Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 570571572573574 ... 2663>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ 2.6 5 426
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
42%
177
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
52
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
10%
44
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
17%
74
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
19%
79
Всього голосів : 426
Повідомлення Додано: Чет 03 кві, 2014 11:36

Re: Городской коммерческий банк CityCommerce Bank

AntonK написав:на горячей линии (0-800) постоянно занято (при звонке с мобильного). на гор.киевский номер дозвонится невозможно - не берут трубку (прождал 2 минуты). Ранье с дозвоном тоже было туго, но не до такой же степени...

Подтверждаю! Я тоже неоднократно пыталась дозвонится в колл-центр, вызов срывается, по городскому телефону все операторы заняты, ждала на линии мин. 5.
natta

Подякував: 21 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 кві, 2014 11:40

SergeyDobr написав:lobanoff
Это Вы "будете хранить мычание" :D А я не буду.
Мне надоело слушать тупую ложь начальницы отделения №82, а чтобы забрать свой депозит по 1000 грн в день мне нужно ходить целый год )))
Поэтому только суд - и пох сколько я при этом потеряю времени и денег! Чувство собственного достоинства дороже ))

Молодець. Якшо би всі так робили то деякий банк не купував би подешевівшу страхову компанію за гроші депозитників, а виконував умови договору...
Тарас Бульба

Подякував: 27 раз.
Подякували: 135 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 кві, 2014 11:42

natta написав:
  AntonK написав:на горячей линии (0-800) постоянно занято (при звонке с мобильного). на гор.киевский номер дозвонится невозможно - не берут трубку (прождал 2 минуты). Ранье с дозвоном тоже было туго, но не до такой же степени...

Подтверждаю! Я тоже неоднократно пыталась дозвонится в колл-центр, вызов срывается, по городскому телефону все операторы заняты, ждала на линии мин. 5.

Люди, контакт центр лишился 2х бойцов - один на больничном вторая в декрете.
Пока не можем вывести им замену, поэтому с дозвоном сложности.

Пишите контакты в личку - буду просить вас набирать.
Михаил_CCB

Заблокований
Подякував: 42 раз.
Подякували: 138 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 кві, 2014 11:44

Тарас Бульба
На сколько я помню Михаил писал что просто заключен договор о сотрудничестве, а речь за покупку вообще не шла... Проверьте инфо для начала.

Сегодня снял без проблем в кассе с карты 1000,00 грн, всем доволен.
Просто пока средства нужны. Как только будет что-то лишнее сразу назад в банк принесу, и не вижу тут никаких проблем с банком.
Все сейчас вводят временные ограничения так как НБУ сам не может справится.
Foxter

Повідомлення Додано: Чет 03 кві, 2014 11:48

Михаил_CCB Добрый день !
по скромному депозиту и процентам по другому общая сумма выйдет 20 К . Как можно за 1 раз решить вопрос без перевкладываний , а всего лишь положить кэш в карман . Имеется до января еще депо поэтому перевкладывать не имеет смысла , для меня во всяком случае .
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 03 кві, 2014 11:57

SergeyDobr написав:Привет всем.

Собираюсь подавать в суд на этот банк с целью возврата депозитного вклада. Всем известно что введение временной администрации препятствует рассмотрению исков к банку. В связи с указанным перед подачей иска в суд нужно рассматривать риск введения ВА в CityCommerce Bank.

Прошу высказаться на тему - КАКОВА ВЕРОЯТНОСТЬ ВВЕДЕНИЯ ВРЕМЕННОЙ АДМИНИСТРАЦИИ в банке CityCommerce Bank в следующих временных отрезках:
- в течении ближайших 10 дней;
- в течении 3-х месяцев.

Спасибо за аргументированные высказывания.

Само по себе введение ВА не препятствует рассмотрению исков к банку. Препятсвует введение моратория на удовлетворение требований кредиторов и признание банка неплатежеспособным. Но это не всегда сопровождает введение ВА и не всегда с ним одновременно.

В любом случае иск - это несколько месяцев. Так что ничего тут предсказать нельзя, да и смысла такие предсказания имеют немного. Хотите подавать, материалов имеете достаточно - подавайте. Всегда можно изменить исковые требования в процессе, ну или отозвать иск в случае выполнения банком обязательств.
0720
5

Подякував: 133 раз.
Подякували: 1872 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 кві, 2014 12:14

Михаил_CCB
А на моє питання стосовно невиплати % по депозиту відповідати нехочете?
Ольга ССВ

Повідомлення Додано: Чет 03 кві, 2014 12:46

Ольга ССВ написав:Михаил_CCB

Підкажіть будь-ласка, це Ви шановний розказуєте тут що % виплачуються? А як тоді мої відсотки аж у 300 доларів? Три дні, починаючи з понеділка їх ваш банк (чи що це за заклад) виплатити не може, або швидше не хоче...
Знаю що будете ніби уточняти інформацію, але нажаль я тільки зареєструвалась і писати можу тільки тут. Тому не полінуйтесь і уточніть фамілію та ім'я у відділенні №26. Напевно запитів на відсотки в 300у.о. там небагато...
І непотрібно відправляти мене в інші відділення, бо я маю право знімати кошти в будь-якому згідно угоди, як і зрештою отримувати відсотки. Завтра вже четвертий день, скільки чекати потрібно поки нарешті перестанете порушувати умови договору - тиждень, місяць рік? Чи може далі обманюватимете тут людей?
До-речі, моєму чоловікові, який теж на нещастя відкрив в цьому банку вклад, вже з місяць лапшу на вуха вішають і віддають таким чином валютний вклад з поточного рахунку. Це при тому що більшу частину вкладу він переоформив надалі і обіцяли повернути частину. Але, як кажуть пацан (керівник відділення або банкір з центрального відділення) слово дав, пацан слово забрав...
Для повноти картини можу сказати що трохи обіцяних коштів чоловікові за місяць таки повернули, але на тому і все...

Я щойно розмовляв із відділенням, мені повідомили, що питання щодо додаткової валюти для ваших відсотків вирішується.
Але всеж таки, зрозумійте деякі речі:
- ми не вішаємо локшину на вуха, я проблеми, робимо що можемо
- якщо у вас вклад у 45 відділенні, то й підкріплення під ваши відсотки також вони мають замовляти/забезпечувати. Розумію, що вам зручніше на 26-му, тому зараз пацан має це питання вирішити.
Михаил_CCB

Заблокований
Подякував: 42 раз.
Подякували: 138 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 кві, 2014 13:56

проценты в евро получил без проблем
unco

Заблокований
Подякував: 4 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль