БІГ Енергія - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 2425262728 ... 91>

ОЦЕНИТЕ обслуживание в этом Банке (или его филиале) и ОБОСНУЙТЕ свою оценку.

БІГ Енергія - БАНКРОТ 1.7 5 49
1 - ОЧЕНЬ ПЛОХО. Нахамили и т.п.
65%
32
2 - ПЛОХО. Некомпетентно.
14%
7
3 - УДОВЛЕТВОРИТЕЛЬНО. Хотелось бы лучше.
12%
6
4 - НОРМАЛЬНО. Как и должно быть.
6%
3
5 - ОТЛИЧНО. Очень понравилось.
2%
1
Всього голосів : 49
Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 14:36

БІГ ЕНЕРГІЯ

ОСЬ ЩЕ ПРО БІГ ЕНЕРГІЮ

У банку "Біг Енергія" дуже складно отримати свої кошти
Шановна редакція!

Пишу вам цього листа з надією, що ви розмістите його на своїй електронній сторінці і він можливо принесе користь іншим відвідувачам.

Кілька місяців тому я вирішив розмістити зароблені кошти у банку на депозитному рахунку. Довго обирав і нарешті зупинився на варіанті який пропонував банк "Біг Енергія". Підписавши договір я був упевнений у тому що мої гроші знаходяться в надійних руках. Коли я вирішив їх зняти мене спіткала прикра несподіванка! Виявилося, що банк "Біг Енергія" залюбки бере гроші, а от віддавати зовсім не поспішає. Прийшовши 18 грудня до банку я вимушений був відстояти чималеньку чергу. Через велике скупчення людей у залі стояла задуха, але разом з тим, нарешті підійшла моя черга. Підійшовши до працівника банку я виклав суть проблеми, пояснивши, що хочу забрати власний вклад через те, що закінчився строк дії депозитного договору, на що працівниця банку заявила, що сьогодні суму вкладу отримати неможливо, оскільки через велику кількість бажаючих розірвати депозитні договори у касі банку відсутня необхідна сума. Чомусь мені важко віриться, що у касі банку може бути відсутня сума у 1000 гривень. Але нехай, можливо банк різко побіднішав. Працівниця запропонувала написати заяву про розірвання договору. Я погодився. Коли заява була написана працівниця банку поставила на ній резолюцію з датою 21 грудня. Запитавши що це означає я отримав відповідь, що це дата коли я зобов’язаний прийти до банку за своїми грішми. 21 грудня я здавав залік у інституті і до банку зміг прийти лише о 17:30. Працівник банку до якого я звернувся заявив, що ліміт коштів для видачі вкладникам на сьогодні вже вичерпаний. Для того, щоб я отримав свої кошти, я повинен заново написати заяву. Тоді мене включать в нову чергу і повідомлять дату, коли я зможу нарешті отримати свої кошти.

Не розумію, невже так важко видати гроші 22 грудня??? Невже я повинен чекати ще невідомо скільки дні з якихось незрозумілих причин. Але ж, коли я вносив свої гроші на депозит, мені мило посміхались та догоджали! А тепер намагаються не помічати!!!

Ось так "чудово" відноситься банк "Біг Енергія" до своїх клієнтів, штучно перешкоджаючи їм забрати свої гроші і зволікаючи з цією процедурою як тільки можливо довго. Тому звертаюся до всіх кого це цікавить! Будьте уважні коли звертаєтесь до "Біг Енергії"! Надто вже у них дивна стратегія поведінки з клієнтами…

З повагою

Мироненко С.М.
http://kiyany.obozrevatel.com/news/2007/1/3/26624.htm
lubo_lew

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 16:09

№47-413/4902
Від 16.03.2009
Про призначення у
ВАТ Банку «БІГ-Енергія»
тимчасової адміністрації

Департамент безвиїзного банківського нагляду Національного банку України (далі – Департамент) доводить до відома, що згідно з постановою Правління Національного банку України від 13.03.2009 № 134 у Відкритому акціонерному товаристві Банку «БІГ-Енергія» (далі – Банк) з 16.03.2009 призначена тимчасова адміністрація строком на один рік.
Тимчасовим адміністратором Банку призначена фізична особа – незалежний експерт Клименко Володимир Олександрович.
З метою створення сприятливих умов для відновлення фінансового стану Банку уведений мораторій на задоволення вимог кредиторів строком на шість місяців – з 16.03.2009 до 15.09.2009.
Враховуючи зазначене, банки-кореспонденти, які мають кореспондентські відносини з ВАТ Банку «БІГ-Енергія», повинні здійснювати операції за кореспондентськими рахунками лише за підписом тимчасового адміністратора Клименка Володимира Олександровича або уповноважених ним осіб.

В.о. директора Департаменту
безвиїзного банківського нагляду О.В.Галабурда
Nykytos

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 19:24

Fedoroff написав:Бонн - прав! Депозитные договора заключаются с "ОАО Банком "БИГ Энергия", а не со Львовским филиалом. А директор Вашего филиала действует только по доверенности. Читайте договор!

ВАТ Банк БІГ Енергія згадується тільки в преамбулі договору. Далі все по тексту іде - Львівська філія. Печатка філії, В кінці договору реквізити філії. Гроші вносив у філію і хочу забрати у філії.

Чому ж судитися не з філією? А з центральним офісом в Києві?
bermooood

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 20:19

ну що з введеням ТА півроку від нас нічого не залежить,про вклади мабуть можна забути на жаль...як кажуть приїхали,чи не так...
a19572351

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 21:12

Если ВА будет честно работать, думаю, есть надежда на возврат. Стецько не все, надаюсь, схавал!
Fedoroff

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 21:33

НАДЕЙСЯ НА ЛУЧШЕЕ, НО ГОТОВЬСЯ К ХУДШЕМУ. Многие еще помнят СБЕРБАНК СССР. А что же молчат работники банка :?: Или вещи собирают :?: Где же их проповеди :?:
SvetaAction

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 21:34

... c увеличением уставника, как и ожидалось, команда БИГ Энергии облажалась!
Fedoroff

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 21:40

А там уже нечего увеличивать, все что можно уже по карманам разложено :!: Сами виноваты,раньше надо было биографии изучать кому деньги нести.А теперь расслабься и жди :!:
SvetaAction

Повідомлення Додано: Пон 16 бер, 2009 22:37

ну вот, поздравляем с временной администрацией!!!!
наконец то!
_nata_78

Подякував: 5 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 17 бер, 2009 08:57

Граждане! Государством правят «кидалы» и «футболисты»!

Всю страну сотрясает беспредел НБУ и коммерческих банков. Ссылаясь на лазейку в законе «О банках и банковской деятельности», НБУ по очереди вводит в разных банках временную администрацию, что позволяет им не выполнять обязательства перед кредиторами - вкладчиками банков, без которых банки вообще не могут быть. При этом все забывают о Конституции Украины, в частности о статьях 22; 41; 42 и 64, где гарантируются права собственности. Это происходит в то время, когда 180 банков из 182 имеют огромные прибыли. Такие действия банков должны наказываться лишением гослицензии, а возможно, и уголовной ответственностью, посколько это ничто иное, как грабёж и мошенничество. :!:
Alex Lv

#<1 ... 2425262728 ... 91>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє