zahar_ написав:В общем-то рассклад приводился чтобы показать, что budivelnik в расчётах что застройщики Киева безбожно "рисуют" себестоимость бетонных полуфабрикатов на первичке КРЖН.
Смішні Ви Будівельник пише не про малювання собівартості а про : 1 В місяць один працівник в стані збудувати в багатоповерховому будинку не більше 3 м2 з яких 1 м2 буде відноситись до технічних площ загального користування і 2 м2 до площ квартир(приміщень)які будуть продаватись 2 Так як сьогодні на будові багатоповерхівки(в Києві) ніхто працювати за суми які менші 4000-5000 грн на руки - не буде , то хоч малюй , хоч не малюй , а в м2 вкладено мінімум 4000 грн (гроші на руки+податки з цих сум)
Якщо якийсь з розумників вважає що протирати задницею стілець в офісі за 5000-25000 грн/місяць важче ніж на будові під дощем і вітром на висоті -5 + 40 м до рівня земля тягати бетон/арматуру/цеглу і так далі - то він шмаркач і фантазер.
Так як захар здурі причепився тільки до заробітної плати (яка становить 30-35% ціни) , то я розумію що до інших 65-70% ні в нього ні в інших претензій не має.
пришли к выводу, если в стоимость бетона заложена зарплата строителя 5000, то ответ прост, нужно просто зарабатывать в два раза больше т.е.10000
zahar_ написав:В общем-то рассклад приводился чтобы показать, что budivelnik в расчётах что застройщики Киева безбожно "рисуют" себестоимость бетонных полуфабрикатов на первичке КРЖН.
Смішні Ви Будівельник пише не про малювання собівартості а про : 1 В місяць один працівник в стані збудувати в багатоповерховому будинку не більше 3 м2 з яких 1 м2 буде відноситись до технічних площ загального користування і 2 м2 до площ квартир(приміщень)які будуть продаватись 2 Так як сьогодні на будові багатоповерхівки(в Києві) ніхто працювати за суми які менші 4000-5000 грн на руки - не буде , то хоч малюй , хоч не малюй , а в м2 вкладено мінімум 4000 грн (гроші на руки+податки з цих сум)
Якщо якийсь з розумників вважає що протирати задницею стілець в офісі за 5000-25000 грн/місяць важче ніж на будові під дощем і вітром на висоті -5 + 40 м до рівня земля тягати бетон/арматуру/цеглу і так далі - то він шмаркач і фантазер.
Так як захар здурі причепився тільки до заробітної плати (яка становить 30-35% ціни) , то я розумію що до інших 65-70% ні в нього ні в інших претензій не має.
пришли к выводу, если в стоимость бетона заложена зарплата строителя 5000, то ответ прост, нужно просто зарабатывать в два раза больше т.е.10000
1 Так я ж і писав, що доступність житла покращиться тільки у випадку покращення продуктивності Вашої праці ( а розмір зарплати це похідна від вартості створеного Вами) 2 Ще раз ( напевно в 10-100) Кінцева ціна товару складається з трьох основних складових ( вага яких в основній своїй масі поділена приблизно порівну в ціні) 40% - вартість матеріалів 30% - вартість зарплати 30% - розмір податків.
Так як ціна матеріалів це також кінцева ціна то 40% - вартість матеріалів складаються з 40% (від 40%) = 16% - вартість матеріалів для виробництва 30%(від 40%) = 12% - вартість зарплати 30%(від 40%)= 12% - розмір податків.
Таким чином з якимось ступенів точності можна сказати Ціна на товар= 50% зарплати+50% податки. І при цьому - дивного тут нічого не має Є 45 млн , з яких: - 15 млн пенсіонерів+12 млн дітей=27 млн навіть теоретично не працюють , але товари споживають - 12 млн працюють офіційно і сплачують податки для того щоб 15 млн не працюючих пенсіонерів мали за що купувати товари - приблизно 6 млн зайняті в тіньовому секторі або виїхали за кордон.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 13 кві, 2013 13:47, всього редагувалось 1 раз.
Если Вы с расчётах с зарплатой "нарисовали" в 2 раза больше процент чем есть на самом деле, то не сомневаюсь что и непосрественно на строительстве тоже "нарисуете".
Киевляне, ожидающие дешевых квартир, пожалуй, сильно удивятся, узнав, что в стоимость продаваемого жилья от "Киевгорстроя" заложено 80-100% скрытых поборов.
Схема работы здесь такая: "Киевгорстрой", который ничего сам не строит, для выполнения строительных работ нанимает подрядчиков. Единоразовая неофициальная такса за заход того или иного подрядчика на участок от "Киевгорстроя" для строительства - миллион долларов. Это по минимуму - на более "жирные" участки и денег нужно гораздо больше. При том, что "Киевгорстрой" за получение участка как предприятие, принадлежащее территориальной общине Киева платит ноль гривен ноль копеек. Эти средства, само собой, подрядчик включает в стоимость возведенного жилья. Но на этом поборы не заканчиваются. Подрядчики для строительства жилья на полученных участках нанимают субподрядчиков. Последние, при определении стоимости работ по неофициальному соглашению с подрядчиками должны заложить сверху 100% стоимости материалов и работ еще порядка 40%.С тем, чтобы сами субподрядчики эти 40% передали главным "кормильцам" наверху - в "Киевгорстрой".
Востаннє редагувалось zahar_ в Суб 13 кві, 2013 14:00, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:1 Так я ж і писав, що доступність житла покращиться тільки у випадку покращення продуктивності Вашої праці ( а розмір зарплати це похідна від вартості створеного Вами) 2 Ще раз ( напевно в 10-100) Кінцева ціна товару складається з трьох основних складових ( вага яких в основній своїй масі поділена приблизно порівну в ціні) 40% - вартість матеріалів 30% - вартість зарплати 30% - розмір податків.
Так як ціна матеріалів це також кінцева ціна то 40% - вартість матеріалів складаються з 40% (від 40%) = 16% - вартість матеріалів для виробництва 30%(від 40%) = 12% - вартість зарплати 30%(від 40%)= 12% - розмір податків.
Таким чином з якимось ступенів точності можна сказати Ціна на товар= 50% зарплати+50% податки. І при цьому - дивного тут нічого не має Є 45 млн , з яких: - 15 млн пенсіонерів+12 млн дітей=27 млн навіть теоретично не працюють , але товари споживають - 12 млн працюють офіційно і сплачують податки для того щоб 15 млн не працюючих пенсіонерів мали за що купувати товари - приблизно 6 млн зайняті в тіньовому секторі або виїхали за кордон.
вот как раз 12 млн и работают, чтобы прокормить 33 млн , а для себе ничего не могут сделать
zahar_ написав:Если Вы с расчётах с зарплатой "нарисовали" в 2 раза больше процент чем есть на самом деле, то не сомневаюсь что и непосрественно на строительстве тоже "нарисуете".
Я розумію що гуманітарій і цифри - речі діаметрально протилежні, але навіть самий тупий гуманітарій з вищою освітою зрозумів би що основне питання це не те малюю я чи ні, а: 1 Правильно чи ні я написав що в місяць можна однією людиною збудувати 3 м2 ( з я ких 2 підуть в продажі) 2 Доцільно чи ні виплачувати працівнику на будівництві 5000 грн в місяць ( коли 99 зі ста студентів розповідають що зарплата менше 10000 грн після інституту це мізер за який не можна прожити)
Тому Відкиньте злість і заангажованість і дайте відповіді на цих два запитання І по отриманих відповідях - судіть про істиність того що я пишу.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 13 кві, 2013 13:54, всього редагувалось 1 раз.
Унуноктий написав:я ещё летом говорил что так будет.... а Овен смеялся надомной.....
я ему пару месяцев назад на этих страницах предлагал пари заключить , что в ближайшие 1-2 года мы увидим золотишко по 1000 и может даже ниже. но он чегой-то "отморозился"
Овен, а мы про Вас сегодня разговаривали))) Овен, Вы лучше скажите - как Ваше золотишко??? А то Вы утверждали "А что с ним может случиться???" Овен, где обвал цены недвижимости, про который вы талдычили прошлым летом???? Ведь признать человеку, что он - лох, и его постригли - зачастую ну очень сложно))) Овен, выполняю свое обещание: дарю Вам белку и свисток. Как самому упрямому и одному из самых неумных обвалишек)))) Вы заслужили)))) Овен, ау!!! http://fotohost.org/images/a171d953-127kB.jpg http://fotohost.org/images/a15851a0-9kB.gif
все сходится - белка, свисток - весеннее обострение...
budivelnik написав:Якщо якийсь з розумників вважає що протирати задницею стілець в офісі за 5000-25000 грн/місяць важче ніж на будові під дощем і вітром на висоті -5 + 40 м до рівня земля тягати бетон/арматуру/цеглу і так далі - то він шмаркач і фантазер.
Вірно. Більшість з київського офісного планктону за своє життя собачу будку не зробило. Він поняття не має, як свердло вставити в патрон дриля. Звідки йому те знати???? http://fotohost.org/images/a1658678-133kB.jpg Овен, куда Вы пропали? В субботу банки золото не принимают, ибо не работают! Ждите понедельника!
золото не принимают? Вам не дают покоя сережки моей жены? Хотите себе такие? Ваша новая аватарка и так не относится к разряду гетеросексуальных, теперь ещё и женские серьги... Лечитесь.
Xenon написав:а интересно, куда это "хранитель золотых килограммов" Овен подпропал..? хотелось-бы послушать от него по поводу надежности сбережений в золоте, которое обвалилось за сегодня на 80 баксов почти и камнем дальше летит вниз.. сколько там "заработали" те кто вложился в золотишко почти по 2000уё/тр.унция 2 года назад ? не напоминает ситуацию с недвигой?
я ещё летом говорил что так будет.... а Овен смеялся надомной.....
я ему пару месяцев назад на этих страницах предлагал пари заключить , что в ближайшие 1-2 года мы увидим золотишко по 1000 и может даже ниже. но он чегой-то "отморозился"
Овен, а мы про Вас сегодня разговаривали))) Овен, Вы лучше скажите - как Ваше золотишко??? А то Вы утверждали "А что с ним может случиться???" Овен, где обвал цены недвижимости, про который вы талдычили прошлым летом????
Ведь признать человеку, что он - лох, и его постригли - зачастую ну очень сложно)))
Овен, выполняю свое обещание: дарю Вам белку и свисток. Как самому упрямому и одному из самых неумных обвалишек)))) Вы заслужили))))
Овен, ау!!!
Овен, куда Вы пропали? В субботу банки золото не принимают, ибо не работают! Ждите понедельника! [/quote]
Oven написав:золото не принимают? Вам не дают покоя сережки моей жены? Хотите себе такие? Ваша новая аватарка и так не относится к разряду гетеросексуальных, теперь ещё и женские серьги... Лечитесь.
Xenon написав:я ещё летом говорил что так будет.... а Овен смеялся надомной.....
Овен, а мы про Вас сегодня разговаривали))) Овен, Вы лучше скажите - как Ваше золотишко??? А то Вы утверждали "А что с ним может случиться???" Овен, где обвал цены недвижимости, про который вы талдычили прошлым летом???? Ведь признать человеку, что он - лох, и его постригли - зачастую ну очень сложно))) Овен, выполняю свое обещание: дарю Вам белку и свисток. Как самому упрямому и одному из самых неумных обвалишек)))) Вы заслужили)))) Овен, ау!!! Овен, куда Вы пропали? В субботу банки золото не принимают, ибо не работают! Ждите понедельника! [/quote]
Oven написав:золото не принимают? Вам не дают покоя сережки моей жены? Хотите себе такие? Ваша новая аватарка и так не относится к разряду гетеросексуальных, теперь ещё и женские серьги... Лечитесь.