|
Розжарений півострів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Вів 12 бер, 2013 15:37
Пропонуємо до обговорення: Цього року "черговий" протест КНДР набув неочікувано жорстких масштабів
Дивися повний текст Розжарений півострів.
-
R2
-
- Робот новин
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 153 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 бер, 2013 15:37
как бы события не разворачивались, похоже только Китай от ситуации останется в выигрыше. Корея и Япония будут ослаблены.
-
p_d_boiko
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 26 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 13 бер, 2013 07:18
..., я живу в Сеуле и уже начинаю стрематься.... до этих м-даков всего 30 км по прямой. они ж как крыса загнанная в угол - терять нечего, жрать нечего, экономики практически не существует, у власти малолетний ..., наигравшийся в red alert. в общем, ждать можно чего угодно
-
andriy_skku
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 13 бер, 2013 10:41
andriy_skku написав:..., я живу в Сеуле и уже начинаю стрематься.... до этих м-даков всего 30 км по прямой. они ж как крыса загнанная в угол - терять нечего, жрать нечего, экономики практически не существует, у власти малолетний ..., наигравшийся в red alert. в общем, ждать можно чего угодно
Я б на вашому місці переїхав би південніше (хоча розумію, що це важко), схоже що на цей раз просто погрозами не закінчиться. Америка скоріш за все не постраждає, але от Південній Кореї дістанеться більше за всіх, бо ближче.
-
sodmy
-
-
-
-
-
-
|
|
+ Додати тему
|