|
Українці все частіше йдуть з роботи через конкуренцію |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Суб 06 лип, 2013 22:08
verand
Мдяя.. товарищ... чувста у вас зашкаливают... обидел кто в детстве? Обозвать отстоем треть населения страны - сразу видно - Вы гордость нации...
-
Atreides
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 06 лип, 2013 22:17
verand написав: вадик написав:Приезжие более умные и работящие. Естественный отбор. Да оно и правильно - не фиг сидеть по форумам сутками и писать "когда случится обвал нереальных цен на жильё ???" Вместо того,чтобы работать.
Приезжие из деревней и райцентров не могут быть более умными, т.к. там остался один отстой и это их дети. Все давно, лет 60 назад уже уехали. Это долго объяснять, а из наблюдений знаю что они хорошие рассказчики как Анджелина Джолли приехала к нам в Украину и прямиком к нему в деревню и причем дала ему одному. Это видно им помогает в городе выживать и они как то крутятся. У горожан это вызывает улыбку, т.к. они все это давно уже забыли.
Ось ви і прокололись, Штирлиць Це у вас в Росії суцільно "деревні", у нас в Україні - "села". Відповідно і всі ваши "спостереження" до України відношення не мають. В Україні в селах і райцентрах мешкають такі самі люди, як і в містах. Нічим в середньому не дурніше. І переможців міжнародних змагань школярів і студентів звідти виходить в відсотковому відношенні не менше. До цього рівня їх доводять, звісно, не в рідних школах, а школах-інтернатах природничого профілю при провідних університетах а потім і в саміх університетах, але це закономірно. Місто завжди витягувало таланти з села... Так, можливостей для навчання в селах у них менше, зате завзяттям, працездатністю і талантом вони зовсім не поступаються, а часом і випереджають городян. Особливо це замітно через рік-два адаптації, на протязі яких проходить ліквідація початкового освітнього гандикапу.
-
Гондурас_мля
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 06 лип, 2013 23:19
R2
Прочитав статтю і подумав... Ідіотизм. Хтось би там мене критикував... нахир би послав. Хтось би там до мене агресивно ставився я б йому встроїв веселий новий рік (Ще коли вчився "послали" нас на практику в Сільпо в основному нормальний персонал але було кілька людей які з себе велике ЦБ строїли. На щастя я рідко з ними що мав і практика була тільки 1 місяць інакше я б їх послав вчортову маму і пофіг що би далі було... а нічого б і небуло, може б в характеристиці щось намазюкали але навряд вони наштампували хар-стик і тільки і імена повставляли і все. Хтось би там про мене пліткував, глузував... хай пліткують і глузують С..., хай сдохнуть С....
Короче моя (напевно що нікому не потрібна) порада: забийте косячок, покуріть розслабтесь і верніться туди звідки прийшли ваші батьки або діди (село, рай. цетр, обл. центр там такого напрягу нема і життя набагато спокійніше. (крім окремих обл.центрів)
-
Brain Damage
-
-
- Подякував: 92 раз.
- Подякували: 77 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 лип, 2013 23:29
verand написав:Приезжие из деревней и райцентров не могут быть более умными, т.к. там остался один отстой и это их дети.
могут. мой класс, например, из райцентра. выпуск 2000. человек 10 из тридцати в киеве, причем на доходах выше среднего. человека три за кордоном прилично устроились. остальные остались на малой родине.
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 07 лип, 2013 06:23
И опять все прогнозируемо свелось к сегрегации и метанию головешками. А суть то совсем в другом. При неблагоприятной экономической ситуации конкурентция увеличивается. Вот и все - борьба за выживание. Это самый обычный процесс.И ничего здесь поделать нельзя.
-
bilbao
-
-
- Подякував: 22 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 лип, 2013 07:34
roman tr. написав: verand написав:Приезжие из деревней и райцентров не могут быть более умными, т.к. там остался один отстой и это их дети.
могут. мой класс, например, из райцентра. выпуск 2000. человек 10 из тридцати в киеве, причем на доходах выше среднего. человека три за кордоном прилично устроились. остальные остались на малой родине.
Дружище, городской житель это человек в 3-м поколении. Поэтому Ваш класс приехал в город сильно разведенный приезжими первого и второго поколения. У нас в целом аграрная страна и менталитет аграрный. Это долго объяснять. Отсюда и ваше выше среднего и т.д.
-
verand
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 60 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 лип, 2013 07:41
roman tr. написав:все маляры - сволочи, происхождение не важно. мне последний раз почти местные делали, из боярки. чтоб им руки поотсыхали. 
А сами не пробовали покрасить? Работа несложная и нервы сбережете
-
slavek
-
-
- Заблокований
- Подякував: 101 раз.
- Подякували: 871 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 лип, 2013 07:41
verand написав: вадик написав:Ось ви і прокололись, Штирлиць Це у вас в Росії суцільно "деревні", у нас в Україні - "села". Відповідно і всі ваши "спостереження" до України відношення не мають. В Україні в селах і райцентрах мешкають такі самі люди, як і в містах. Нічим в середньому не дурніше. І переможців міжнародних змагань школярів і студентів звідти виходить в відсотковому відношенні не менше. До цього рівня їх доводять, звісно, не в рідних школах, а школах-інтернатах природничого профілю при провідних університетах а потім і в саміх університетах, але це закономірно. Місто завжди витягувало таланти з села... Так, можливостей для навчання в селах у них менше, зате завзяттям, працездатністю і талантом вони зовсім не поступаються, а часом і випереджають городян. Особливо це замітно через рік-два адаптації, на протязі яких проходить ліквідація початкового освітнього гандикапу.
Плохо, что у Вас эмоции зашкаливаю. Элита общества формируется 200 лет. Мы после революции прожили 100 лет, когда петровская элита была в 17-м уничтожена. Потом чистки, война еще -30-40 лет. Таким образом нашей элите городской 70 лет. таких, что столько прожили в городе мало. С кем Вы сравниваете. Когда город на 90% наводнен приезжими. С каким уровнем сравниваете? У Вас мало знаний, чтоб спорить на этом форуме. А так распотякывать и я могу.
-
verand
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 60 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 лип, 2013 07:42
verand написав: У нас в целом аграрная страна и менталитет аграрный.
Так это же хорошо - хозяйские навыки остаются в отличие от пролетариев
-
slavek
-
-
- Заблокований
- Подякував: 101 раз.
- Подякували: 871 раз.
-
-
Профіль
-