|
Несподіваний поворот: ПР заявила, що угода про Асоціацію "зу |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Пон 11 лис, 2013 16:52
Бandera "Так є проблема паспортів в деяких районах Закарпаття та Буковини, але це досить локально і я не думаю, що за відповідної загрози будь-яка центральна влада зможе з цим впоратись" Такой проблемы вообще не должно быть.. Но она есть и будет расти.. Восточные области тяготеющие к Рассее- свою лепту тоже внесут.. ( Не забывайте съезд Северодонецка и лозунги и предложения на оном съезде выдвигаемые).. Крым- то отдельная "история".. Очаги в Укрии- имеются.. Оные никто загасить не может.. Ибо на этих противоположностях укрополитики строят свои "карьеры".. Но из-за давления налогового- неработающих для "охлоса" законов- итд итп- ситуация может выйти из под контроля.. И Вы удивитесь в том факте- как Укрия неоднородна и взрывоопасна..
-
Maleficarum
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 2588 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 лис, 2013 17:00
Бandera написав: Ги, в "Укрії" може й немає єдиного народу, а в Україні є, як би вам не хотілось протилежного:) Я ще раз можу сказати - окрім Донбасу та Криму, в жодній області України сепаратизм немає реальних шансів. Так є проблема паспортів в деяких районах Закарпаття та Буковини, але це досить локально і я не думаю, що за відповідної загрози будь-яка центральна влада зможе з цим впоратись, як було з проблемою Мєшковщини в Криму в 90-х.
:)) А расскажите, какие бандеровцы живут в луганской,харьковской, одесской, закарпатской областях. Один народ живет только в вашем больном мозгу
-
sb_sb
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 91 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 лис, 2013 17:02
Alex4040 написав: Самомнение галицаев заставляет их проецировать свои фантазии на все население Украины. На самом, большая половина страны НЕ ХОЧЕТ в ЕС. Просто заангажированные СМИ рисуют "нужную" картинку. УкрФашизм не пройдет!
Эко Вам мозги промыли владельцы заводов, фабрик, пароходов. Наверно Ваш капитал как и у сына ПРезидента за последний год удвоился. А чем же укрфашизм хуже единороссии? Не тем ли, что от рук НКВД народу погибло больше??? Нет в мире процветающих православных государств и не будет ибо надо жить с царем в голове, а не на золотом троне.
-
borisbn
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 11 лис, 2013 17:03
Maleficarum написав:Бandera "Так є проблема паспортів в деяких районах Закарпаття та Буковини, але це досить локально і я не думаю, що за відповідної загрози будь-яка центральна влада зможе з цим впоратись" Такой проблемы вообще не должно быть.. Но она есть и будет расти.. Восточные области тяготеющие к Рассее- свою лепту тоже внесут.. ( Не забывайте съезд Северодонецка и лозунги и предложения на оном съезде выдвигаемые).. Крым- то отдельная "история".. Очаги в Укрии- имеются.. Оные никто загасить не может.. Ибо на этих противоположностях укрополитики строят свои "карьеры".. Но из-за давления налогового- неработающих для "охлоса" законов- итд итп- ситуация может выйти из под контроля.. И Вы удивитесь в том факте- как Укрия неоднородна и взрывоопасна..
Ситуація із-за податкового тиску, економічних прорахунків та сваволі влади може вийти з-під контроля в будь-якій країні світу, це зрозуміло, але не потрібно про це розповідати як про доконаний факт чи тим більше, як наслідок якоїсь неоднорідності вашої міфічної "Укрії". Так є неоднорідність, але можу в десяте сказати - зараз окрім можливо деяких чинуш, які в майбутньому можуть втратити владу нікому не вигідний розкол України - олігархи мають свої активи в усіх областях України, прості люди від неминучих в такому випадку громадянських зіткнень та нелегітимності новоутворених територіальних утворень (типу Придністровя) на десятиліття будуть заперті в кримінальні анклави з невизнаною владою і т.д. Словом, ніякого розколу не буде, це моя думка...
-
Бandera
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 11 лис, 2013 17:04
spread написав:Бandera Пусть Донбасс отделяется от Украины к Рашке - хватит ему кормить западенцыв! И заодно депортировать в Донецк со всех уголков Украины всех чинушей родом оттуда! Москва их возьмёт в теплые объятия!
А че, дельная мысль, будут "кормить" Россию 
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 945 раз.
- Подякували: 1469 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 11 лис, 2013 17:07
Alex4040 написав:В Югославії були різні народи з діаметрально протилежними релігійними та світоглядними стереотипами. В нас є один народ, проблеми можуть бути тільки в Криму та на Донбасі, де денаціоналізація та русифікація зайшли надто далеко, а якщо взяти до уваги психологічний фактор розчарування виборців ПР в них, я думаю ви дуже перебільшуєте сценарій розколу України...
Самомнение галицаев заставляет их проецировать свои фантазии на все население Украины. На самом, большая половина страны НЕ ХОЧЕТ в ЕС. Просто заангажированные СМИ рисуют "нужную" картинку. УкрФашизм не пройдет! 
Ги, масковський троль за прикладом своїх масковських хазяїв розписується за весь український народ? І хто ж тут буде розповідати про "самомнєніє":)))
-
Бandera
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 11 лис, 2013 17:09
Бandera "Так є неоднорідність, але можу в десяте сказати - зараз окрім можливо деяких чинуш, які в майбутньому можуть втратити владу нікому не вигідний розкол України -" Каким образом "ылитные чинуши" втратять владу? Чивакуня его сыны и прочая камарилья- добровольно отойдёт от власти.. Добровольно лишится собственных привилегий и Добровольно же откажутся от уже "отстроенной" вертикали? Ежели сие- нонсенс.. То каким образом Укрия может "переформатироваться" из феодального государства в государство демократическое? Что есть залогом эдакой "переформатировки" кроме гражданской войны?
-
Maleficarum
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 2588 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 лис, 2013 17:10
Всё-таки президент и его компания поняли что не выиграть выборы не вступив в таможенный союз с нашими братьями с Россией...(при этом киданув всех кто за него голосовал)!Другого пути как ТС у Украины нет
-
lelya_fedorov_72
-
-
- Заблокований
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 лис, 2013 17:11
Во всём плохом надо видеть хорошее : зато наши граждане ещё долго смогут в Россию ездить по советским паспортам и без визы Это наверное будет названо "огромным достижением власти" на выборах в 15-ом 
-
alex-odessa
-
-
- Подякував: 942 раз.
- Подякували: 730 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 лис, 2013 17:14
sb_sb написав: Бandera написав: Ги, в "Укрії" може й немає єдиного народу, а в Україні є, як би вам не хотілось протилежного:) Я ще раз можу сказати - окрім Донбасу та Криму, в жодній області України сепаратизм немає реальних шансів. Так є проблема паспортів в деяких районах Закарпаття та Буковини, але це досить локально і я не думаю, що за відповідної загрози будь-яка центральна влада зможе з цим впоратись, як було з проблемою Мєшковщини в Криму в 90-х.
 ) А расскажите, какие бандеровцы живут в луганской,харьковской, одесской, закарпатской областях. Один народ живет только в вашем больном мозгу
Ги, в мене хворий мозок тому, що я кажу, що в Україні всюду живуть українці?:))) Оригінальне прочитання здорового глузду:) Гусссскомірних розумом не зрозуміти це однозначно:) Де я казав про бандерівців? Я казав про українців:) Я не дивлячись на те, що націоналіст зможу чудово знайти спільну мову з російськомовним лібералом (яких в Києві знаю чимало) і з будь-якою розумною людиною, яка поважаючи українців в цій країні буде розмовляти своєю мовою чи вірити в свого Бога, а таких більшість:) Шовіністи всіх мастей звісно ж в рахунок не беруться - вас меншість:)
-
Бandera
-
-
-
-
-
-
|
|
+ Додати тему
|