|
|
![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіКілька реальних продажів - 3-к в панелі на Зубрівській, біля Таврії-б - 52 тисячі доларів, вбита. Остроградських, польські блоки, 53 м. кв. - ідеальний євроремонт - біля 80 тис. А "хотельщики" - 2-к в панелі на Сихові - за 46 тис - навіть ніхто не хоче ходити дивитися. Докласти кілька тис - і в новобудову вже можна вкладати.
![]() Як на мене то ця дискусія якась не етична. Я впевнений, що "спадкодавець" взагалі не враховував щоб спадкоємцям зручно було щось ділити після його смерті, коли купував житло. Так можна дійти до того - що машину взагалі не варто купувати, бо спадкоємцям її не поділити. Ну а туристична поїздка - взагалі злочин проти дітей ![]() ![]() mju
Ця дискусія вже була тааак давно, що я й трохи призабув деталі ![]() Але наскільки пам"ятаю, мій основний мессидж зводився до того, що 1) Якщо в сім"ї є вільні гроші, і нема де жити - однозначно купуємо нерухомість. Вже і зараз, коню понятно. Бо тягнути нема куди-ринок лежить, і тєлодвіженія плюс-мінус кілька відсотків ролі не грає. Хіба пощастить хапнути житло з дисконтом, бо продавцю "горить" ![]() 2) Якщо в сім"ї всі забезпечені нерухомістю - то вільні гроші найрозумніше скирдувати на депозиті. 3) Покупка нерухомості з метою здачі в оренду наразі принесе менше прибутку, ніж депозит. Хоча, якщо район дуже вдалий, то можливо дохід буде наближатися до депозиту. При умові, що власник квартири-ефективний менеджер ![]()
Цікава ідея ![]() Але машина, як і будь-яка річ, повинна відбивати вкладені в неї кошти. Купувати машину просто так як альтернативу депозиту-це мегакруто ![]()
Як на мене, літо без туристичної поїздки-не літо. І якщо коштів немає на Грецію чи Туреччину, то хоча б на Одесу/Залізний порт/Кирилівку нашкребти можна. Бо життя без відпочинку-не життя. І економити на відпочинку-верх маразму. Я вже не кажу, що відпочила людина працює зі значно більшою ефективністю, аніж втомлена, а отже, зможе швидко "відбити" не лише видатки на відпочинок, але й заробити ще більше, аніж без відпочинку ![]() ![]() А що таке відпочинок - як не зміна роду діяльності. Тому для вас відпочинок - це засмагання на сонці на пісчаному пляжі( рутинна діяльність яку можна описати алгоритмом проснувся-поїв-позагорав-поїв-поспав-позагорав-потанцював-поспав). Наприклад я поганенько переношу сонце , в свій час наплавався стільки що до зараз до води байдужий ( хоча як до неї дориваюсь пропливаю кілометр-другий), .... Тому частенько використовую фразу Для того щоб день відпочити - треба три дні працювати , я краще просто два дні нічого робити не буду і таким чином день зекономлю ![]()
![]() 1 Я сам не моніторю - моніторять рієлтори. 2 Готове - вулиця Черкаська , 2 кімнатна ,62 м2 ( я не перевіряв і навіть не знаю де ця черкаська ![]()
![]()
у агенції ціни в гривні та доларах, невже євро не в пошані, чи мало використовується? чи багато у Львові агенцій нерухомості, які найвідоміші, в яких гарний сервіс? ![]()
принято в долл, некоторые сайты сами "конвертируют" цену в грн. да дофига агенций и агентов... ![]() найвідоміші, це не означає кращій сервіс, що саме Вас цікавить, можно у приват ![]() цікавить рівень сервісу, розвиток ринку, рівень сайту, usability
наприклад в Києві є портали нерухомості, агенції з сайтами хочеться відчути різницю між київськими та львівськими ![]() наприклад топові агенції Києва зрозуміло що слово "агенство" в назві чи автоматична російська мова(відсутність української, англійської) в інтерфейсі має викликати певний рефлекс у "людини з заходу" ![]()
наприклад на порталі realt.ua всього 60 Львівських квартир та півтора десятки будинків... мало... зрозуміло що десь повинно бути більше
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|