Київ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 3839404142 ... 299>
Повідомлення Додано: Нед 08 лют, 2009 01:20

Re: Банку - капец!

Viz написав: якщо валюта то виплата по курсу офіційному нбу на день недоступності вкладу

эт че за новая версия?
может всетки на день объявления банкротства?
Ed

Повідомлення Додано: Нед 08 лют, 2009 11:17

yura написав:Вот смотри, банки в декабре получают реф не 40млр, а за октябрь ноябрь скупают валюты на 6млрд, И основные закупки сделаны в октябре, только Ощад и Укрэксим покупают валюты за октябрь ноябрь 1млр, нафиг им столько, вроде как государственные? Теперь добавляем ПУМБ, Форум,Приват посмотри сам

Ощадбанк купував для Нафтогаза.

-------------

У мене також депозит до квітня. Я розумію, що якщо почну паніку то своїх грошей я 100% не побачу.
Проблеми Києва - це короткострокові депозити і довгострокові кредити і тому недостатня ліквідність на цей момент часу, але самих активів для виконання своїх зобов'язань достатньо, подивиться на їх фінзвітність.
hrundik

Повідомлення Додано: Нед 08 лют, 2009 11:28

hrundik написав:
yura написав:Вот смотри, банки в декабре получают реф не 40млр, а за октябрь ноябрь скупают валюты на 6млрд, И основные закупки сделаны в октябре, только Ощад и Укрэксим покупают валюты за октябрь ноябрь 1млр, нафиг им столько, вроде как государственные? Теперь добавляем ПУМБ, Форум,Приват посмотри сам

Ощадбанк купував для Нафтогаза.

-------------

У мене також депозит до квітня. Я розумію, що якщо почну паніку то своїх грошей я 100% не побачу.
Проблеми Києва - це короткострокові депозити і довгострокові кредити і тому недостатня ліквідність на цей момент часу, але самих активів для виконання своїх зобов'язань достатньо, подивиться на їх фінзвітність.

Для Нафтогаза-в конце декабря, а я говорю про октябрь ноябрь.
Активы у них есть, но они подешевели, проблемы с возвратом выданых кредитов, в любом случае вез рефа-они не протянут.
yura

Подякував: 17 раз.
Подякували: 68 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 лют, 2009 14:35

"У мене також депозит до квітня. Я розумію, що якщо почну паніку то своїх грошей я 100% не побачу."

- ты свои гроши никогда не увидишь:

"Банк “Киев” регулярно задерживает клиентские платежи абонентов оператора "Воля" за услуги кабельного телевидения и интернет-доступа в Киеве. В связи с возможностью автоматического отключения абонентов от предоставляемых услуг в результате неоплаты компания просит их не осуществлять платежи через районные отделения банка в Киеве. "
http://itnews.com.ua/46613.html

8)
crisis

Повідомлення Додано: Нед 08 лют, 2009 18:27

crisis написав:- ты свои гроши никогда не увидишь:

Подивився я на твої пости, так у нас спец по всім банкам. :roll:
hrundik

Повідомлення Додано: Нед 08 лют, 2009 19:03

эт че за новая версия?
может всетки на день объявления банкротства?

фгв момент недоступності вкладів вважає днем оголошення банкрутства - так воно і є. Хоча вклади реально вже недоступні - банк для фгв ще не банкрот...
Viz

Подякував: 21 раз.
Подякували: 86 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 лют, 2009 19:13

Viz написав:фгв момент недоступності вкладів вважає днем оголошення банкрутства - так воно і є. Хоча вклади реально вже недоступні - банк для фгв ще не банкрот...

к чему эта демагогия..."день оголошення банкрутства" вполне конкретная дата для конкретного предприятия...и не фгв решает када ей наступать в случае с банками..
Ed

Повідомлення Додано: Нед 08 лют, 2009 19:41

[Активы у них есть, но они подешевели, проблемы с возвратом выданых кредитов, в любом случае вез рефа-они не протянут.

Без рефінансування не протягне не лише київ а і решту банків і вся фінансова система країни а це ж параліч економіки... Цього не розуміє мабуть ювт, мабуть готується унікальний український рецепт виходу з кризи (здогадайтесь за чий рахунок) достатньо одного укрпрома щоб фгв перетворився на фількіну грамоту а з ним у фількіну грамоту перетворюються всі так звані гарантії держави (в скільки там 150 тис. на сьогодні) вкладникам всіх решти банків. Участь в фгв донедавна була вагомим аргументом на користь певного банку при виборі депозиту. Прийдеться косоголовій віднайти кошти на поповнення фгв, правда ціна цих ресурсів, під який % або якою ціною буде отримано в сьогоднішні часи з бюджетом нашим страшно подумати...
Гарантії що обіцяють вкладникам (інвесторам) повинні відповідати суті цього слова. Якщо держава чи нбу навидавали дозволів, ліцензій на діяльність банків отже вони кришують, контролюють всю діяльність цих установ законну незаконну чи кримінальну і зобовязані в моменти лаж (своїх же лаж бо недобачили) виконати всі зобовязання цих установ перед інвестором... Тоді це гарантія... У нас же видумується чергове заспокійливе слово "тимчасова адміністрація" яка по суті ще нижче нагинає вкладників, заморожує на півроку виплати а там посмотрім... А піпл хаває це все і "дайош времєнную адм..." ну ніби воно йому поможе... Лохотрон державного рівня...
Viz

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 лют, 2009 20:17

Прийдеться косоголовій віднайти кошти на поповнення фгв, правда ціна цих ресурсів, під який % або якою ціною буде отримано в сьогоднішні часи з бюджетом нашим страшно подумати...

http://news.finance.ua/ru/toplist/~/1/2/151252
ресурси таки підуть і на хороших вигідних умовах...
Viz

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 09 лют, 2009 10:19

C сегодняшнего дня в банке ВА!!!! :!:
tornado88

#<1 ... 3839404142 ... 299>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти