Міндоходов і ПР заперечують "добровільні внески" від експорт

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 3456
Повідомлення Додано: П'ят 15 лис, 2013 14:55

V_maen_Vendetta грамотного человека за версту видать, особенно такого, который работает с платёжными документами, надеюсь это убедит фому?
brat!

Повідомлення Додано: Пон 18 лис, 2013 10:49

rod
А Ви в курсі до речі, що Вадік Тітушко тепер буде в якості телеведучого на одному за наших ТБ? Сам чув, яу учора в новинах передавали
Rik

Повідомлення Додано: Пон 18 лис, 2013 11:13

О_О Титушко ведущий?! Хочу на это посмотреть. пацан молодец - пробил себе дорогу кулаками...
Gin

Повідомлення Додано: Пон 18 лис, 2013 11:31

Rik написав:rod А Ви в курсі до речі, що Вадік Тітушко тепер буде в якості телеведучого на одному за наших ТБ? Сам чув, яу учора в новинах передавали

А чого всі так носяться з тим Тітушком? Чесно, тільки чую це прізвище останнім часом, але хто це такий досі не знаю...
ioNica

Повідомлення Додано: Пон 18 лис, 2013 11:33

ioNica
Ну так відмітився ж. У нас же ж, якщо людину врятував, то так, спасибі й до побачення. А якщо журналістку відгамселив, то зразу звізда
Rik

Повідомлення Додано: Пон 18 лис, 2013 11:35

Rik написав:ioNica Ну так відмітився ж. У нас же ж, якщо людину врятував, то так, спасибі й до побачення. А якщо журналістку відгамселив, то зразу звізда

Так це він журналістку побив і тепер буде ведучим?)) Ото прикол, може й самій так відзначитись))) завжди мріяла про кар"єру телеведучої)
ioNica

Повідомлення Додано: Пон 18 лис, 2013 12:37

Наводка для мріючих про славу Герострата.

ioNica написав:Так це він журналістку побив і тепер буде ведучим?)) Ото прикол, може й самій так відзначитись))) завжди мріяла про кар"єру телеведучої)

Бити треба ПРавильно: тільки тих журналістів, які для влади як кістка в горлі.
Якщо побити Піховшека(наприклад), то є обмеження на висоту кар'єрного зльоту, максимум = конферансьє аматорського концерту у тюремному "ДК"... :mrgreen:
IIS

Подякував: 3304 раз.
Подякували: 306 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 18 лис, 2013 15:31

IIS написав: Бити треба ПРавильно: тільки тих журналістів, які для влади як кістка в горлі. Якщо побити Піховшека(наприклад), то є обмеження на висоту кар'єрного зльоту, максимум = конферансьє аматорського концерту у тюремному "ДК"...

Ну Піховшек мені нічого не зробив, а от якусь би блонду-височку я за волосся потаскала)))
ioNica

#<1 ... 3456
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє