Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
  #<1 ... 3637383940 ... 231>

Чи будете користуватися сайтом, подібним до програми "Менеджер депозитів"?

Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов) 2.5 5 68
1. Авжеж, дуже зручно з будь-якого комп'ютера мати доступ.
18%
12
2. Так, якщо сайт буде захищено сертифікатом безпеки.
19%
13
3. Ніколи і ніде не буду розміщувати дані про мої рахунки.
63%
43
Всього голосів : 68
Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2013 09:02

Donnald написав:Haza
Подскажите пожалуйста, как правильно ввести данные для такой ситуации:
депозит размещен 31 числа с ежемесячной выплатой процентов в дату размещения вклада (31), причем, если в месяце нет 31 числа, выплата происходит 1 числа следующего месяца?
Когда я ввел выплату 31 числа, то в месяцах, где 30 дней, выплата появилась 30-го, а не 1-го следующего месяца.

Я не знаю точно куди переноситься виплата, на день вперед чи назад, а можливо в різних банках по різному - потрібно читати договір, або запитайте у банку.

Ви можете вручну виставляти дату виплати по конкретній виплаті: 2 рази клікнути на виплату у таблиці і вибрати необхідну дату.
Haza
3

Подякував: 248 раз.
Подякували: 525 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2013 11:28

Haza написав:
депозит размещен 31 числа с ежемесячной выплатой процентов в дату размещения вклада (31), причем, если в месяце нет 31 числа, выплата происходит 1 числа следующего месяца?
Когда я ввел выплату 31 числа, то в месяцах, где 30 дней, выплата появилась 30-го, а не 1-го следующего месяца.

Я не знаю точно куди переноситься виплата, на день вперед чи назад, а можливо в різних банках по різному - потрібно читати договір, або запитайте у банку.

Ви можете вручну виставляти дату виплати по конкретній виплаті: 2 рази клікнути на виплату у таблиці і вибрати необхідну дату.

Я описал условия конкретного банковского договора (перенос выплаты на день вперед, если в месяце нет 31-го числа).
Меня интересовало как задать это условие при заполнении исходной формы в "Менеджере депозитов". Правильно ли я понял Ваш ответ, что в этом случае дни выплат нужно расставлять вручную?
Уточните пожалуйста в какой именно таблице нужно изменить дату.
В "Событиях" она не меняется, а в исходной форме, я с самого начала поставил "31". Но при этом в "Событиях" даты выплат 30-го, а не 1-го. Где именно нужно менять?
Востаннє редагувалось Donnald в Нед 01 вер, 2013 11:46, всього редагувалось 1 раз.
Donnald

Подякував: 15 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2013 11:40

Donnald написав:
  Haza написав:

Я описал условия конкретного банковского договора (перенос выплаты на день вперед, если в месяце нет 31-го числа).
Меня интересовало как задать это условие при заполнении исходной формы в "Менеджере депозитов". Правильно ли я понял Ваш ответ, что в этом случае дни выплат нужно расставлять вручную?

Наразі програма в такому випадку день виплати переносить назад, а не в перед, тому вручну. У наступній версії я додам опцію в параметри депозиту для переносу виплат в перед.
Haza
3

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2013 11:48

Haza

В "Событиях" она не меняется, а в исходной форме, я с самого начала поставил "31". Но при этом в "Событиях" даты выплат 30-го, а не 1-го. Где именно нужно менять?
Donnald

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2013 11:53

http://fotohost.org/images/a12cedd4-23kB.png
Haza
3

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2013 11:59

Haza
Большое спасибо! Наглядно и понятно.
Donnald

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2013 15:12

Re: Програма "Менеджер депозитів"

Как обнулить статистику по расходам? Пользуюсь ver. 1.0.5.0 Может пора переходить на более новую?
BVA

Заблокований
Подякував: 22 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2013 15:30

в процессе пользования уже никак нельзя обнулить данные , это нужно делать СРАЗУ
в первом посте есть описание - ответ на ваш вопрос:
"І ще: за замовчуванням файл Deposit.dat йде з даними, я накидав для прикладу, щоб можна було подивитися що і як у програмі. Якщо бажаєте внести свої дані, то видаліть файл Deposit.dat, та змініть імя DepositEmpty.dat на Deposit.dat."

вот если сразу заменить dat - файл то произойдет обнуление , теперь ( после внесенных вами уже данных) если это сделать вы потеряете всю внесенную уже информацию , если вам режет глаз не нужная инфа и раздел расходов вести вы не собираетесь - в настройках укажите не отображать этот раздел и он будет скрыт .
-VICTOR-

Подякував: 408 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2013 15:50

-VICTOR-
Понятно. Спасибо за инфу.
BVA

Заблокований
Подякував: 22 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 01 вер, 2013 16:13

Заканчивается депо. За последний срок почемуто при расчёте % не отняло 1 день?
valya

Подякував: 665 раз.
Подякували: 128 раз.

Профіль

#<1 ... 3637383940 ... 231>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор