|
Київська Русь - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Чет 13 бер, 2014 19:36
Vvkaiuk написав:Шановний FSM, якщо у Вас є образи до обслуговування моїх підлеглих у відділенні, то знову наголошує Вам, Ви можете особисто безпосередньо звернутися до директора регіональної дирекції Каюка В.М., тел. приймальні- 0472320630,і до винних осіб які Вас образили, якщо реально Ви докажете, будуть застосовані міри впливу та будуть відповідно вибачення. Інформація про Вас нам взагалі не відома, де Ви працювали, і хто Вам звонив.
т.е. вы признаете что номер (093)4666422 принадлежит сотруднику банка? в таком случае доказыать здесь просто нечего. Это ВЫ должны стать на сторону потребителя услуг и пусть сотрудник доказывает что он никого не оскорблял. и не приглашать на смотрины к себе в кабинет, а быстренько все по телефону обсудить и решить, или вы такая большая шишка что к вам на поклон все обязаны бегать и почитать вас своим присуствием? Сейчас 21 век и украина состоит в капиталистическом, а не совковом сообществе, ценой и депозитными ставками уже особо не заработаеш, а только сервисом высочайшего качества. Только вот керманычей у нас выбирают среди самых длинных языков или "профессионалов своего дела", а не менеджеров со специальностью менеджмент, а часто вообще деревенских жлобов садят за работу с клиентами.
-
йцукен
-
-
- Подякував: 219 раз.
- Подякували: 390 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 бер, 2014 19:49
йцукен Нет я не признаю что номер (093)4666422 принадлежит сотруднику банка? У нас таких номеров нет(и вообще откуда сотрудники Банка знает его личний номер телефона, если с ним они вообще не знакоми), просто если реально супругу FSM обидили в Банке при получении своих денежних средств, я лично приму мери.
-
Vvkaiuk
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 13 бер, 2014 19:55
Мне больше не о чем с вами говорить. Еще раз повторяю, если угрозы и оскорбления повторятся, я буду с вами общаться или в НБУ или в прокуратуре!
-
FSM
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 бер, 2014 20:10
Vvkaiuk написав:йцукен Нет я не признаю что номер (093)4666422 принадлежит сотруднику банка? У нас таких номеров нет(и вообще откуда сотрудники Банка знает его личний номер телефона, если с ним они вообще не знакоми), просто если реально супругу FSM обидили в Банке при получении своих денежних средств, я лично приму мери.
блин, есть конфликт, который надо решать. Отписками на форуме мол "я не я" ничего не решить. Зачем человеку врать на форуме? я понимаю если бы человек был платным троллем, а тут реальный клиент банка. при этом всем вы должны быть на стороне клиента, а не стороне сотрудника или банка т.к. вы как начальник отделения для банка говно, которое можно разменять буквально за день.
-
йцукен
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 бер, 2014 20:29
Я являюсь клієнтом цього банку. І все, що написав мій чоловік - це суцільна правда. Його телефон може знати один із працівників банку (наша кума).
-
дружина FSM
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 13 бер, 2014 20:36
дружина FSM написав:Я являюсь клієнтом цього банку. І все, що написав мій чоловік - це суцільна правда. Його телефон може знати один із працівників банку (наша кума).
Вірю Вам і Вашому Чоловіку. Він у Вас молодець. Став на Ваш захист. І представник банку по суті вибачався перед Вами. Ось трішки був би щирішим у вибаченні. Пробачте їм по людськи. Згадайте.....і прости нам провини наші як і ми прощаєм винуватцям нашим.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 бер, 2014 21:19
Хутін Пуй Была тишина на ветке - и вот нате. По закону жанра должна появиться "Та самая кума", "Возмущенный кум", сваты, брати, анонсированные 220 сотрудников Ощада, аудио запись телефонных угроз, опровержения, возмущения, заявления, иски в суд, ГПУ,МВД, ООН, лигу сексуальных реформ и др. инстанции , депутат Поплавский от Черкащины (как без него) и др. персонажи. Но самое обидное, не известно - из-за чего сыр-бор -50, 100, 200 тыс грн. Или как всегда в таком сраче - 20 тыс грн ???
-
vasiliy1901
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 209 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 бер, 2014 21:39
vasiliy1901 написав:Хутін Пуй Была тишина на ветке - и вот нате. По закону жанра должна появиться "Та самая кума", "Возмущенный кум", сваты, брати, анонсированные 220 сотрудников Ощада, аудио запись телефонных угроз, опровержения, возмущения, заявления, иски в суд, ГПУ,МВД, ООН, лигу сексуальных реформ и др. инстанции , депутат Поплавский от Черкащины (как без него) и др. персонажи. Но самое обидное, не известно - из-за чего сыр-бор -50, 100, 200 тыс грн. Или как всегда в таком сраче - 20 тыс грн ???
Класс! Давно так не ржал!
-
FSM
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 бер, 2014 23:18
vasiliy1901 написав:Или как всегда в таком сраче - 20 тыс грн
20 тыс - не деньги?
-
йцукен
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 14 бер, 2014 01:38
дружина FSM написав:Я являюсь клієнтом цього банку. І все, що написав мій чоловік - це суцільна правда. Його телефон може знати один із працівників банку (наша кума).
Добре, що відстоюєте свої права тут, на форумі. Гласності бояться. FSMКум куму, як нема кому. А якщо серйозно, то тут, окрім ділових стосунків між Вами і банком, стирчать вуха й особистої неприязності між Вами і горе-працівником "КР". VvkaiukБанку, Вам як керівнику відділення, негайно попросити вибачення у клієнтки і її чоловіка. Не роздмухуйте конфлікт, не привертайте зайву увагу до банку, що не вміє зберігати банківську таємницю й персональні дані клієнтів (куму вигнати з тріском!). "КР" має такий грішок - ставати в позу ображеного й не реагувати на зауваження клієнтів. Сам з таким зустрічався. Виправляйтесь Насамкінець. Маю валютні депозити в КР, банк зобов'язання виконує. Але, повторюсь, сидіть тихо й не будіть лихо 
-
DIV
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
|