Квартира в Крыму у моря, по себестоимости. (50%)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 34567 ... 62>
Повідомлення Додано: Пон 01 кві, 2013 19:19

Re: Квартира в Крыму у моря, по себестоимости. (50%)

budivelnik написав:3 Цифру я отримав з слідуючого
а - гарантія броні =1000 доларів = від 1,5 до 4% від вартості обєкту
б - вступний внесок =4700-8150 = від 22 до 14% від вартості обєкту( чим дешевший обєкт тим більша вартість у відсотках до ціни)
Я устал писать одно и тоже. Но еще раз это сделаю потому, что консультирую всех и каждого кто интересуется нашим проектом потому, что это новая мощнейшая форма коллективного строительства. Поэтому напишу Вам еще раз ИЗУЧИТЕ ТАБЛИЦУ и сайт :)Приезжайте к нам в Ялту покажем, расскажем, забронируем :)
vipresurc

Повідомлення Додано: Пон 01 кві, 2013 19:22

budivelnik написав: на мій погляд там написано що вже зібрали від 0,5 млн доларів), тому в мене відразу два запитання
Перше - якщо вже стільки зібрали - чому так мало зробили
Друге - якщо не зібрали - навіщо показують що зібрали.

1. Потому,что это афера.
2.Потому,что это банда идиотов. Впрочем,как и весь МММ.
вадик

Заблокований
Подякував: 110 раз.
Подякували: 421 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 кві, 2013 19:23

вадик написав:1. Потому,что это афера.
2.Потому,что это банда идиотов. Впрочем,как и весь МММ.
Что за БРЕД? Следите за словами!
vipresurc

Повідомлення Додано: Пон 01 кві, 2013 19:27

budivelnik
Вы сами прекрасно понимаете,что этот "проджект" рассчитан только под домохозяек,которые вчера "освоили компьютер".
вадик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 кві, 2013 19:33

vipresurc написав:Я устал писать одно и тоже. :)

Устал ? Пиши на заборах ! Это самое-то для мммэшников !
вадик

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 кві, 2013 19:58

Малолетка или ЖАБА?

Вадик вы или необразованная личность или вас давит ЖАБА! За то что люди коллективно финансируют строительство в экологическом месте да и еще по себестоимости!
vipresurc

Повідомлення Додано: Пон 01 кві, 2013 21:40

vipresurc написав:
  budivelnik написав:3 Цифру я отримав з слідуючого
а - гарантія броні =1000 доларів = від 1,5 до 4% від вартості обєкту
б - вступний внесок =4700-8150 = від 22 до 14% від вартості обєкту( чим дешевший обєкт тим більша вартість у відсотках до ціни)
Я устал писать одно и тоже. Но еще раз это сделаю потому, что консультирую всех и каждого кто интересуется нашим проектом потому, что это новая мощнейшая форма коллективного строительства. Поэтому напишу Вам еще раз ИЗУЧИТЕ ТАБЛИЦУ и сайт :)Приезжайте к нам в Ялту покажем, расскажем, забронируем :)
1 Я розумію що для супер-пупер зазомбованого консультанта важко зрозуміти що цифри я отримав з тієї ж таблиці на яку він постійно зсилається
2 Я скоріш за все , навіть краще ніж консультант уявляю як структуру. так і способи з допомогою яких крадуться гроші в довірливих клієнтів
а - в таблиці є кілька осіб які тільки за рахунок залучення клієнтів вже отримали віртуальне право на безкоштовних 275 м2 , з них на 200 м2 - 3 особи.Всього обєкт складається з приблизно 4000 м2
б - 200 000 грн вже виплачено за право бронювання і 400 000 грн вже виплачено як перший внесок
3 Як бачите
0,6 млн грн виплачено потенційними клієнтами
275 м2 - пообіцяно тим хто привів клієнтів

При цьому
Землі не має
Проекту не має

Є тільки обіцянки і красиві картинки в інтернеті.

ПС
При цьому 275 м2 - пообіцяно собі :D , чим чорт не жартує , існує варіант що держава прийме рішення компенсувати втрати ,от і вийде , втрат не має . а прибутки можуть зявитись ( це крім тих які будуть напряму вкрадені)
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 01 кві, 2013 21:54

budivelnik Молодец. Благодарю за подсчет. Документы, договора, акт на землю и т.д. мы высылаем реальным участникам :) Пройдете процедуру идентификации, забронируете квартиру, получите пакет документов:)
vipresurc

Повідомлення Додано: Пон 01 кві, 2013 22:00

vipresurc написав:budivelnik Молодец. Благодарю за подсчет. Документы, договора, акт на землю и т.д. мы высылаем реальным участникам :) Пройдете процедуру идентификации, забронируете квартиру, получите пакет документов:)
Малыш ты мал и глуп , и не видал больших зал.п
А тепер по ділу
1 Документ на:
землю
+проект
+експертний висновок по проекту(документ який підтверджує що по цьому проекту можна будувати те що запроектоване)
+дозвіл на початок робіт ( який підтверджує що є відповідальний за будівництво того що запроектоване і перевірине

Ось перелік документів , які повинні бути у відкритому доступі ( при цьому наявність(істиність) цих документів можна перевірити по кадастровому номеру (земельну ділянку) номеру реєстрації дозволу на початок робіт - які вільно розміщені в інтернеті.
Тому вимагати сплату в 1000 доларів за те що повинні показувати безкоштовно - зайвий раз показує:
а - тупість консультанта ( якому мозок запудрили і він так і не в стані навіть собі в цьому признатись
б - те що це шахрайство.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 01 кві, 2013 22:05

Более того! Весь административный этаж ( а это более 680 м.кв. ) мы, все участники профинансируем и запустим целый сервис, для личного пользования и предоставления пользования другим людям (не жильцам) за оплату. Будет включенно: коворкинг центр с трансформацией в конференц зал, кайфовое и стильное кафе, бильярдная, детская комната, массажный комплекс, номера для проживания, смотровая площадка и т.д. То есть, наша команда участников приобретет недвижимость по себестоимости в экологически чистой зоне, между горами и морем, будет пользоваться всем сервисом и удобствами и еще будем получать финансы с использования нашего сервиса другими людьми. :)
vipresurc

#<1 ... 34567 ... 62>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Bolt, Google Adsense [Bot] і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє