Oven написав:я не могу!! Аватарку то поменял.... кукарекай дальше..
Оставил прежнюю - она мне нравится))) С улыбкой))) Овен, так Вы поняли, что к умным людям вас нельзя отнести??? Да и к богатым тоже))))
Вы пишите чаще и больше, что бы окружающим было понятно куда вас "отнести"... Ни одного слова по сути темы, только "белка, свисток, безденежные доны, резвые обвалишки, машины под кабаками, бу-га-га, хрущевочка у метро" и потоки бреда в перемешку со смайликами. Больной вы человек, и ведь лечится не хотите.
Oven написав:Вы пишите чаще и больше, что бы окружающим было понятно куда вас "отнести"... Ни одного слова по сути темы, только "белка, свисток, безденежные доны, резвые обвалишки, машины под кабаками, бу-га-га, хрущевочка у метро" и потоки бреда в перемешку со смайликами. Больной вы человек, и ведь лечится не хотите.
Обратите внимание, Овен - все мои прогнозы и действия верны. И по недвижимости, и по золоту. Так что я не болен, и голова работает вполне нормально))) В отличие от Вашей. Она у вас - как украшение???)))
obval написав:Судя по посту (вчитывайся) за тебя Па 300 это серьёзно
budivelnik написав:1 Я розумію що приклад Вам не подобається 2 Можете показати а де саме роздутий кошторис ? В якому з пунктів ? Спеціально для Вас За роботу - 4000 грн в м2(=місячній зарплаті в 5000 грн + 3000 грн податки) За матеріали - 4500 грн в м2(-3000 грн м2 бо будують 3 по 3000 а продають 2) В вартості землі/*комунікацій/відчислень - 1200 грн/м2 В вартості продажу - 600 грн/м2 Чи в розмірі прибутку+вартість грошей - 1700/м2 грн
Ви особисто , якби працювали в цій галузі . на якому пункті зекономили ?
Почнемо з пункту про роботу. Я не погоджусь з Захаром щодо завищення у вас рівня заплат, бо держкомстат показує 2600 - жодень дурень в Києві не піде на будівництво за 2600 на важку фізичну працю, легше в супермаркеті більше отримувати. Я вважаю похибка в іншому. 1) Будівництво йде 2-3 роки, чого ви берете рвень МІСЯЧНОЇ платні? Якби будинок за місяць робився, то тоді можна було б. 2) Звідки ваш показник що один працівник будує 3м2? Ну добре, продає тільки 2/3, це можна погодитись. Але чому тільки 3 метри на одного? Будинок нехай на 100 квартир, по 70 метрів в середньому. 7000 метрів на продаж. Тобто побудовано нехай 10 500 метрів. По вашому, на будівництві задіяно 3 500 чоловік? Враховуючи, що будинків в одного забудовника кілька, з цих 3 333 адміністрації мізер. Де там на будмайданчику бігає село середніх розмірів? На мій погляд задіяно разів в 20-30 менше народу, може чоловік 100-150. На 100 чоловік з середньою зарплатою 5000 на місяць за 2 роки потрібно 12 млн. грн. На побудованих 7000 метрів на продаж - це 1700 грн/м2 на заробітню плату, 2300-2300 бридними. За матеріали - тут найбільший потенціал для "нарахувань", бо без кошторису (і не на хлопський розум, а рельного для великого забудовника) тут нічого не знайдеш. Але як мінімум на витратах на робочу силу вже 1700 "знайшли". Це вже мінус 200 баксів.
budivelnik написав:Якщо якийсь з розумників вважає що протирати задницею стілець в офісі за 5000-25000 грн/місяць важче ніж на будові під дощем і вітром на висоті -5 + 40 м до рівня земля тягати бетон/арматуру/цеглу і так далі - то він шмаркач і фантазер.
Вірно. Більшість з київського офісного планктону за своє життя собачу будку не зробило. Він поняття не має, як свердло вставити в патрон дриля. Звідки йому те знати???? http://fotohost.org/images/a1658678-133kB.jpg
Овен, куда Вы пропали? В субботу банки золото не принимают, ибо не работают! Ждите понедельника!
ну і шо, зато воно методики розрахунків знає, тренінги проходило, і тепер тільки патриста хоче, щоб на турцію лишолось
budivelnik написав:- 15 млн пенсіонерів+12 млн дітей=27 млн навіть теоретично не працюють , але товари споживають
ИМХО это преувеличение. Учитывая продолжительность жизни в нашей стране, думаю, что большинство наших пенсионеров - это люди 55-65 лет, и по крайней мере половина из них работает. Не говоря уже о пенсионерах-силовиках.
Oven написав:Вы пишите чаще и больше, что бы окружающим было понятно куда вас "отнести"... Ни одного слова по сути темы, только "белка, свисток, безденежные доны, резвые обвалишки, машины под кабаками, бу-га-га, хрущевочка у метро" и потоки бреда в перемешку со смайликами. Больной вы человек, и ведь лечится не хотите.
Обратите внимание, Овен - все мои прогнозы и действия верны. И по недвижимости, и по золоту. Так что я не болен, и голова работает вполне нормально))) В отличие от Вашей. Она у вас - как украшение???)))
obval написав:Судя по посту (вчитывайся) за тебя Па 300 это серьёзно