Ключ від сейфа з грошима, медичну довідку і всю білизну - Вам також вивалити?
Слідуюче запитання яке буде
Скільки разів і в яких позах ?
так що подякуйте за відповіді на не коретні перші запитання
|
|
![]() Ключ від сейфа з грошима, медичну довідку і всю білизну - Вам також вивалити? Слідуюче запитання яке буде Скільки разів і в яких позах ? так що подякуйте за відповіді на не коретні перші запитання Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 20 вер, 2013 23:21, всього редагувалось 1 раз.
![]() Все просто 1 Жінки стають розумнішими ( з точки зору розуміння життя) - швидше 2 Більш розумне створіння завжди керує менш розумним ( хоча й можливо більш сильним і перспективним) 3 З часом , мужик починає наздоганяти життєву мудрість жінки ( а внаслідок того що стартував позаду то швидкість його еволюції - більша ніж в жінки) 4 Наступає момент , коли догнавши дружину , він йде вперід , в той самий час коли дружина не розуміє що вже років з 10 все висить на ньому. На лице психологічний конфлікт . а якщо ще й діти виросли - то проблема взагалі не має стримуючих факторів. Взагалі як на мене - то шлюб однолітків це дорога в нікуди. Все повинно виглядати слідуючим варіантом Життя повинно бути поділеним на три етапи Перший - Він молодий ( 18-20) Вона в приблизно два рази старша (30-35) - живуть разом років з 10-15 Другий - Йому 30-35 Вона 16-20 - народжують дітей . живуть років 20 Третій - він же перший . тільки навпаки Їй- 35 Йому 18-20 Таким чином В першому ( і в третьому) варіанті люди отримують досвід ( як життєвий так і сексуальний) в нормальних умовах і з повагою один до одного + той хто старший - краще розуміє молодого , адже всі помилки молодості в нього позаду , а той хто молодший вчиться передавати отримані знання через десяток років. ПС Існує ще більш прагматичний варіант Йому 18-20 - Їй -40-45 -(в неї розум, гроші-в нього тваринне бажання сексу)-2-5 років Йому 45-50 - ЇЙ -17-20-(в нього розум ,гроші-в неї природна свіжість) -2-5 років Йому 25-30 - Їй - 20-25 - ( діляться розумом, отриманими знаннями ,грошима. народжують дітей . виховують) - років 20 До речі . сьогодні десь так і є 11 років - середній термін , але 50% за рік розбігаються , звідси 50% - в пошуку 50% - 21 рік разом ( 21+1)/2+11) Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 20 вер, 2013 23:41, всього редагувалось 1 раз.
![]() Ля ты гонишь! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Так гамадрил нуна было вырастить...и нервные клетки потратить...которые не восстанавливаются...Ну может каждому свое....раз хвост пистолетом..то усе пучком!!! Радуемся жизни!!! ![]() ![]() ![]()
![]() Так всім щось не подобається Комусь - як і що я будую Вам - як я влаштовую особисте життя При цьому Якщо уважно прочитаєте написане і відкинете догми - то хто його знає що Ви будете думати в 45-50( не залежно від того мужчина Ви чи жінка) . Може не тільки думати , а й робити будете те що я описав. ![]() Тільки чур мене не звинувачувати....
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|