Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)
+Додати тему
Відповісти на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Haza написав:YuriySVik Ніяких таких задумок не було. Зміни в календар подій я не вносив. Я в себе таких проблем не бачу, тому перевірте уважно ще раз. Якщо справді у Вас не відображаються події - прошу надіслати приклад рахунку чи дій, що призводять до такого.
Отослал в личку скриншоты, можно ли безболезненно откатиться к предыдущей версии, уж очень Вы радикально подошли к новой. Для меня стало заметно хуже.
У Вас иконки, а Гарячие кнопки, это когда действие происходит по нажатию кнопки на клавиатуре. К примеру, что бы скопировать: - можно зайти в меню и выбрать пункт копировать, - а можно на клавиатуре нажать Cntr+C, что гораздо быстрее.
Haza написав:YuriySVik Так, клавіш немає, є кнопки. Я бачу Вас дуже цікавить це питання Напишіть набір команд для виклику функцій. Спробую зробити.
Навскидку: Alt + F4 – закрыть программу Esc - закрыть открытую вкладку Insert (F5) - новый документ (новая запись) Enter - открыть подсвеченную строку, в списке счетов к примеру.
Haza написав:Додано можливість отримувати відсотки групою (по виділеним операціям) в таблиці форми "Події". Для цього потрібно виділити необхідні рядки та викликати меню правою кнопкою миші (на виділених рядках) та натиснути відповідний пункт меню;
Ограмадное спасибо! Нет слов как я рад. Только вчера забил всю базу заново, глянул в список пропущенных событий(выделенных красным цветом)...стало плохо . Попробовал получить проценты - стало еще хуже. (У меня процесс получения, сопровождается временной паузой, программа задумывается... в результате процесс получения % затягивается...) И тут такая радость ! Выделил ... получил %. Обалдеть... Еще раз большое спасибо!