Янукович вже підписав 5 скандальних законів з 11, прийнятих
+Додати тему
Відповісти на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Вчора ліг спати в Україні прокинувся в Білорусії... Підтвердження вручення повістки особі тепер не лише її підпис, а "будь-які інші дані". Людину можуть засудити (у т.ч. до багатьох років тюрми) ЗАОЧНО, тобто у її відсутність на суді.
Моделюю ситуацію: Комусь сподобалось моє авто. По дорозі на роботу до мене ззаду ззаду швидко прилаштується колона з п'яти машин! Я шостий зайвий! Далі все за новим законом: - Порушення по фотографії - Повістку вручати не треба - До суду відповідно не прийшов, заочно відібрали машину - Вранці вийшов - машини немає, вже відвезли виконавці Цікаво, вони що, вважають себе безсмертними?
Рада разрешила выдавать оружие родственникам судей и правоохранителей 16 января 2014 | 18:18
А это уже означает, что мажеры будут не просто бесчинствовать, давить на дорогах, ... - а и безнаказанно убивать... Существует статья 1 Конституции Украины - все граждане равны,.... - НО оказывается теперь есть самые ровные... - Или для защиты личной и членов своей семьи необходимо вооружаться? Такого от "этой власти" чесно говоря даже я не ожидал....
Kudrjavuy написав:Рада разрешила выдавать оружие родственникам судей и правоохранителей 16 января 2014 | 18:18
А это уже означает, что мажеры будут не просто бесчинствовать, давить на дорогах, ... - а и безнаказанно убивать... Существует статья 1 Конституции Украины - все граждане равны,.... - НО оказывается теперь есть самые ровные... - Или для защиты личной и членов своей семьи необходимо вооружаться? Такого от "этой власти" чесно говоря даже я не ожидал....
А детки-мажоры в школе будут стрелять наших детей в плане "защиты", детей опасно будет выпускать, да и самим по улицам ходить , а то , может, кому из деток повеселиться захочется...
Как по классикам марксизма - сращивание олигархии и псевдонародными партиями приводит к фашизму. Сращивание ПР и КПУ дали закономерный результат - ограничение прав граждан.