|
Платинум Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 07 січ, 2014 00:03
Nighthawk написав:...P.P.S. Вперше в житті ризикнув на 1,5 роки. Ніколи таким не бавився. Чи правий, чи не правий-покаже час. Але дууже не подобається інфа в ЗМІ про ЦУ від Гарбузова до кінця ц.р. знизити ставки по грндепо до 14-15%. Розумію, що добровільно-примусово проти течії не попреш, але наші керманичі-вони такі...
Инфа в СМИ про ЦУ от Арбузова о снижении ставок по грндепо - весьма умный вброс того, чего, на самом деле, не будет. Но каков результат! Народ (в относительно большей своей массе) конвертит инвалюту и срочно почти всё (вместе с гривнеными заначками "на хлебушек") засовывает в банки на грндепо с хорошими ставками, типа, "пока не началось" ставкопадение. Как итог вброса: народные "бабки" - так необходимые государству - в системе! И не только гривневые, но инвалютные (отконвертированные в гривну). Если следить за тенденцией на ветках банков и на "валютке", то отмечается, что клиенты пересматривают отношение валют в своем "кошике" в пользу повышения процента гривнесодержания. Т.е., вброс, как один из элементов борьбы с "матрацничеством" (особенно инвалютным), оказался весьма действенным. Хотя является, по сути, откровенным враньем. "Я так думаю"©
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 07 січ, 2014 00:11
Nighthawk написав:Але дууже не подобається інфа в ЗМІ про ЦУ від Гарбузова до кінця ц.р. знизити ставки по грндепо до 14-15%.
политическая замануха. Кто понесет под 15% гривну в банки? Даже в ближашие 5 лет такие ставки ждать не стоит. Но если брать среднюю ставку НБУ то такое вероятно. ИМХО банки как раз нашли ту точку при которой и кладчики рады нести деньги и бизнес рад брать деньги.
-
crdt87
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 07 січ, 2014 00:12
AlexJ написав: Nighthawk написав:...P.P.S. Вперше в житті ризикнув на 1,5 роки. Ніколи таким не бавився. Чи правий, чи не правий-покаже час. Але дууже не подобається інфа в ЗМІ про ЦУ від Гарбузова до кінця ц.р. знизити ставки по грндепо до 14-15%. Розумію, що добровільно-примусово проти течії не попреш, але наші керманичі-вони такі...
Инфа в СМИ про ЦУ от Арбузова о снижении ставок по грндепо - весьма умный вброс того, чего, на самом деле, не будет. Но каков результат! Народ (в относительно большей своей массе) конвертит инвалюту и срочно почти всё (вместе с гривнеными заначками "на хлебушек") засовывает в банки на грндепо с хорошими ставками, типа, "пока не началось" ставкопадение. Как итог вброса: народные "бабки" - так необходимые государству - в системе! И не только гривневые, но инвалютные (отконвертированные в гривну). Если следить за тенденцией на ветках банков и на "валютке", то отмечается, что клиенты пересматривают отношение валют в своем "кошике" в пользу повышения процента гривнесодержания. Т.е., вброс, как один из элементов борьбы с "матрацничеством" (особенно инвалютным), оказался весьма действенным. Хотя является, по сути, откровенным враньем. "Я так думаю"©
Да шот зачастили...  ...на жадность давят...и нестойкие падают ниц... 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 січ, 2014 01:43
AlexJ Є таке. Тільки я не та ЦА, як Ви розумієте. Максимум, чого добився герр Гарбузов від мене-це НЕ купувати долляри цієї осені. І по великому рахунку, це навіть не його заслуга, бо роблю ремонт у новобудові. Тому усі цьогорічні гривневі надходження або вже потрачені на будматеріали, або закинуті на ВК під 19,5% та на 6 місяців під 24,5% до липня. На 1,5 роки грн закинув не свою-попросили старші родичі, яким треба гривня. І крапка. Наразі у 2014 році плани наступні-усі мої доходи (які, звісно, у гривні) йдуть або на ремонт, або на поповнення стовпа під 20,5% в Дельті до серпня 2014, або на ВК 19,5%. У серпні чітко з гривні геть і не гребе. Валютні стовпи під 10% в Дельті вже припасені. Подальші гривневі доходи восени, під час чергової валютної шизи (ну, чи сильної,як там вийде), тихо собі лежать під 19,5% на ВК, в грудні відкриваємо чергову ГЩ під високий % на півроку, і у серпні 2015 ситуація повторюється. А щоб я взяв і поміняв свої у.о. на гривні-я не знаю, що має відбутися для цього  Хіба якщо б Україну прийняли в ЄС , і всю нинішню команду-геть. Ну і Юлі-волю, звісно 
-
Nighthawk
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 397 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 січ, 2014 02:30
AlexJ Идите в сторону багаторічних, там может чё найдёте и сейчас даже
-
idealstorm
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 192 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 січ, 2014 11:59
читал отзывы в декабре по БВК от брс , у кого возникали подобного рода проблема в ПТБ при снятии и пополнении в течении месяца скажем 400К грн и больше ?
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Вів 07 січ, 2014 17:41
Nighthawk написав:AlexJ Є таке. Тільки я не та ЦА, як Ви розумієте. Максимум, чого добився герр Гарбузов від мене-це НЕ купувати долляри цієї осені. І по великому рахунку, це навіть не його заслуга, бо роблю ремонт у новобудові. Тому усі цьогорічні гривневі надходження або вже потрачені на будматеріали, або закинуті на ВК під 19,5% та на 6 місяців під 24,5% до липня. На 1,5 роки грн закинув не свою-попросили старші родичі, яким треба гривня. І крапка. Наразі у 2014 році плани наступні-усі мої доходи (які, звісно, у гривні) йдуть або на ремонт, або на поповнення стовпа під 20,5% в Дельті до серпня 2014, або на ВК 19,5%. У серпні чітко з гривні геть і не гребе. Валютні стовпи під 10% в Дельті вже припасені. Подальші гривневі доходи восени, під час чергової валютної шизи (ну, чи сильної,як там вийде), тихо собі лежать під 19,5% на ВК, в грудні відкриваємо чергову ГЩ під високий % на півроку, і у серпні 2015 ситуація повторюється. А щоб я взяв і поміняв свої у.о. на гривні-я не знаю, що має відбутися для цього  Хіба якщо б Україну прийняли в ЄС , і всю нинішню команду-геть. Ну і Юлі-волю, звісно 
А я в Платине и Дельте в долл. до марта под 11.5 и 9.75 соответственно.Меня терзают смутные сомнения где Янукович возмет в марте в районе 5 млрд.долларов за газ Росии ? А а если разрешится вопрос,то я тоже до августа перевернусь в гривну и под 19.5 в Платину,если ничего лучшего не будет
-
Ruslan2453
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 211 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 січ, 2014 17:53
Nighthawk написав:Шановні колеги! Є пропозиція не переливати з пустого в порожнє і не нити на тему "как все плохо". Ставки висіли з 19.12.2013. Хто не встиг-його проблеми. Ставки реально найвищі на ринку. Я теж ледве встиг, бо тільки 2.01 закінчувався депо в іншому банку. Якраз 3.01 вписався і по долару, і по гривні. На 1,5 роки, вєстімо. І ще одне. Мураторію не буде. Бо якщо мураторій буде в грудні 2014, то Чивокуні ніщо не світить в принципі. Йому і так мало що світить, але з мураторієм-буде кривава баня. Тож факт є фактом-2014-й рік буде спокійним. Проблеми виникнуть восени 2015, і то не факт-якщо МВФ дасть гроші вже новій владі, то обійдемося девалом до 12, закриємо з тих грошей кредит пуцькіну, народ перешизіє, і далі все піде по плану. P.S. На рахунок стабільності Платини. Зараз усі так різко називають Дельту мегастабільним банком, а де ви були навіть рік тому? Навіть квестор вважав Дельтаплан "цікавим проектом, з якого з часом може вийти банк" (С). Від того, що Микола Іванович накупив купу банків за безцінок і "віджав" хороші активи, Дельта суперстабільною не стала. Навпаки, більш неповороткою. І ще. Невже ви думаєте, що банк, який займається споживчим кредитуванням, може впасти? Як? Видадуть Кауфману споживчий кредит на 100 млн доларів?  А віджати з кредитчиків 5-10 тис. грн навіть при кратному девалі-фігня повна. Це вам не імпотека на 100 000 у.о.... Ну реструктуризують йому кредит, буде платити не 500 грн в місяць протягом 3 років, а 300 грн протягом 5 років, все одно банк буде у виграші... Там і так такі шалені ставки по кредитах, що один платить за трьох, якщо не більше...
Самое главное... вы вложили гривны на 1,5 года и ПОЭТОМУ моратория не будет 
-
Vitl
-
-
- Подякував: 853 раз.
- Подякували: 1900 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 07 січ, 2014 18:21
а если в клике у оформленного депозита не отобразились PDF-файлы - в отделении нет возможности распечатать договор?
-
wertpro
-
-
- Заблокований
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 січ, 2014 18:33
wertpro печатали сами всегда в отделении, вруг вы текст договора немного поправите 
-
Sean
-
-
- Подякував: 334 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
|