obval написав:Тебя спасаю Ты будешь ждать пА 300 ???
У меня нет золота))) Давно не играю в азартные игры)))) И тебе не рекомендую)))) Кепку проиграешь)))) Не факт, что Роман подарит еще одну)))) Или ты ее Овну подарил????
Востаннє редагувалось Frant в Суб 13 кві, 2013 15:55, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:1 Частково згоден з зауваженням 2 Пропоную й Вам погодитись з слідуючим 12 млн працюючих до пенсійного віку і 5 млн працюючих пенсійного віку - утримують 12 млн дітей і виплачують 15 млн пенсії
budivelnik написав:1 Частково згоден з зауваженням 2 Пропоную й Вам погодитись з слідуючим 12 млн працюючих до пенсійного віку і 5 млн працюючих пенсійного віку - утримують 12 млн дітей і виплачують 15 млн пенсії
м-да...надо любыми способами уходить от налогов
почему раньше легче и жилось, не было таких поборов с зарплат и трат человека, зарплату получил и делай с ней что хочешь, а так повсюду НДС плати
budivelnik написав:Як бачите Ви не врахували що 3 м2 в місяць
То не я не врахував, то ви не вказали, що використовуєте місячні об'єми будівництва, але порівнюєте їх чогось з ціною метра у результаті. То як, тепер риторика щодо витрат на ЗП змістилася у русло, скілько чоловік задіяно на середньому будівництві (один будинок)? Моя цифра - близько сотні, ваша - близько 300. Тільки щось не помічав, щоб на активному будівництві 300 чоловік метушилось. Ховаються? Я вказую на 100 в середньому, бо: - на етапі котловану - людей мізер - на етапі зведення каркасу - середня кількість, і досить високооплачуваних - під'єдання до комунікацій - мало людей, висооплачуваних - на етапі завершення - купа людей, але загалом низькооплачуваних Тому, я думаю є всі приводи вважати, що середня чисельність робітників на одній будові середнього житлового будинку - не більше 100 чоловік, а може й менше.