метали зараз як ярмо на шиї - забирають маржу, час та можливість маневру
на гілці про xau/usd неодноразово приводив контр-аргументи за вихід з драгів
став на продаж xau/eur. нафту не торгую
|
|
![]() По нефти цена была хороша брал по 92,10 , а метали стопи ниже 26 и 1500
![]() по сріблу дуже дорогі стопи (3-4%) - по золоту 60-70 баксів !!! отримати дошкульного облизня заради пустої ідеї бути власником драг металу ??? негативний технічний малюночок доповнює оптимістичний безінфляційний (поки що) фундамент - що підтримуватиме фонду та облігації, але перекреслюватиме перспективи росту золота/срібла. звісно, на даний момент з існуючих поточних рівней до кінця місяца можна спробувати зайти в очікуванні SELL IN MAY якщо намалюємо щось цікаве гп графіках ... ![]() щодо Євро - погоджуюсь, а фунтєг пару місяців буде блідою тінню єврика, відстаючи від нього у рості через кросс EUR/GBP але не посмішаймо : перші весняні паростки мають пройти випробування заморозками продаж вдох від 1,2744 - видох десь від 1,3185, але можливі варіянти аж до 1,3336 (верхня Хмарина) - якщо так, де знову наберемо в легені повітря поки що невідомо !!! ??? Євро, денний інтервал : Фунт, денний інтервал : різниця поміж ними очевидна : єврик знайшов підтримку раніше зламаної трендової похилої та горизонту на 1,2970-1,2940, а фунтєг, навпаки, торгується попід зламаною висхідною підтримкою та горизонтом 1,5600, що забезпечуватиме залізобетонний спротив на відновленні Востаннє редагувалось ЛОБ в Чет 11 кві, 2013 15:14, всього редагувалось 1 раз.
![]() Я на прошлой неделе по фунт ене взял почти все движения , у меня были покупки от 142 пришлось ниже усреднятся , и тут однажды утром проснулся и профит . так что если что могу позволить себе стоп по металам , да и готов посидеть в среднесрок долгосрок с ними .
В додаток картинку со зделками по фунт ене выкладиваю .
![]() Да нет я не к тому вел что хочу померятся счетами , просто так вы бы мне неповерили , или не вы, а все читатели етой ветки , а так картинка есть так что ко мне претензий нет ![]()
![]() ForexTrader
є дуже зручна можливість доводити свою думку за допомогою графіків, що містять цінові підтвердження укладених угод та виставлених стоп/профіт наказів саме точки входу мають демонструвати грамотність прийнятих рішень та ефективність торгівельних ідей на кшталт : AUD/USD, daily USD/CAD, daily сучасні відомі мені платформи дають стільки можливостей для візуалізації, наприклад : стрілочками у квадратиках - угоди (з нампрямком : продаж - вниз, купівлі - доверху), горизонтальні штрих-пунктирні лінії - ордери (теж з напрямком)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|