Так зробіть копію параметрів депозиту та внесіть/отримайте всі дані/відсотки якщо їх не багато:
|
|
![]() Sean
Так зробіть копію параметрів депозиту та внесіть/отримайте всі дані/відсотки якщо їх не багато: ![]() Нова версія 2.0.1.0Що нового:
- Додано параметр в налаштування програми "Автоматичне сортування даних в таблиці руху коштів за рахунком"; - Додано зберігання висоти таблиці зі всіма рахунками, ширини головного меню та автоматичне їх відновлення при запуску; - Перероблений механізм запуску програми (наразі максимальна швидкість - швидше не буде); - Дрібні виправлення та нововведення; Посилання для завантаження нової версії знаходяться в першому повідомлені цієї теми. ![]() Re: Програма "Менеджер депозитів"Статистика по счетам - история счетов - подсчет годовой доходности. В депозите с изменяющейся ставкой в зависимости от суммы пополнения, по-моему, учитывается только начальная ставка, а повышенная нет. Или я не прав?
Подставил данные с Растущего - рисует за весь период 25%. (начальная ставка) ![]() BVA
В історії рахунків сума та дохідність вираховується на конкретний день, а саме на останній день місяця. Ця статистика додана для перегляду загальної динаміки помісячно. Сума і дохідність на протязі місяця змінюється, в когось може і щодня. Тому вираховувати щось середнє - думаю не варто. ![]()
Вернусь опять к Растущему. У меня всего один первый месяц было 25%, а все остальные 27%. График рисует все 25%. Так и надо? Вы писали: "...вираховувати щось середнє - думаю не варто" По-моему, наоборот, надо вычислять только среднее значение, иначе получится график ради графика... Никакой информации он нести не будет. Ну, может я и не прав. ![]() Re: Програма "Менеджер депозитів"...по сортировке и размеру таблицы вышло то, что надо!!!
![]() Уважаемый Haza!
Спасибо большое за отличную и очень полезную программу! Хотел бы спросить: возможно ли в статистике по счетам в разрезе банков сделать округление до десятых долей процентов? Потому как получается на достаточно разнящиеся суммы показывает один и тот же процент. И еще одно. В событиях у меня по закрытым карточным и текущим счетам ежемесячно продолжают начисляться проценты. Это я что-то не так делаю или это программная недоработка? ![]()
Так, можна зробити округлення до десятих. Але я не думав, що комусь буде важливо бачити такі "дрібниці" ![]() Як Ви зробили поточні\карткові рахунки закритими?
|
|