|
|
![]() ![]() За державу обидно!В кои веки заглянула на финансовый форум -и тут "подарок судьбы".Пысарчуки-колебатели воздуха.
![]() йцукен
Даже, если о действиях руководства Черкасской КР узнают в главном банке, то никаких действий со стороны Правления не будет! Объясню почему: Директор КР "Киевской Руси" Каюк В.М. является близким другом сына бывшего губернатора Черкаской обл. Черевко В.О. (к тому же еще Черевко В.О. - крестник президента Ющенко В.А.). Его отец - Черевко О.В. на данный момент является Главой Наблюдательного Совета "Киевской Руси". Вот так. Делайте выводы! ![]() По темі: з КР співпрацюю з 2008 року. Як ЮО маю рахунки та зарплатний проект, як ФО користуюсь переказами та розміщую депозити. Жодних нарікань.
Можливо все не так продвинуто й потужно, як в гігантах, але набагато людяніше й душевніше. Дуже подобається саме індивідуальний підхід. Кожне питання можна вирішити, якщо мати намір саме вирішувати, а не скандалити. ![]()
Друзь дітей Любих Друзів? ![]()
![]() FSM Приємно, що ви на мене чекали. Але яку саме ціль Ви переслідували? Отримати депозит чи дочекатися мене?
![]() Розчарую, та я не заробляю на форумах. Досі ніхто не пропонував))) Ви так і не отримали свій депозит? Тоді чому не йдете до банку, а сподіваєтеся саме тут вирішити це питання? Тим паче, якщо Ви так гарно знайомі з керівництвом. Зателефонувала щойно своєму менеджеру й запитала чи можу я забрати свої кошти, як закінчиться термін. У відповідь отримала: Звісно, що так, якщо маєте такий намір. Всі кошти в день Вашого звернення будуть перераховані на поточний рахунок. Скористатися ними зможете як безготівково, так і готівкою. Але, до 20 березня в банку існує внутрішнє тимчасове обмеження на зняття готівки з поточних рахунків ФО - до 3 тис. грн в день на клієнта. Також мені повідомили, що зараз ще діє 7 денний депо 12% дол та 25% гривня. Деякі з моїх підлеглих мають кредитні ліміти на зарплатні картки, тому заодно я поцікавилася чи не переглянув банк суми лімітів без попередженнь. Мені відповіли, що ні суми, ні умови не переглядалися. Все, як і було. Єдине обмеження - зняття готівки. Стосується як банкоматів, так і каси. 3000 грн. Звісно є певна незручність, що тут скажеш. Але, судячи з того, що це не один банк, що зараз вводить обмеження -нічого критичного не бачу. А Вам бажаю успіху, та вирішення питання. Сподіваюсь, що Ви зі своїми знайомими знайдете спільну мову та порозуміння. Зі свого боку хочу ще подякувати менеджерам, які беруть трубку навіть коли клієнт телефонує у вихідний день! ![]() Alisa_ua Приємно зараз спілкуватися із працівниками банку (на 100% впевнений банку КР). На жаль, таких відповідей 5 березня я не почув...Можливо все було б інакше...
Востаннє редагувалось FSM в Суб 15 бер, 2014 17:44, всього редагувалось 1 раз.
|
|