Київська Русь - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 7879808182 ... 197>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Київська Русь - БАНКРОТ 2.8 5 266
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
41%
108
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
8%
21
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
7%
19
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
15%
41
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
29%
77
Всього голосів : 266
Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2014 09:41

Vvkaiuk написав:йцукен
Нет я не признаю что номер (093)4666422 принадлежит сотруднику банка? У нас таких номеров нет(и вообще откуда сотрудники Банка знает его личний номер телефона, если с ним они вообще не знакоми), просто если реально супругу FSM обидили в Банке при получении своих денежних средств, я лично приму мери.

Вы плохой руководитель. Конфликт вышел из банку, очень пострадает репутация КР. Вы не смогли помочь клиенту. Вас и только Вас нужно уволнять с банка.
radnyk

Подякував: 31 раз.
Подякували: 57 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2014 09:53

Хамство не красит ни один банк

DIV
Надо только определиться - где просить прощения - на майдане в Черкасах или в Киеве ? То, что на коленях перед всем народом - это понятно ...
А если серьезно, то я на своем опыте сталкивался с явным хамством и грубостью ( по моему мнению) в ВТБ (в ВИП-отделении),Альфе (несколько раз) и др. И с тактичностью и вежливостью, например, в Еврогазбанке и той же Киевской Руси. Но это частности. Такие же частности как и данный конфликт. Очевидно, что вся эта история не на пользу никакому банку и КРусе в частности. Но есть ли эта тенденция массовой и характеризует ли она банк однозначно на сегодня? Я думаю, что нет.
vasiliy1901

Подякував: 5 раз.
Подякували: 209 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2014 10:00

vasiliy1901 написав:DIV
Надо только определиться - где просить прощения - на майдане в Черкасах или в Киеве ? То, что на коленях перед всем народом - это понятно ...
А если серьезно, то я на своем опыте сталкивался с явным хамством и грубостью ( по моему мнению) в ВТБ (в ВИП-отделении),Альфе (несколько раз) и др. И с тактичностью и вежливостью, например, в Еврогазбанке и той же Киевской Руси. Но это частности. Такие же частности как и данный конфликт. Очевидно, что вся эта история не на пользу никакому банку и КРусе в частности. Но есть ли эта тенденция массовой и характеризует ли она банк однозначно на сегодня? Я думаю, что нет.

С тактичностью и вежливостью я сталкивался только в Еврогазбанке.
Во всех других хамство и незнание продуктов банка зашкаливает :(
radnyk

Подякував: 31 раз.
Подякували: 57 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2014 10:17

Vvkaiuk написав:йцукен
Нет я не признаю что номер (093)4666422 принадлежит сотруднику банка? У нас таких номеров нет(и вообще откуда сотрудники Банка знает его личний номер телефона, если с ним они вообще не знакоми), просто если реально супругу FSM обидили в Банке при получении своих денежних средств, я лично приму мери.

не втримався, вибачте :)

/093/ 4666422 - дуже подібний на номер з якого мені приходили смс-ки про зарахування коштів на картку Київської Русі, хоча підтвердити не можу - всі смс-ки від цього банку витер :(
можливо в когось підключено таке щастя від КР - підтвердіть чи спростуйте мене :(
m u k

Подякував: 452 раз.
Подякували: 143 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2014 10:27

DIV написав:
  дружина FSM написав:Я являюсь клієнтом цього банку. І все, що написав мій чоловік - це суцільна правда. Його телефон може знати один із працівників банку (наша кума).

Добре, що відстоюєте свої права тут, на форумі. Гласності бояться.
FSM
Кум куму, як нема кому. :D
А якщо серйозно, то тут, окрім ділових стосунків між Вами і банком, стирчать вуха й особистої неприязності між Вами і горе-працівником "КР".

Відповідь DIV.
Ви на 100% праві. Розкажу Вам одну історію:
4 роки тому, коли пана Vvkaiuk з тріском вигнали із Кредобанка, він почав шукати щастя у Дельта банку. Але там висунули умову - виконати плани по емісії карткових рахунків. Тому він звернувся до мене особисто із проханням/вимогою (не знаю даже як це назвати), щоб я заставив своїх працівників (на той час я працював в.о. керуючого Ощадбанку - це 220 осіб) відкрити у Дельті банку карткові рахунки. Від такої наглості я просто був у шоці! Йому я сказав, що заставляти своїх підлеглих я буду тільки виконувати свої посадові обовязки. Відповідно я йому відмовив. Такий був конфлікт.
Рішення обслуговуватися у КР прийняла моя дружина (являється ВІП клієнтом уже рік). Особисто у її ділові стосунки із КР я не втручався....поки із сльозами звідти вона не почала приходити додому...Схоже на помсту.
Востаннє редагувалось FSM в П'ят 14 бер, 2014 11:08, всього редагувалось 1 раз.
FSM

Подякував: 8 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2014 10:33

Re: Київська Русь

в какой серии уже куму уволят?
Хутін Пуй

Заблокований
Подякував: 181 раз.
Подякували: 321 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2014 15:26

2 года пользуюсь услугами "КР".Никаких нареканий."КУМ,БРАТ,СВАТ" -как на базаре.Конкретика какая?Вклад свой вернули?!!
У моего мужа подошел срок окончания договора по депозиту -вернули соответственно "настановам" Нац. Банка.В валюте.Не за один день...,но тем не менее.
kromankova

Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2014 15:35

kromankova
после скандала начали возвращать...
FSM

Подякував: 8 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2014 16:26

Re: Київська Русь

Почитала коменты о банке и просто в ужесе!!!!! Жалко супругов что связались не с банком а какой-то торговой лавочкой! Руководитель не на своем месте, вместо того что бы собрать их у себя куму,супругов и разобраться в конфликте он просто еще подливает масла в огонь, видно нечего сказать!!!
LYLYK

Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2014 16:53

Вы так активно участвуете в форуме.Не могу не полюбопытствовать -какую вы должность занимаете?
С богатым опытом в банковской сфере и активной жизненной позицией...
kromankova

#<1 ... 7879808182 ... 197>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє