Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
да, ржачно ))) відносно ФІ - поповнення депо обмежується часом (лише пів року після відкриття) і сумою (не більше х2 від початкової суми). Але я говорив з начальницею відділення, вона каже - з цих умов банк може зробити індивідуальний виняток і дозволити поповнення більше прописаної суми
serg_sk написав:да, ржачно ))) відносно ФІ - поповнення депо обмежується часом (лише пів року після відкриття) і сумою (не більше х2 від початкової суми). Але я говорив з начальницею відділення, вона каже - з цих умов банк може зробити індивідуальний виняток і дозволити поповнення більше прописаної суми
у меня в УФС резервные столбы еще ))) жаль что нет ИБ, но отделение под домом практически )))
serg_sk написав:да, ржачно ))) відносно ФІ - поповнення депо обмежується часом (лише пів року після відкриття) і сумою (не більше х2 від початкової суми). Але я говорив з начальницею відділення, вона каже - з цих умов банк може зробити індивідуальний виняток і дозволити поповнення більше прописаної суми
у меня в УФС резервные столбы еще ))) жаль что нет ИБ, но отделение под домом практически )))
Це той банк що Козарлюга рекламує. Постраждав за правду. А які там ставки по стовпах?