http://www.kruss.kiev.ua/prescenter/news/1005/ Тарифний пакет «Оберіг» - збільшено процентну ставку (підвищену ставку), що нараховується на позитивний залишок коштів за картковим рахунком (в національній та в іноземній валютах) Нарахування відсотків Відсотки що нараховуються на залишок за рахунком % річних (крім неактивних рахунків), в гривні
підвищена ставка 19 % стандартна ставка 9 % в доларах США
підвищена ставка 9 % стандартна ставка 4,5 % в євро
sens написав:http://www.kruss.kiev.ua/prescenter/news/1005/ Тарифний пакет «Оберіг» - збільшено процентну ставку (підвищену ставку), що нараховується на позитивний залишок коштів за картковим рахунком (в національній та в іноземній валютах) Нарахування відсотків Відсотки що нараховуються на залишок за рахунком % річних (крім неактивних рахунків), в гривні
підвищена ставка 19 % стандартна ставка 9 % в доларах США
підвищена ставка 9 % стандартна ставка 4,5 % в євро
підвищена ставка 8 % стандартна ставка
ставки нецікаві ВРАХОВУЙТЕ СМС-ІНФОРМУВАННЯ + М-БАНКІНГ, ЩОБ СТАВКУ НЕ З'ЇЛА НЕПОТРІБНА ПОСЛУГА!!!
П.С. Русь-ка мені ще 1 смс-ку винувата, кошти при закритті картки зняла, а смс не прислала Негоноровий банк
Одержав від КР 4 смс-ки: 3 - про зарахування коштів на картковий рахунок, 1 - про списання коштів - зняття готівки у відділенні. Що цікаво - сума зарахованих відсотків дорівала сумі, що я сам розрахував, вона не була зменшена на суму абонплати за смс-інформування і м-банкінг, а смс-ки про списання коштів в оплату абонплати за смс-інформування і м-банкінг так і не прийшло, тому "крадіжку" неможливо було викорінити "на корені" Свідомо чи не зовсім свідомо це було зроблено КР?
ПАТ «Банк «Київська Русь» підвищив відсоткові ставки за депозитами «Супер вклад», «Вигідний», «Весняний пролісок» та «Святковий»!
Відтепер клієнти, що відкриватимуть ці депозитні рахунки отримають підвищену відсоткову ставку:
за депозитом «Супер вклад» відсоткова ставка може досягати до 24 % річних у гривні, до 12 % річних у доларах США та до 10 % річних в євро в залежності від обраного бонусу! за депозитом «Вигідний» дохід сягатиме від 23 до 25 % річних у гривні в залежності від суми вкладу! за депозитом «Весняний пролісок» отриманий прибуток складатиме 23,5 % річних у гривні, 12,5 % річних у доларах США та 9,5 % річних у євро! за депозитом «Святковий» дохід складатиме до 13 % річних у доларах США та до 10 % річних у евро!
До сих пор не могут выдать мой депозит, срок которого закончился еще неделю назад. Не выдают даже в эквиваленте 15000 грн., согласно Постанов НБУ № 104. Буду вынужден писать заявление в НБУ и обращаться в суд. ЛЮДИ, не ложите туда деньги!
FSM написав:До сих пор не могут выдать мой депозит, срок которого закончился еще неделю назад. Не выдают даже в эквиваленте 15000 грн., согласно Постанов НБУ № 104. Буду вынужден писать заявление в НБУ и обращаться в суд. ЛЮДИ, не ложите туда деньги!
Да тут всегда сложно было с валютой. Но курс покупки/продажи вполне рыночный. Есть депозиты в доларах и евро. Так приношу гривней и забираю, как правило, гривней не первый год.