VLADPn написав:Отделение КПБ на Гагарина в Запорожье должно было переименоваться на Дельту еще 19-го августа. Вывеска до сих пор старая. Почему? И когда поставят кэш-ин банкомат в этом отделении?
Добрый день! Все по графику - http://kreditprombank.com/ua/about/news/show/702 Открытие отделения Дельта Банка запланировано на 9 августа 2013 г. Установка кэш-ин банкомата пока не планируется.
vasyatko написав:k-7 це є проблемою особисто для мене, бо поблизу роботи відділень Дельти поки що нема (має незабаром відкритися на місті центрального КПБ), а ті що знаходяться поруч з домом завжди мають черги. Окрім того, зарплатний проект у мене досі в КПБ.
Доброго дня! А про яке мiсто йдеться? Дiйсно, деякi фiлii Кредитпрому будуть ребрендованi у вереснi, але iснуючих вiддiлень багато i працюють вони до 8 вечора та по суботах. Що стосуэться зарплатного проекту, то до його переведення до Дельти ви маэте змогу отримувати грошi без комiсiй у банкоматах Дельти.
k-7 Дякую, я ж писав, мав на увазі центральне КПБ в Києві. Бачу, що відділення Дельти вже відкрилося, чи ось-ось відкриється. Бо гроші вчора знімав в тому самому банкоматі як завжди, але він вже був у кольорах Дельти. На днях зайду подивлюся, як воно там.
vasyatko написав:k-7 Дякую, я ж писав, мав на увазі центральне КПБ в Києві. Бачу, що відділення Дельти вже відкрилося, чи ось-ось відкриється. Бо гроші вчора знімав в тому самому банкоматі як завжди, але він вже був у кольорах Дельти. На днях зайду подивлюся, як воно там.
Добрый день! Со вчерашнего дня по адресу г. Киев, бул. Дружбы Народов, 38 работают два отделения - АТ "Дельта Банк" и ПАТ "Кредитпромбанк"
vasyatko написав:k-7 дельтівське відділення створило приємне враження, але здається у них ще не все працює. Принаймні зони 7x24 (обіцяної сайтом Дельти) я не знайшов.
Добрый день! Радует, что впечатление сложилось положительное. Что касается зоны 24/7, то в ближайшее время в этом отделении ее установка не планировалась, но для клиентов доступен внешний банкомат. Можно уточнить, где вы узнали о ней на сайте?
k-7 Я робив фільтр "Самообслуговування" по мережі відділень Києва. А це виявляється не 7x24 , а просто кіоски, що стоять у відділеннях. До речі, на Дружби Народів 38 він ще не працював. Щоправда, вчора-позавчора не дивився.
kharkov так никто же не говорил про присоединение и про ликвидацию официально тоже никто не говорил, пока. Клиентам предложили разорвать договора с Кредитпромом и перевестись в Дельту на тех же условиях (по крайней мере так было с депозитами).