zahar_ написав:Уже у "эксперта" budivelnik средняя цена первички в Киеве 12 тыс. грн. за кв.м - " Середня ціна м2 в новобудовах по Києву приблизно дорівнює - 12 000 грн/м2"?
Котику-муркотику А може не будемо доводячи сьогоднішнє - перескакувати на вчорашнє Тому в мене парочка запитань
3 На закидони про 1700 і 40% росту - я тобі тебе тим же кінцем Так де 40% падіння ?
Захар багаторазово говорив про падіння в 10-27% за три роки. На все житло )))
zahar_ написав:Почему пару месяцев назад средняя цена на первичке КРЖН у "эксперта" была 1700 долл. за кв м, а при мухлевании с определением стоимости роботы в 4000 грн опустилась до меньше 1500 долл. за кв.м ?
1 Щодо ціни в 12000 грн Станом на сьогодні в новобудовах Києва присутня як ціна в 8500 грн/м2 так і 20000 грн/м2 Щоб не розписувати ціноутворення для діапазону в 8000-20000 , я розписав ціноутворення для конкретної ціни в 12000 2 Те що захар переплутав(підтасував ) середню ціну для ринку Києва в 1700 з середньою ціною новобудов в 1500 - мене якось не хвилює
zahar_ написав:2. Почему "эксперт" будивельнык игнорирует расчёты с учётом РЕАЛЬНЫХ мутных схем строительства жилья применяемых киевскими шаромыгами из которых видно насколько завышены нынешние неадекватные цены на первичке Киева, а "рисует" "филькины грамоты" с подтасоваными цифрами?
Я не ігнорую 1 Я не маю жодного цифрового підтвердження фантазій які рилівський посіпака на зарплаті захар з будуна приводит на цих сторінках. Якщо в захара є ці цифри і він може на їх основі вивести якісь інші - хай виводить Він дурь придумав - він нехай і розхльобує. 2 Любитель дуль і калюж - не маючи елементарних знань економіки , на превеликий жаль так і не може зрозуміти Якщо до цифр які пройшли в офіційній статистиці додати цифри які пройшли в конвертах і не потрапили в офіційну статистику - реально виплачені кошти за створення м2 - тільки зростуть. Дулястий - це хоч тобі ясно ?
Investor_K написав:12000 - неужели это сейчас цена в новострое?
Смотря где. Можно и дешевле купить "воздух" над фундаментом. Например, на Гашека 22-24.
zahar_ написав:Так что "эксперт" будивельнык или как его можно назвать в связи с приведеным выше мухлеванием budivelnik - "эксперт" "кручу верчу" - снова поймался на манипуляции.
budivelnik написав:Таким чином я можу заявити слідуючу СВ девелопмент показує зміну цін на новобудови 2009(1200) -- кінець 2011(1600) --- кінець 2012(1700) - як на мене це ріст на 10% в рік
Так что "эксперт" будивельнык или как его можно назвать в связи с приведеным выше мухлеванием budivelnik - "эксперт" "кручу верчу" - снова поймался на манипуляции.
Якщо для Вас це так критично , то я можу скоригувати своє повідомлення в світлі ваших зауважень Заміняємо 1700 (2012) на 1500(2012) І отримуємо 2009 - 1200 2012 - 1500 +300 доларів за 3 роки,або+25%за 3 роки ,або +8,3% на протязі 3 років-в рік То як Змусили мене визнати що ріст був всього +8,3% а не 10% в рік А тепер прошу вас показати де у нас падіння 10-15% за рік. То як - зможете , чи знову почнете бульбашки носом в калюжах пускати.
ПС Нагадаю Захар так і не зміг пояснити своїх претензій до
5000 грн в місяць для тих хто будує по 3 м2 в місяць або 2600 грн в місяць для тих хто будує по 1,35 м2 в місяць і все це становить 4000 грн( на руки + податки) в 1 м2
А саме це є темою обговорення останніх двох днів . а не міфічні пошуки інформації 2-4 річної давності.
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 14 кві, 2013 21:01, всього редагувалось 1 раз.
Я, квартиру себе давно приобрел. Мне сложно объективно оценить качество такого жилья, в нашем государстве безопасность, надежность, качество любого производимого товара, к сожалению, не на высоком уровне.
Лопнул "золотой" пузырь. -120$ с унции за два дня! В золото более нет смысла вкладываться. Думаю, это может отразится на ценах КРЖН в положительную сторону.... http://fotohost.org/images/a11a3c54-14kB.gif