Родовид Банк не отдает деньги, что делать?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Депозити для фізичних та юридичних осіб, короткострокові банківські вклади, найвигідніші депозити в банках України.
  #<1 ... 56789 ... 42>
Повідомлення Додано: Пон 16 лют, 2009 23:16

stella написав:сегодня от Родовида пришло письмо о том, что перевод в грн и дол. с текущего счета от 02/02 осуществлен не был, т.к. нет денег в банке.
Подскажите, есть ли у кого-то образцы писем в банк и НБУ с жалобой?

Жалобами в НБУ вы приближаете ВА. Пугайте жалобами сам банк, обращайтесь в суд с исковым заявлением (або в порядку наказного провадження) Завтра с работы скину образец "пугалочки" для Родовида, после которой они начали шевелиться. С горем пополам забрал половину депо в евро. По-разному: в том числе и через гривну по невыгодному курсу... лучше синица в руке...
advocatm

Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2009 12:09

за сим отправляю вариант пугалочки для родовида:

Раднику першого заступника голови правління ВАТ «Родовід Банк»

П.І.Б, мешканця м. ______, вул. __________________

ПРЕТЕНЗІЯ

10 листопада 2008 року між мною, ПІБ (надалі – Вкладник) та ВАТ «Родовід Банк» (надалі – Банк) в особі начальника відділу роздрібного кредитування відділення «Сумського РУ» ПІБ укладений договір №_______про строковий банківський вклад «Авансовий».
За своєю правовою природою укладений між мною та банком договір є договором банківського вкладу і до нього застосовуються положення параграфу 3 глави 71 Цивільного кодексу України.
Відповідно до умов цього договору я вніс на строковий депозитний рахунок сума(сума пролписом) Євро, що підтверджується випискою по рахунку від 10 листопада 2008р. Відповідно до умов пункту 1.1. Договору Банк зобов’язувався повернути Вкладникові суму вкладу 10.02.2009р., а також 11 відсотків річних від суми вкладу.
10 лютого 2009 року я звернувся до радника першого заступника голови правління ВАТ «Родовід Банк» ПІБ з вимогою про повернення мені повної суми вкладу та відсотків по ньому, але банк не виконав своїх зобов’язань по договору, що свідчить про порушення банком умов договору, прострочення виконання зобов’язання і привласнення моїх коштів.
Статтею 1058 ЦК України передбачено, що до відносин банку та вкладника за рахунком, на який внесений вклад, застосовуються положення про договір банківського рахунка (глава 72 цього Кодексу), якщо інше не встановлено цією главою або не випливає із суті договору банківського вкладу.
Відповідно до вимог ст. 1066 ЦК України за договором банківського рахунка банк зобов'язується приймати і зараховувати на рахунок, відкритий клієнтові (володільцеві рахунка), грошові кошти, що йому надходять, виконувати розпорядження клієнта про перерахування і видачу відповідних сум з рахунка та проведення інших операцій за рахунком. Банк має право використовувати грошові кошти на рахунку клієнта, гарантуючи його право безперешкодно розпоряджатися цими коштами. Банк не має права визначати та контролювати напрями використання грошових коштів клієнта та встановлювати інші, не передбачені договором або законом, обмеження його права розпоряджатися грошовими коштами на власний розсуд.
Відповідно до умов пунктів 1.2., 1.3. Договору термін внеску складає 3 місяці з дня внесення коштів. Процентна ставка по внеску складає 11% річних з виплатою відсотків у кінці терміну. Таким чином, вкладені до банку кошти в сумі хххх євро та відсотки в сумі хххх повинні бути повернені на вимогу вкладника 10 лютого 2009 року. Відсотки за договором складають ххх Євро.
Пунктом 5) ч.1 ст.1 Закону України «Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг» визначено термін фінансова послуга як: «операції з фінансовими активами, що здійснюються в інтересах третіх осіб за власний рахунок чи за рахунок цих осіб, а у випадках, передбачених законодавством, - і за рахунок залучених від інших осіб фінансових активів, з метою отримання прибутку або збереження реальної вартості фінансових активів».
ч. 5 ст. 10 Закону України “Про захист прав споживачів” передбачено: “У разі коли виконавець не може виконати (прострочує виконання) роботу (надання послуги) згідно з договором, за кожний день (кожну годину, якщо тривалість виконання визначено у годинах) прострочення споживачеві сплачується пеня у розмірі трьох відсотків вартості роботи (послуги), якщо інше не передбачено законодавством. У разі коли вартість роботи (послуги) не визначено, виконавець сплачує споживачеві неустойку в розмірі трьох відсотків загальної вартості замовлення”.
Таким чином, враховуючи кількість днів прострочення за договором я як вкладник банку буду вимагати пеню за кожен день прострочення у розмірі ххх Євро
З огляду на викладене, керуючись нормами ст.ст. 1058, 1066 ЦК України, ст.10 Закону України “Про захист прав споживачів” -
вимагаю:терміново повернути мені вклад та відсотки по ньому, а також пеню у розмірі ххх Євро за кожен день прострочення виконання фінансової послуги.

11 лютого 2009 року
Шаповалов М.С.
advocatm

Повідомлення Додано: Вів 17 лют, 2009 23:39

РОДОВІД.Рекомендую

Звертатись з заявою (чи повідомленням) на ім"я в.о.Голови Правління ВАТ "Родовід Банк" п.Єгоренко Д.В. 01601 м.Київ, Мечникова ,2-а .Описати свою справу, які статті порушує банк і вкінці - в разі не виконання своїх зобов"язань банком я буду змушений звернутись до суду.
Я 27 січня здійснила перевід $депозиту в інший банк, кожен день телефонувала в "Родовід" ( гроші не перекидали), 12 лютого написала повідомлення і на другий день гроші пішли . Думаю, що коли б і далі лише телефонувала - то нічого не переводили.Заяву занести особисто, вам викличуть людину, яка зробить відмітку на вашому екземплярі.Почекайте кілька днів і до суду. Всього найкращого.
Іванна

Подякував: 5 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 18 лют, 2009 13:01

Re: РОДОВІД.Рекомендую

Іванна написав:Звертатись з заявою (чи повідомленням) на ім"я в.о.Голови Правління ВАТ "Родовід Банк" п.Єгоренко Д.В. 01601 м.Київ, Мечникова ,2-а .Описати свою справу, які статті порушує банк і вкінці - в разі не виконання своїх зобов"язань банком я буду змушений звернутись до суду.
Я 27 січня здійснила перевід $депозиту в інший банк, кожен день телефонувала в "Родовід" ( гроші не перекидали), 12 лютого написала повідомлення і на другий день гроші пішли . Думаю, що коли б і далі лише телефонувала - то нічого не переводили.Заяву занести особисто, вам викличуть людину, яка зробить відмітку на вашому екземплярі.Почекайте кілька днів і до суду. Всього найкращого.

вам просто повезло. Банк осуществил эти платежи. С 3.02 банк платежей не проводит, все написанные заявления им до одного места.
assari

Повідомлення Додано: Чет 19 лют, 2009 22:34

родовид

б...!!!
до 17.02 лимит на снятие нала по карте был 2000 грн
до 19.02 - 1000 грн
СЕДНЯ - 500 грн

3.14...ц пришел???
AI

Подякував: 0 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2009 11:31

ппЦ!!!!
сёдня отнесу туда заявления. думаю что они до одного места, я бы порвал этот банк!
отмывают деньги ппц.
petroff

Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2009 15:12

Родовид

АААААА!!!

Лимит по карте уже 100грн.
У меня там повисло Х0000 грн.

Это блин больше года снимать каждый день?

ЖДЕМ ВА???
AI

Подякував: 0 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2009 15:40

даааа, пришел пи..ц, мне по 100 грн больше года снимать.... уже не смешно....
интересно а при ВА какие лимиты?? ;-))
stella

Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2009 16:31

[quote="advocatm"]

ЗАЯВА

10 листопада 2008 року між мною, ПІБ (надалі – Вкладник) та ВАТ «Родовід Банк» (надалі – Банк) в особі начальника відділу роздрібного кредитування відділення «Сумського РУ» ПІБ укладений договір №_______про строковий банківський вклад «Авансовий». ...................[quote]
Все правильно написано, но Претензии чаще пишут "юрики", а "физики" все же жалобы или заявы.
Тут примеров море, как их писать...
Востаннє редагувалось Vlad59 в Суб 21 лют, 2009 16:02, всього редагувалось 2 разів.
Vlad59

Повідомлення Додано: П'ят 20 лют, 2009 16:38

млин, какие ВА !!!!
банкротство, распродажа, ФГВ!!!!
всё, я спать!!!
а ваще предлагаю всем еузжать из этой богом забытой страны, где народ гнобят и истребляют!!!!
petroff

#<1 ... 56789 ... 42>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє