justit, Warhead, спасибо. Интересно, при поездке в Россию что выгоднее и удобнее с собой взять - кредитку Мастер-кард Привата (уже имеется и используется для оплаты в $ в инете)или оформить банк в кармане, тоже мастер-кард. Ну и в инете естессно ей пользоваться?
Ol_Alex За границей надо иметь минимум две кредитки. И не желательно, а настоятельно рекомендуется. Легко можете попасть в ситуацию когда одну из карточек не примут или оплата не пройдет - а оно вам надо за границей-то? Я бы взял обе и приватовскую и БРС. У Привата курс фиксированный на момент оплаты покупки, а у БРС курс очень приятный, не знаю как рубли, а бакс они считают по 8.07 (с учетом комиссии за конвертацию), проверено. Походу БРС отталкивается от курсов НБУ + 1%, как раз 7.99+1% и получается 8.07. С рублями по идее тоже самое...
В Укрексімі доларова Visa Classic "Разом за життя" за 1 грн. Нюанс - за кожну транзакцію - 99 коп на благодійність (Охмадит).
З недоліків Укрексімівських карт: - обмеження по оплаті в Інтернет знімаються максимум на добу, причому доба закінчується в 24.00 (важливо, якщо блокування коштів відбувається не в момент розміщення замовлення, а пізніше). - інтернет-банкінг платний (24 грн/рік).
she_ne_investor написав:- обмеження по оплаті в Інтернет знімаються максимум на добу, причому доба закінчується в 24.00 (важливо, якщо блокування коштів відбувається не в момент розміщення замовлення, а пізніше).
У Enter-Exim можна було виставити ліміти по карті на будь-який термін (не лише на добу). Ця опція вже не працює?
she_ne_investor написав:- обмеження по оплаті в Інтернет знімаються максимум на добу, причому доба закінчується в 24.00 (важливо, якщо блокування коштів відбувається не в момент розміщення замовлення, а пізніше).
У Enter-Exim можна було виставити ліміти по карті на будь-який термін (не лише на добу). Ця опція вже не працює?
Не можу точно сказати - в мене ІБ в "Інформаційному" режимі. Ліміти по карткам там вказані в форматі: Ліміт розрахунку в мережі Internet (сума/кільк.) 200,00/99 на добу Якщо в "Стандартному" режимі ця цифра (після редагування) на наступний день не зміниться, то можна.