|
Как правильно поступить с квартирой до свадьбы. |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 20 вер, 2013 23:57
zuker1111 написав: alisonya написав:big539ведь какая может быть любовь, если он на 20 лет старше?
Бред. Между Андреем Кончаловским и Юлией Высоцкой разница в возрасте 36 лет, тем не менее любят друг друга, двое детей. У Максима и Марины Дунаевских разница в возрасте - 30 лет, тоже детки и, наверное, даже жена любит больше мужа, чем он её. У меня у знакомых, тоже разница в возрасте 22 года, тоже есть ребенок, 20 лет уже вместе и не развелись. С вашей логикой, можно и за ровесника выйти замуж по расчету (без любви) ради каких-то целей (прописка, деньги, от безнадеги).
Читая тему не дочитывая до конца не смог не прокомментировать этот пост. Что вы про пугачеву с галкиным в свете вышеизложенного скажете??? А по поводу борщей совместно сваренных и ремонта, истец сможет требовать только возмещения затрат, накакой суд на основании этого не изменит хозяина квартиры. У меня бабка жены так хотела отсудить треть дома двух своих внучек, которых с 11ленего возраста воспитывала после гибели родителей в качестве опекуна, мол дом достраивала, газ, электрику проводила и т.п. Короче я даже адвоката не нанимал. Вот есть документы о наследстве где дочки погибших получают по 1/2, вот ваш отказ от наследства, вот документ устанавливающий вас как опекуна сироток и их ИМУЩЕСТВА, так что затраты на ремонт мы вам тоже возмещать не согласны. Дура старая могла бы жить как кот в масле.
-
WachtAmRhein
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 1330 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 вер, 2013 00:00
budivelnik написав: big539 написав:budivelnik эээээээээээээ....... Давайте наверное на эту тему закруглимся Я лучше буду читать как вы строите, а про семейную жизнь у меня чуток другие понятия  Не буду развивать. Ок
Так всім щось не подобається Комусь - як і що я будую Вам - як я влаштовую особисте життя При цьому Якщо уважно прочитаєте написане і відкинете догми - то хто його знає що Ви будете думати в 45-50 . Може не тільки думати , а й робити будете те що я описав. Тільки чур мене не звинувачувати....
Та не буду я никого обвинять. Кроме себя. Я же не слушаюсь ваших советов в данной ситуации - значит и обвинять не за что будет. И ещё - я не сказал что мне не подобается ваше влаштування життя. Я сказал что у меня другое.  Я даже не сказал какое!  Так что не думайте что я осуждаю или обсуждаю. Нет. лучше по строительству подскажите: скоко могут впаять штраф за незаконную перепланировку хруща? внутренние стены переделаны - студия.
-
big539
-
-
- Подякував: 1622 раз.
- Подякували: 1405 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 вер, 2013 00:05
big539 написав:лучше по строительству подскажите: скоко могут впаять штраф за незаконную перепланировку хруща? внутренние стены переделаны - студия.
Поки що не знаю Але сам стою перед вибором перетворення трьохкімнатної 72 року випуску в 2-кімнатну , точніше в 2 спальні+студіо. Проект закону про не штрафування є ( за перепланування які не зачіпляють несучі стіни) але поки він не прийнятий , то легше перечекати поки все устаканиться.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 21 вер, 2013 09:24
budivelnik написав:По порядку1 50-60% шлюбів - розпадаються в перших 3-18 місяців2 Ясно що у випадку коли одружуються особи з серьозною різницею у віці ця цифра( відсоток розлучень) буде в рази менша3 Медики/психологи ще до сьогодні сперичаються що лежить в понятті - коханняПри цьому деякі параметри вже узгодженіа - кохання це неадекватне відношення до протилежної статі ( Ви не помічаєте недоліків і посилюєте переваги)б - будь-яке неадекватне відношення повинно пройти в якийсь обмежений період часу (схиляються до терміну в 6-12 місяців)4 Так як термін в 6-12 місяців( середня тривалість кохання в абсолютному вимірі) досить близько знаходиться до діапазону в 3-18 місяців ( діапазон 50-60%) всіх розлучень - то можна стверджувати.Шлюби створені більш на матеріальних ніж на емоційних параметрах - більш стійкіші і в кінцевій кількості їх 60-80%.
друге не випливає з першого. особисто мені це не очевидно. я припускаю, що пари з великою різницею у віці заздалегідь погоджуються на численні компроміси і, вірогідно, відчувають менше розчарування. вони можуть жити пліч о пліч довго і буквально нудно. на мій жіночий погляд кількіть тут аж ніяк не переходить в якість. на ваш чоловічий погляд, такий варіант, мабуть, бажаний. не погоджуюся з вашою версією щодо тривалості кохання. моє кохання, те що пристрасть, тривало роки зо три, але й нині ціле розмаїття ніжних почуттів до чоловіка. і навіть на початку ставилася до чоловіка цілком адекватно, чудово сприймаючи недоліки - надто вже прагматична людина. але недоліків було жменька, і за поточні роки нових не виявилося. таке враження, що ви не кохали, або свідомо абстагуєтесь від власного досвіду. насмілюся припустити, ваші вчені-дослідники кохання - невдахи. 4. мало який шлюб укладають одразу по знайомстві, тож ваша теорія закінчилося кохання=зруйнувався шлюб так собі. до того ж є безліч історій: він поважний забезпечений чоловік бере собі за дружину вчорашню школярку прямо з батьківського дому, ясна річ, незайману. виліплює з неї собі Галатею - ідеальну за його уявленнями дружину, з потрібним йому типом психіки і моделлю поведінки. виходить зразкова патріархальна сім'я, один-двоє дітей. за кілька літ, може навіть за 10-15, жінка виходить в люди, соціалізуються і... зустрічає Васю. вона раптом відчуває пристрасть, якої зроду не було і не вагаючись зраджує чоловіку. вона на силу може таїтися і невдовзі чоловік здогадується. жінка сприймає це з полегшенням і без вагань кидає чоловіка, байдуже, що добре жили, байдуже, що діти. у неї "може ЄДИНИЙ шанс на справжнє кохання!" я розумію що вона дурепа, але ій бракує мого досвіду, байдуже, що вже не дівчинка, бо досі вона жила у вакуумі з властолюбним чоловіком. про ваш другий шлюб теж передчасно робити висновки. не факт, що буде довший за попередній, ви вже пробачте. третій чоловік моєї матері на два роки молодший, дуже симпатичний, спортивної статури, матеріально забезпечений. їхньому шлюбу 11 років. інша знайома чудова пара - він старший за неї на 2 роки, разом 31 рік, досі сплять обійнячись, поодружували дітей і насолоджуються особистим життям. тож ваша модель не універсальна. про її успішність можна буде говорити, коли ви коханий дружиною і незраджений помрете в глибокій старості у неї на руках (безперечно, першому помирати вам, а їй ще багато років жити вдовою - сумнівне задоволення). звісно, моя позиція далека від об'єктивної, бо я не хочу колись опинитися в становищі зневаженої постарілої колишньої, покинутої заради жінки, на 20 років молодшої.
-
alisonya
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 вер, 2013 09:38
что то типа пустоцвета получается...тоже итересная философия  , и где б Вы были, если б так же рассуждали Ваши родители? 
-
kos65
-
-
- Подякував: 87 раз.
- Подякували: 208 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 21 вер, 2013 22:30
alisonya написав:звісно, моя позиція далека від об'єктивної, бо я не хочу колись опинитися в становищі зневаженої постарілої колишньої, покинутої заради жінки, на 20 років молодшої.
Будем надеяться, что ваш брак продержится всю вашу долгую и счастливую жизнь. Но мужчины за 30,40, 50 лет редко на ровесниц засматриваются. Мне недавно моя директриса рассказывала, что её хороший знакомый, которому 52 года, недавно женился на 30 летней, и она ему родила двойню. При чем он далеко не состоятельный, но следит за своим здоровьем. У него это 2-й брак, у нее первый. В жизни всякое бывает.
-
zuker1111
-
-
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 вер, 2013 22:13
Козак-характерник написав: kievlyanka написав:тема очень интересная, просто читаю
Вы за свободу? Или за крепостное право? 
за свободу выбора  и действий
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-