|
Віддалено працювати не можна |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Нед 03 бер, 2013 16:54
mju написав:Компанії згоджуються надати вам 15м шумоізольований кабінет з диваном і холодильником? Чи компанії погоджуються, що ви будете з дому працювати в умовах які самі собі створили? Те що ви працюєте на пряму з замовником - означає, що вашій компанії не довіряють передати повний цикл. І менеджмент здійснюється на стороні вашого клієнта.
1. Кампанія-замовник погоджується з тим що я особисто сам в змозі створити собі умови для продуктивної праці на компанію, причому кращі ніж в офісі, що доводить перспективність віддаленої роботи понад офісну. Хоча це від людини залежить та її відношення до роботи. Особисто мені більш важливий результат ніж відсидка годин. 2. Компанія довіряє мені, як розробнику, але не довіряє українським компаніям. Причому це в же тенденція, коли менеджмент на стороні замовника, а з робітниками прямі віддалені контракти. Це призведе до того що українські менеджери і нафиг нікому не будуть потрібні на відміну від розробників, на Заході своїх вистачає.
-
AlifeSoft
-
-
- Подякував: 210 раз.
- Подякували: 311 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 бер, 2013 17:38
mju написав:Питання - не що я чим вважаю. А питання, що ви робите серед того, що називаєте лайном.
А кто вам сказал что я там сейчас нахожусь?  Я бы на вашем месте не делал таких смелых выводов о профпригодности других людей и их местонахождении не владея информацией. Откуда такая упертость и юношеский максимализм? В 15 лет я тоже думал что мир правильный  Вы студент?
-
STC
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 52 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 бер, 2013 00:23
AlifeSoft написав:1. Кампанія-замовник погоджується з тим що я особисто сам в змозі створити собі умови для продуктивної праці на компанію, причому кращі ніж в офісі, що доводить перспективність віддаленої роботи понад офісну. Хоча це від людини залежить та її відношення до роботи. Особисто мені більш важливий результат ніж відсидка годин. 2. Компанія довіряє мені, як розробнику, але не довіряє українським компаніям. Причому це в же тенденція, коли менеджмент на стороні замовника, а з робітниками прямі віддалені контракти. Це призведе до того що українські менеджери і нафиг нікому не будуть потрібні на відміну від розробників, на Заході своїх вистачає.
Чудові висновки. Ви озвучили загально відомі проблеми пост срср. Хороші технарі, але слабкий менеджмент. Це і є причиною того, що: - в Україні слабко з власними розробницькими компаніями
- з ростом рівня менеджменту, в Україну будуть переносити повні цикли розробки, і компанія подібно вашій буде відчувати труднощі, або мінятимуться під ринок. Повний цикл розробки, приносить більше прибутку - ніж часткова розробка. Це всерівно - що замість того щоб продавати сировину - продавати кінцевий товар.
І ще одне. Поважайте чужий час. На пропозиції змінити роботу, давайте одразу відповідь - що цікавить лиш віддалена. Ви ж розумієте, що кабінету з холодильником вам ніхто не надасть. І ви лиш голову людям морочите.
-
mju
-
-
- Подякували: 491 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 бер, 2013 00:48
STC написав:mju написав:Питання - не що я чим вважаю. А питання, що ви робите серед того, що називаєте лайном.
А кто вам сказал что я там сейчас нахожусь?  Я бы на вашем месте не делал таких смелых выводов о профпригодности других людей и их местонахождении не владея информацией. Откуда такая упертость и юношеский максимализм? В 15 лет я тоже думал что мир правильный  Вы студент?
Якщо вам легше - я школяр, 14-ти років, який на мамині гроші в інтернетах гуляє. _____ А тепер по суті. В своїх повідомленях, ви навели купу прикладів паскудного менеджменту, дозвольте зацитувати: А вы считаете что украинский аутсорсинг это не ****?  Хотя, если рассматривать работу там как временное явление и возможность подзаработать (так как больше негде), то можно и потерпеть некоторое время...  (это касается студентов)
Вот как раз и видно что вы наверное никогда с заказчиком и не общались, так как большинство заказчиков наших говноаутсорсингов даже и не знает что тут студенты работают, они думают что тут все профессионалы. Попробуйте сказать заказчику что нужно 60% времени на обучение
Если фирма не хочет создавать нормальные условия в офисе и экономит, то народ тоже не дремлет. Появляются приспособленцы и "троянские кони". На хитрую опу менеджера находится хитрый болт сотрудника ...
На основі цього я зробив висновоки, що ви в основному стикаєтесь з поганим менеджментом. І нажаль, у ваших повідомленнях я не бачив хороших практик - з якими ви зустрічалися. Тільки ваші повідомлення послугували мені основою для висновків.
-
mju
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 бер, 2013 10:26
mju написав:- з ростом рівня менеджменту, в Україну будуть переносити повні цикли розробки, і компанія подібно вашій буде відчувати труднощі, або мінятимуться під ринок. Повний цикл розробки, приносить більше прибутку - ніж часткова розробка. Це всерівно - що замість того щоб продавати сировину - продавати кінцевий товар.
Це не можливо. Всі філіали розбійницьких кампаній (типа Samsung) при роботі в Україні використовують власний менеджмент, чи менеджмент що виріс з розробників (чомусь він навіть кращий ніж дипломовані менеджери). Скоріш це проблема в менталітеті - прогнути всіх під себе, замість створити умови щоб заробити більш грошей для кампанії. Так що менеджмент європейського рівня в Україні з'явиться не раніш ніж за років 70.
-
AlifeSoft
-
-
- Подякували: 311 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 бер, 2013 23:34
AlifeSoft написав:Це не можливо. Всі філіали розбійницьких кампаній (типа Samsung) при роботі в Україні використовують власний менеджмент, чи менеджмент що виріс з розробників (чомусь він навіть кращий ніж дипломовані менеджери). Скоріш це проблема в менталітеті - прогнути всіх під себе, замість створити умови щоб заробити більш грошей для кампанії. Так що менеджмент європейського рівня в Україні з'явиться не раніш ніж за років 70.
Не буду говорти про що не знаю, але це зле. На рахунок термінів - я оптимістичніший. Хороший менеджент має за кілька років виростити собі послідовників на наших берегах.
-
mju
-
-
-
-
Профіль
-
-
|