|
ЄВРОГАЗБанк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Пон 19 тра, 2014 09:20
incas написав:vasiliy1901Вы не понесете, а сотни вкладчиков понесут! У каждого свои цели. Если не богатый человек положил на депозит свои не большие сбережения, то вполне понятно, что в условиях девальвации и роста курса валюты, он стремится экстренно забрать свой депозит из банка и конвертировать его в наличную валюту. Эта лавина мешает получать свои средства другим вкладчикам, которые досрочно вклад не забирают.Но есть и другая категория вкладчиков, притом не такая уж малочисленная. Этим людям тело депозитов не нужно, они не знают куда ее деть. Это только лишь инструмент зарабатывания процентного дохода. И вот здесь Авансовый депозит очень даже нужен - хорошие проценты авансом на 12-24-36 месяцев +сохранность тела депозита+ отсутствие налогов. Это очень хороший вариант и я уверен, что если руководство банка оперативно модернизирует Европейский авансовый, то получит мощный приток средств и выйдет из кризиса ликвидности с высоко поднятой головой. А паника и панихиды не нужны никому, ни вкладчикам ни банку. Разве что конкурентам, которые надеются подлатать свои дырявые балансы чужими клиентами.
наївна думка. краще вже заборонити дострокове повернення строкових депозитів: хочеш швидше забрати - розміщуй на поточному чи до запитання під менший %% і потім не будеш капати банку на мозок, а для довсгострокових вкладників треба запропонувати механізм хеджування їхніх %% і валютних ризиків.
-
m u k
-
-
- Подякував: 452 раз.
- Подякували: 143 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
m u k
-
-
- Подякував: 452 раз.
- Подякували: 143 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 тра, 2014 09:52
radnyk написав:DIV Вроде не дурак. Молодым нужно давать возможность проявить себя.
Хотите дать возможность поэкспериментировать на ваших деньгах, ощутившим воробьиные крылышки у себя за спиной? Зачем эта бравада. Думаю все надеяться на лучшее, но сравнение с МММ уже стало для некоторых банков визитной карточкой. Почему то со всех сторон хотят отжать громаду, то на зарплатах, потому как тяжелое время, на процентах по депо, снова ж по этому поводу, на не возврате депо и т.д. Не слишком ли много на нас возложили, мы их - кровно заработанные не печатаем, чтобы всех поддержать в это тяжелое время...
-
ruvex
-
-
- Подякував: 855 раз.
- Подякували: 2555 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
2
Додано: Пон 19 тра, 2014 11:14
ruvex написав: radnyk написав:DIV Вроде не дурак. Молодым нужно давать возможность проявить себя.
Хотите дать возможность поэкспериментировать на ваших деньгах, ощутившим воробьиные крылышки у себя за спиной? Зачем эта бравада. Думаю все надеяться на лучшее, но сравнение с МММ уже стало для некоторых банков визитной карточкой. Почему то со всех сторон хотят отжать громаду, то на зарплатах, потому как тяжелое время, на процентах по депо, снова ж по этому поводу, на не возврате депо и т.д. Не слишком ли много на нас возложили, мы их - кровно заработанные не печатаем, чтобы всех поддержать в это тяжелое время...
Ситуацию по банку знаю. Поэтому не вижу смысла валить банк в котором храняться твои кровные. Нужно искать позитив. В начале месяца проценты заплатили - что уже хорошо.
-
radnyk
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 57 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 тра, 2014 11:24
radnyk написав: ruvex написав: radnyk написав:DIV Вроде не дурак. Молодым нужно давать возможность проявить себя.
Ситуацию по банку знаю. Поэтому не вижу смысла валить банк в котором храняться твои кровные. Нужно искать позитив. В начале месяца проценты заплатили - что уже хорошо.
Пока на досрочку не писал, жду, как Вы говорите позитива, хотя возможно и другое, все равно не отдадут, даже если написать. На счет %, Вы не говорите вот так узко, Вы же за Банк ратуете, а не только за себя. Потому как после 12 числа у нас например банкомат и касса ничего не выдает, так как денег нет, а банкомат выключен. В чужих банках можно попробовать взять хоть что-то по УкрКарт.
-
ruvex
-
-
- Подякував: 855 раз.
- Подякували: 2555 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
2
Додано: Пон 19 тра, 2014 11:27
ruvex Полностью согласен. Досрочку тоже не писал.
-
radnyk
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 57 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 тра, 2014 12:07
Я тоже сегодня в поисках позитива зашел в Центральное отделение на Саксаганского, отстоял с такими же искателями позитива 40 минут в очереди к операционисткам и услышал полный позитива ответ: ВАЛЮТУ НЕ ПРИВОЗЯТ - ВАЛЮТЫ НЕТ. Мало того - такой же полный оптимизма и беззаботности ответ я слышал всю прошлую неделю. Вот теперь и думаю - где же тут тот самый позитив ??? Все советуют подождать выборов - мол, после выборов мы все ого-го как заживем !!! Но похоже это все на известный анекдот про лося: все пью,пью (жду, жду), а легче не становится...
-
vasiliy1901
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 209 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 тра, 2014 12:26
m u k Погоджуюсь з Вами, про те що треба заборонити дострокове розторгнення депозитних договорів. Але це компетенція НБУ , а не ЕГБ. Кожен має діяти по своїй кафедрі. У компетенції банків пропонувати свої конкурентоздатні і ефективні депозитні продукти. Авансові внески є абсолютно законними і пропонуються на ринку уже багато років, багатьма банками в тому числі і ЄГБ. Мій пост був про те як привести сьогоднішню пропозицію Єврогазбанку до конкурентної порівняно з іншими банками. Я впевнений в тому, що даний депозитний продукт може користуватис дуже високим попитом і тоді сьогодняшні касові розриви залишаться у минулому, а всі виплати будуть здійснюватися день у день. Наївними на мій погляд є сподівання тих, хто мріє про тимчасову адміністрацію і виплати з фонду. Отримають дулю з маком і багатомісячний гемор. Сьогодні не виконують свої зобовязання вже десятки банків, але тимчасову адміністрацію в них ніхто не вводить, навіть якщо вкладники лоби свої готові порозшибати об двері НБУ. Не вводять тому що Фонд гарантування сам на межі виживання і необхідних 50 млрд гривень (читайте Кубіва) не має. Навіть теоретично фонд нічого не може вдіяти з Південкомбанком, ВАБ та іншими. Зверніть увагу на те, що криза є системною, а ЄГБ лише один з її проявів.
-
incas
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 тра, 2014 12:50
З приводу багатомісячного гемора - так - вже 2 місяці кожен день ходжу до ЕГБ - отримав ледь 10% вкладу, який 2 роки лежав і закінчився. Наївним буде думати, що залучаючи депозити за бажаними Вами ставками та ще й з авансовими відсотками банк зможе в сьогоднішніх умовах ефективно їх розмістити ( видати кредити під 30% у гривні і 15% у валюті- ??? ) у бізнес-проектах Івченка, які він кредитує. Тому надбудувати ще один рівень піраміди - так можливо, а відновити платоспроможність такими методами - ні. Банк вибрав за стратегію мурижити і маринувати вкладників, обіцяючи гроші вже сьогодні-завтра, спонукаючи перерозміщати вклади на 7 днів (з яких перший і останній дні- не рахуються-))), причому перерозміщення ці багаторазові - як і сподівання обдурених вкладників ось-ось отримати СВОЇ кошти. Тому верхом наївності буде через форум вчити Івченка і Ко вкладників обдурювати - вони це з більшим ефектом та успіхом демонструють "вже сьогодні". В тому ж і питання, що ВАБ - це багато, а ЕГБ - нормально для фонду + може нова влада хоче забрати у Івченка який бізнес (газовий там - на фоні кризи, тощо). Криза є системною - це вдала відмазка для таких горе-банкірів, як ЕГБ, бо більшість банків не в такій Ж.ПІ як ЕГБ. "чєловєк нєплохой" С.Кубів з його пустопорожніми теревенями - це просто не серйозно навіть на Фінанс.юа...
-
vasiliy1901
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 209 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 тра, 2014 18:22
vasiliy1901 ЕГБ - це і так банк влади, як його забрати!??
-
kyriki
-
-
- Подякував: 7 раз.
- Подякували: 19 раз.
-
-
Профіль
-
-
|