Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Вперше в Україні у рамках IV Міжнародного джазового фестивалю Альфа-Банк разом з MasterCard представили новий форм-фактор платежів – годинник Watch2pay для безконтактної оплати, лімітована партія яких була привезена до відкриття Фестивалю.
kievlyanka написав:а позже хочу попробовать через карту Привата, только не знаю будет ли комиссия за это
Не буде ))) І оплата проходитть і іменними універсалками і не іменними.. Головне ліміт на оплату в неті встановіть достатню. А так то як оплата в терміналі )
clientage что часы в нагрузку будут выдавать? я на многих сайтах смотрела они дорогие и неоправданная цена, все равно проще пластик, нежели и часы и чип , тем более такая тенденция, что часы многие вообще не одевают, а тут ради карты буду их снова одевать, идея вряд ли приживется надолго
apollo, добрый день! Относительно второго вопроса - открытие депозита в интернет-сервисе возможно только с дебетовой карты. По первому вопросу - мы уточняем информацию.
Alfa_Bank написав:apollo, добрый день! Относительно второго вопроса - открытие депозита в интернет-сервисе возможно только с дебетовой карты. По первому вопросу - мы уточняем информацию.
А в Руському Стандарті можна було і з кредитки відкривати депо. Правда там з кредитками зараз пятий місяць як майже всіх послали .....в ліс. Альфа тут молодці.....так тримати.
Вперше в Україні у рамках IV Міжнародного джазового фестивалю Альфа-Банк разом з MasterCard представили новий форм-фактор платежів – годинник Watch2pay для безконтактної оплати, лімітована партія яких була привезена до відкриття Фестивалю.