|
Нерухомість у Львові |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 29 бер, 2013 08:25
galician написав:ostrig Ну і по коментарях видно що людей зовсім не цікавить та будівля а лиш би оібсрати Фреймут.
потому что и то и то гов-о
-
someone
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 216 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 бер, 2013 08:48
galician написав:ostrig На зіку коментарі завжди такі провокативні і агресивні - маю підозру це позитивно впливає на відвідуваність сайту. Будь-яка адекватна газета вже би давно зробила вхід через Фейсбук, щоб уникнути такого але... Ну і по коментарях видно що людей зовсім не цікавить та будівля а лиш би оібсрати Фреймут. Та і не відомо, чи вона її купила..документів ми то не бачили. Я вце мало вірю бо для чого київській квартира в задуп"ї львова...
Більшість з тих хто відписалися, такі чорнороті бо житло купувати не планують - грошей немають. Якщо їм кільки тисяч долярів в кишеню - тон би зразу змінився. Бо тоді невідомо, що сам купиш - а може і там підійде(грошей вистачить на) щось.
-
mju
-
-
- Подякував: 210 раз.
- Подякували: 491 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 29 бер, 2013 11:25
Погоджуюсь, що коментатори- в основній масі свої комплекси нереалізовані відпрацьовують в коментарях. Мова про те, який ефект рекламна компанія Пасічного справить на потенційних покупців. На мене - це справило негатив.
-
ostrig
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 кві, 2013 23:10
На порталі "Енциклопедія новобудов" в новинах є аналітика цін за 1 квартал 2013 на новобудови Львова. Досить цікава є інформація  , є також карта цін по місту, діаграма (посилання технічно не можу дати за правилами форуму, пишу так - novobudovy.com)
-
LV2012
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 кві, 2013 18:38
LV2012 Дякуємо, цікаво було глянути. А от чому в Вас немає розділу про розтермінування платежів чи міні розсрочки?
-
galician
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 10 кві, 2013 23:53
galician написав:LV2012 Дякуємо, цікаво було глянути. А от чому в Вас немає розділу про розтермінування платежів чи міні розсрочки?
нема за що))) то не мій сайт, але трохи знаю тих, хто створив))) там просто дійсно є досить багато інформації по новобудовам Львова, тому часто переглядаю той сайт. чому не має інфи щодо розсрочки - може якось спитаю, думаю - то вже до самих забудовників треба звертатися.
-
LV2012
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 кві, 2013 13:48
Доводжу до відома, що будівництво на Лукаша-Остроградських, про яке я писав, що воно досить підозріле, зупинене. Я пояснили мені знайомі, забудовник не розрахувався з робітниками, і вони пішли, прихопивши кілька вантажівок арматури, щоб хоч щось собі повернути.
-
ostrig
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 кві, 2013 14:09
ostrig написав:Доводжу до відома, що будівництво на Лукаша-Остроградських, про яке я писав, що воно досить підозріле, зупинене. Я пояснили мені знайомі, забудовник не розрахувався з робітниками, і вони пішли, прихопивши кілька вантажівок арматури, щоб хоч щось собі повернути.
хорошо, что остановили, но жаль жителей, все расковыряли, начнет рушится, дети будут лазить, может случиться беда
-
someone
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 216 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 кві, 2013 14:50
Якраз охорону і паркани залишили. Так що діти лазити не будуть. А от постоїть воно кілька років без даху, а там і до біди недалеко...
-
ostrig
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 кві, 2013 23:53
ostrig написав:Доводжу до відома, що будівництво на Лукаша-Остроградських, про яке я писав, що воно досить підозріле, зупинене. Я пояснили мені знайомі, забудовник не розрахувався з робітниками, і вони пішли, прихопивши кілька вантажівок арматури, щоб хоч щось собі повернути.
там дійсно все дивно. першим підрядником був Оріон-буд, якщо не помиляюсь, потім - АВР-Буд (будував досить швидко), та зимою раптом все припинилось. місяць тому охоронець сказав, що чекають погоди теплої - тоді поставлять новий кран високий. Десь так пять днів тому там були робітники та робили щось....офіційно там продаж квартир не почався начебто. по телефону, що на паспорті, сказали що продаж почнеться коли у будівельників закінчаться гроші та вони почнуть попередній продаж. побачимо, що буде далі))))
-
LV2012
-
-
-
-
Профіль
-
-
|