Оппозиция сообщила "секретную" часть соглашения Януковича с
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Я ще раз питаю - ти на Межигірря дивилось чи на статки синка Януковича?:) Де воно (янукович) вміє керувати покажи нам?:)))) Рецесія в еконміці вже 5 квартал, дірка в бюджеті на 40 млрд гривень, падіння ВВП в 2013р. на 1,5%, різке зменшення інвестицій і це воно вміє керувати?
Я перестал общаться с Вашим оппонентом,т.к. он - не умен. Не теряйте времени на прочтение коммунистическо-кремлевских лозунгов.
romkom написав:І з чого ви взяли, що до влади прийде "свобода"? На майдані люди ж не за Тягнибакса (боксера і тп.) стоять.
А за кого они стоят? За Васю Редькина? Или Кристофера Макмилллана?
Вместо Януковича будет либо Кролик, либо Фашист-Бандеровец. Боксера не пустят - он налоги в Германии платил.
Господа, фашизм - это серьезнее, чем вы думаете! Это полное бесправие и нищета! Думайте!
Я вважаю, що вони стоять ЗА СЕБЕ. А фашизм тут ні до чого. Ви якісь зациклені на цьому.. Люди вийшли заявити свій протест, оскільки "накипіло". Ніхто їм не платить. Люди САМІ йдуть, несуть теплі речі, харчі, гроші. Я, до речі, не думав, що українці спроможні будуть ще раз вийти на Майдан. І мені дійсно це дуже приємно. Особисто я не підтримую жодного з трьох "опозиціонерів". Якщо людину все влаштовує, то їй на майдан йти без потреби. Мене, як би це сказати, м’якокажучи, не все влаштовує - тому я вийшов на майдан і заявив свій протест нинішній владі. Я також в глибині душі думаю, що кожен політик брехун і коли добирається до "корита" стає таким, як його попередники, АЛЕ якщо так думати, то вже і жити нема для чого.. Мусимо вірити, що кожен наступний вибраний ЛЮДЬМИ політик не зможе дозволити собі ТАКОГО, як я бачу кожен тиждень в новинах. Будь-яка революція несе в собі зміни. Я переконаний, що "Майдан-2013" принесе більше користі, ніж шкоди.
Маскальська Вікі та сайти масковської пятої колони та Камсамольської правди це і є джерела?:)))) Чого б тоді не включити в список джерел і "Краткій курс історії ВКП(б):))))
lgi написав:romkom Это они так думают, что не за... Но по факту будет как раз за.... А кого конкретно-маккейн им скажет! Куклы, которыми манипулируют! И это очевидно всем, кроме самих май*даунов!
Я сумнівався і щоб розвіяти свої сумніви приїхав на Майдан. - Ви там були?
Бandera написав:Ми не хочемо жити при корумпованій диктатурі Хама
А я не хочу жити при владі фашистів-бандерівців! Тому що буде гірше! І набагато!
Що буде гірше? Для кого буде гірше? Ти хоч розумієш, що зараз у нас є ДИКТАТУРА однієї людини і однієї Сімї, і куди ця Сімя тягне туди і мають йти всі 45 млн. населення України, а у випадку перемоги опозиції Свободбуде ОДНА З ПАРТІЙ, ЯКІ БУДУТЬ У ВЛАДІ і її будуть балансувати інші партії та сили. Що тут буде гірше? Чи ти хочеш, як істінний гусскомірний залежати від одного царя Хама?:)
kievlyanka написав:голодранцы и лодыри стоят на Майдане из областей, киевляне продолжают работать, а пьянь всегда ищет все дармовое
А що ви відповісте на те, що я є киянкою, керівником і хазяйкою промислового підприємства, але кожні вихідні на цілий день приходжу на Майдан. Була присутня на всіх Народних Віче. І доречі зауважу, більшість людей, що мають власний бізнес, підтримують Майдан. Тому що це вже зовсім інша категорія людей - вони НЕ РАБИ. Звертаюсь до свободофобів назвіть хоча б одну причину, чому ви вважаєте партію "Свобода" фашистами. А то я деяких спитала, так відповіли, що переживають за те, що їх заставлять вивчати українську мову. Тобто сприяння вивченню державної мови - це фашизм?
почему не стоите там целыми днями с утра до вечера? ответ: Вам важнее бизнес, а не Идея за которую стоят люди, у которых нет бизнеса своего, пока они там стоят, вы сами пухните и набиваете карманы деньгами, а потом как-будто с ними за одно на часок-другой, какая красота, вот люди своим здоровьем и тратой своего собственного времени за Вас и стоят, через месяц другой у вас будет шикарная прибыль, а они уедут больные и бедные
Проте - обирати прийдеться когось із цієї борзої трійки. Повірте - вони не кращі за Януковича. А Тягнибок - набагато гірший.
я совершенно запутался в вашей логике... а точнее вижу совершенное ее отстуствие... 1. как то в нашем с вами разговоре вы явно восхищались заслугами Адольфа Гитлера по вашему мнению представителю фашистской организации (могу все в очередной раз предоставить ссылку на ваше сообщение так шо не отрицайте) 2. вы считаете партию Свобода фашистской организацией (хотя судя по всем так и не поняли разницу между фашизмом и национал-социализмом, видать сказывается недостаток образования полученного от членов партии КПСС ) 3. и вы же пишите теперь шо Тягнибок как представитель фашисткой организации плохой...
так где логика? или вас просто Тягнибок не устраивает как лидер?
Бandera написав:хтось може стояти на Майдані і битися з Беркутом і приходити туди вночі ЗА ІДЕЮ
брехня, никто не стоит за Идею, все стоят за что-то, кормить семьи нужно, одеваться нужно? платить по платежам и счетам тоже, не говорите ерунды
)) Дуже гарна ілюстрація совкового мислення:) Працюючі беруть відпустки та приходять після роботи (так робив я та мої друзі і співробітники з роботи), пенсіонери мають багато часу, студенти замість пар та між ними:) Ми не хочемо жити при корумпованій диктатурі Хама та його сімї, от основна мотивація всіх цих ІДЕЙНИХ людей, які вийшли на Майдан і таких людей (слава Богу) сотні тисяч.
хорош быть умным задним числом, почему не выходили когда принимали Пенсионную реформу, судебную и административную, медицинскую? а то сейчас вы стоите за Идею, фикция, если вы одно не поддерживаете, то все другое это показуха
Бandera написав:Ми не хочемо жити при корумпованій диктатурі Хама
А я не хочу жити при владі фашистів-бандерівців! Тому що буде гірше! І набагато!
Frant ради того шобы избавиться от вашего присутствия на форуме я готов голосовать за Свободу может есть еще какой способ? а то этот слишком радикальный