|
Актив-банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Нед 10 лют, 2013 15:26
tatop написав:From active, так про саму просту картку під депозит і йде мова. У Вас же була така послуга. Як цього літа зробили покращення в лапках, безкоштовна картка зникла. І не від якоїсь суми на депо а від мінімальної. Безкоштовна картка під депозит є в таких банках як Дельта, Руський Стандарт, Платинум, Кредитпромбанк, БМ банк і багато інших. Для кого ця послуга важлива Ви тут програєте конкуренцію. І якби кошти фізиків Вам були б не цікаві, Ви б не піднімали відсотки за депозитами для фізичних осіб.
Абсолютно вірно. Маю декілька депо на різні терміни. Ваші працівники втрачають час, збираючи відсотки окремо. Пакет не хочу. Було б непогано, якби Ви попереджали про зміни відсотків завчасно. Теж багато банків так робить. І мають з того позитив. І репутацію
-
wolt450
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 408 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 10 лют, 2013 18:43
from active написав:Для чого Ви заганяєте на пакетне обслуговування? Видати пенсіонеру картку під депо безкоштово на його вклад в 1000-5000 гривень, щоб під хатою з банкомата відсотки міг зняти.
Мне, как представителю Банка, кажется, что мы никого не загоняем на пакетное обслуживание. Мы его предлагаем и объясняем преимущества обслуживания "в пакете". И для некоторых категорий клиентов это действительно выгодно. Но если клиент не хочет брать пакет, то не вопрос. Мы рады работать с пенсионерами. Не помню точно, но проверим, есть ли у нас возможность получать к вкладу, начиная с определённой суммы, бесплатно карточку. Если нет, то наверняка организуем, но нужно понимать, что это будет самая простая карта. Спасибо за замечание.[/quote] Поддерживаю, сделайте при размещении депо с 200-300 к грн бесплатный голд или на худой конец обычную карту.
-
LOS
-
-
- Подякував: 20 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 лют, 2013 09:13
wolt450 написав: tatop написав:From active, так про саму просту картку під депозит і йде мова. У Вас же була така послуга. Як цього літа зробили покращення в лапках, безкоштовна картка зникла. І не від якоїсь суми на депо а від мінімальної. Безкоштовна картка під депозит є в таких банках як Дельта, Руський Стандарт, Платинум, Кредитпромбанк, БМ банк і багато інших. Для кого ця послуга важлива Ви тут програєте конкуренцію. І якби кошти фізиків Вам були б не цікаві, Ви б не піднімали відсотки за депозитами для фізичних осіб.
Абсолютно вірно. Маю декілька депо на різні терміни. Ваші працівники втрачають час, збираючи відсотки окремо. Пакет не хочу. Було б непогано, якби Ви попереджали про зміни відсотків завчасно. Теж багато банків так робить. І мають з того позитив. І репутацію
100 відсотків аналогічно по кожному слову. Ще можна тільки додати, що працівники витрачають не тільки час, але і купу папіру та витратних матеріалів для принтера для роздруковки інколи всього кілька гривень щомісячних % для кожного окремого депо...
-
Classif
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 11 лют, 2013 11:21
что там за весняная висимка? оформлял кто?
-
emeta
-
-
- Подякував: 176 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 лют, 2013 11:22
from active Приглашаю, на южные точки посмотреть на полный беспредел,и безразличие к работе (понты, понты и понты. Отделения обшарпанные, все тусклое, выцвевшее, поломанное - одно название банк....
-
peremoga
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 11 лют, 2013 15:45
peremoga Укажите конкретно отделение, на которое необходимо обратить внимание!!!
-
Серый Кардинал
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 11 лют, 2013 18:34
wolt450 написав:Було б непогано, якби Ви попереджали про зміни відсотків завчасно. Теж багато банків так робить. І мають з того позитив. І репутацію
Поддерживаю. А то с сегодняшнего дня опять ставки поменяли, не предупредивши. Непорядок! 
-
Навигатор
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 19 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 лют, 2013 10:59
Серый Кардинал 10,17,27
-
peremoga
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 12 лют, 2013 12:34
peremoga написав:Серый Кардинал 10,17,27
Я уже долго слежу за этой веткой форума, и как у клиента Актив-банка у меня начали закрадываться сомнения по поводу достоверности или вообще ценности предоставляемой Вами информации. Вы так много знаете про Актив-банк, и я понимаю если Вы нарекаете на одно отд., в котором Вы непосредственно обслуживаетесь, но 3 отд. это уже сомнительно. Я не думаю что Вы ездиете по всем этим отд. и смотрите как они работают. Отд. в котором я обслуживаюсь на протяжении 2-х лет, такого никогда не замечал(одно из перечисленных). Поделитесь с нами пожалуйста, с каких источников Вы берёте подобную информацию?
-
SHERIFF
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 лют, 2013 18:40
Успела я до 17-30 на знакомство с банком. Отделение понравилось, персонал тоже, по сравнению с отделениями некоторых других банков очень уютно, главное - спокойно, без очередей, по внешнему виду ожидала хуже. Отделение во Львове.
-
Ksen_
-
-
-
-
-
-
|
|
+ Додати тему
|