’єктом дослідження? Об’єктом дослідження є множина, яка являється перетином двох множин об’єктів нерухомості: множини об’єктів нерухомості, виставлених на продаж у попередній проміжок часу, та множини об’єктів нерухомості, виставлених на продаж у поточний проміжок часу. Фраза "Снижение цен преобладает над ростом" стосується цієї результативної множини і є математично правильною.
beton написав:а тебе, строитель, вообще стыдно должно быть)), мои прогнозы тебе поперек горла всегда стояли - должен наизусть помнить если отшибло - то ройся в архиве
привет непроданному бетону
Уже доказано что будивельник на текущий момент "застрял копытами в бетоне" на своём объкте в захолустье Львова
а ведь для кого-то это будущий родовой капитал
А ага и будивельнык его уже сейчас "примножує" считая непроданый товар по "товарній ціні"