|
Фідокомбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 22 лют, 2013 12:23
Ferlakur, на мою думку, в тих умовах, які склалися - маю на увазі довіру населення, випадки нехорошого досвіду в роки кризи - варто більше орієнтуватися на надійність установ, яка вже підтверджувалась (Я керуюсь цим принципом, коли вибираю, де обслуговуватись, тут не лише про банки). Для Ерсте Банку стратегічним і взагалі природнім є побудова партнерських і довготривалих стосунків з клієнтами, тому ми прикладаємо зусилля аби далі покращувати послуги і підвищувати довіру наших клієнтів. Тому в кризові роки Ерсте не підвищував ставки, в тому числі по валютних кредитах, і не припиняв видавати вклади, коли клієнти приходили за ними.
-
Юля Кіндра
-
-
- Заблокований
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 60 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 22 лют, 2013 12:54
Юля Кіндра написав:Ferlakur, на мою думку, в тих умовах, які склалися - маю на увазі довіру населення, випадки нехорошого досвіду в роки кризи - варто більше орієнтуватися на надійність установ, яка вже підтверджувалась (Я керуюсь цим принципом, коли вибираю, де обслуговуватись, тут не лише про банки). Для Ерсте Банку стратегічним і взагалі природнім є побудова партнерських і довготривалих стосунків з клієнтами, тому ми прикладаємо зусилля аби далі покращувати послуги і підвищувати довіру наших клієнтів. Тому в кризові роки Ерсте не підвищував ставки, в тому числі по валютних кредитах, і не припиняв видавати вклади, коли клієнти приходили за ними.
Так приберіть з Ваших договорів ці несуразності на які Вам вказали. В банку почалось нове життя. Тепер фізична особа володіє банком. Це вже інший банк, який був до-то-го. Немає потужної австрійської мамки. Є фізична особа за якою стоїть....? Можете нам розповісти, якщо хочете. Чи ця інформація не є публічною?
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лют, 2013 15:10
tatop , я обовязково передам ці зауваження колегам-юристам. Дякую!
Щодо нового акціонера та нового життя, я оперую лише офіційною інформацією, за нею Олександр Адаріч як фізична особа володіє групою компаній Фідо, що придбала Ерсте Банк. Коментувати чутки ринку не можу.
-
Юля Кіндра
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лют, 2013 15:19
Юля Кіндра Пані Юліє, чи можете ви назвати приблизну чи точну дату, коли Ерсте Банк перейде під контроль Фідо Банку? Чи можна вважати такою датою 20 червня, тобто рівно півроку від дати угоди?
-
rorandak
-
-
- Подякував: 88 раз.
- Подякували: 68 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лют, 2013 15:22
rorandak написав:Юля Кіндра Пані Юліє, чи можете ви назвати приблизну чи точну дату, коли Ерсте Банк перейде під контроль Фідо Банку? Чи можна вважати такою датою 20 червня, тобто рівно півроку від дати угоди?
Хотите вовремя спрыгнуть?
-
Ratatui
-
-
- Подякував: 119 раз.
- Подякували: 737 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лют, 2013 15:27
Ratatui Типа того. К концу мая почти все основное выведу. Но по картам точно останусь, если все, включая и-банкинг, не изменится в худшую сторону.
Вообще интересно будет посмотреть, что Адарич будет с банком делать. Присодинение банков в Украине, как я понял, не совсем простое и далеко не быстрое дело. Чаще оставляют отдельный банк и придумывают ему название.
-
rorandak
-
-
- Подякував: 88 раз.
- Подякували: 68 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лют, 2013 17:32
rorandak написав:Ratatui Типа того. К концу мая почти все основное выведу. Но по картам точно останусь, если все, включая и-банкинг, не изменится в худшую сторону. Вообще интересно будет посмотреть, что Адарич будет с банком делать. Присодинение банков в Украине, как я понял, не совсем простое и далеко не быстрое дело. Чаще оставляют отдельный банк и придумывают ему название.
Як на мене, ЕРСТЕ це найкращий актив (серед банків), який продавався минулого року. А хто в нас може найкраще прибрати до своїх рук? Ну звичайно......Олександр Адаріч, як фізична особа. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 лют, 2013 17:42
rorandak , орієнтовно це буде 2 квартал. Втім, ми не можемо зараз говорити про точну дату, оскільки це питання вирішується регуляторними органами України та Австрії. Як тільки буде прийняте рішення, ми обов`язково публічно повідомимо про це.
-
Юля Кіндра
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лют, 2013 12:57
Юля Кіндра
Подскажите пожалуйста по конкретной ситуации. При заключении деп договора выплата процентов 26 числа. За декабрь 2012 года проценты должны были быть выплачены 26 января. Это суббота, выходной день Выплата произошла 28 января в понедельник, все ок. Какого числа должна быть выплата за январь в феврале - 26 февраля как по договору и в феврале это рабочий день или 28 февраля?
-
Alex_TT
-
-
- Подякував: 122 раз.
- Подякували: 395 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лют, 2013 13:08
Alex_TT написав:Юля Кіндра Подскажите пожалуйста по конкретной ситуации. При заключении деп договора выплата процентов 26 числа. За декабрь 2012 года проценты должны были быть выплачены 26 января. Это суббота, выходной день Выплата произошла 28 января в понедельник, все ок. Какого числа должна быть выплата за январь в феврале - 26 февраля как по договору и в феврале это рабочий день или 28 февраля?
26 февраля, как по договору, должна быть выплата. Ой, простите, что я за Юлю ответил. Не заметил сразу 
-
Воffka
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему