И не будет.
Вся надежда была на транш из РФ.
Но транша уже не будет
|
|
В мене депо закінчився в минулу суботу. В понеділок віддали аж 900 дол. у вівторок проморозились, в середу дали ще 300 дол після дзвінка знайомого із ЦО і все…. пішли у "відказ" четвер і сьогодні немає ні 1 долара, «все забрала інкасація» (с). Сьогодні написав ще одну заяву на видачу коштів уже із поточного рахунку ( вільний рух). Чекаю відмови у понеділок і почну спамити Голову Правління і НБУ паралельно.
А ще один цікавий момент: питаю у касира "є долари" відповідь "не знаю", тобто касирша не знає що в неї робиться в касі Востаннє редагувалось happyk в П'ят 21 лют, 2014 17:12, всього редагувалось 2 разів.
Есть вклад "вільний рух", на котором лежит сейчас около 3 евро. В прошлый четверг пришёл и написал заявление на выдачу денег в эту среду. Пришёл в среду, сказали что деньги будут с пятницы до вторника. Сегодня позвонил, говорят что денег ещё не получили, и возможно будут со вторника. Что делать, ждать обещаного или может наведываться в банк и забирать по несколько сот евро, которые есть в кассе?
Ще питання: хтось відправляв кошти через Іб в інші банки? який тариф? на які рахунки проходять платежі? тільки 2600 чи можливо відразу на депозитні рахунки в інших банках?
comandante, можете спробувати походити, але не опускайтесь нище плінтуса, бо вони просто морозяться навіть в ситуації коли валюта є. Как любой уважающий себя человек я имею несколько депозитов на разные сроки и с разными выплаты. И вам советую.
Форум акция 22,2% продленаПроцентні ставки (діють з 03.02.2014 по 14.03.2014 р. (включно)):
В національній валюті, (% річних): Програма лояльності не застосовується 3 міс. 6 міс. 9 міс. 370 днів 18 міс. 24 міс. 36 міс. з виплатою % в кінці строку: 22,20% 22,20% 18,30% 22,20% 11,30% 10,80% 10,60%
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||