Укргазбанк (2009 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 5051525354 ... 1075>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Укргазбанк (2009 - 2021) 3 5 703
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
26%
186
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
15%
104
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
15%
105
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
18%
130
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
25%
178
Всього голосів : 703
Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2009 17:52

[
Негативні враження ви самі робите своїми діями. Ваш банк просто "закінчений" в найгіршому понятті цього слова. А ви маєте на коліна перед людьми яких надурили падати, а не шукати якісь виправдання. Вибиваючи свої гроші до вашого банку відчуваю тільки гидоту, слів не хватає, згадав вже всі можливі мати, які вам якраз і підходять. Навчіться нормально працювати і до людей ставитись, тоді і вас поважати будуть...

знаете, уважаемый, у меня был депозит в укргазе - закончился в первых числах февраля, в конце февраля часть денег, которые от него остались, я снова к ним отнесла на карточку "про-запас". и не только потому, что мне подошли условия, но очень понравилось отношение к клиентам. поэтому я совершенно не согласна с вашими словами! даже если сейчас в укргазе и есть проблемы, то по крайней мере в плохом отношении к клиентам их никак нельзя обвинить. а финансовая ситуация наладится, и все у этого банка будет хорошо - сами еще назад в него прибежите

Занадто вже вони мене дістали своєю брехньою і бардаком шоб я до них ше колись вертався. Заберу гроші і забуду дорогу до них назавжди. І знайомим всім буду казати шоб тікали звідти. Що то за банк де ніхто ні за шо не відповідає і немає відповіді на елементарні запитання? Коли будуть гроші - незнаю, коли розширять ліміт - незнаю, хто у вас головний - незнаю...
Тарас Бульба

Подякував: 27 раз.
Подякували: 135 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2009 18:02

Intro написав:в укрпроме вроде тоже лимит в 2 тыс гривен. и там есть ВА.
так что в УГБ уже условия как при ВА.
Не знаю короче что делать. Депозит заканчивается завтра.
По телефонам в УГБ отвечают, что ничего не знают и не знают к кому обращаться (я спрашивал почему в договоре в течении 2 дней карточный счет закрывается, а в действительности 60 дней) ,по телефону Х говорят перезвоните на телефон Y, по телефону Y - на телефон Z, по телефону Z говорят звоните на телефон Y, при повторном звонке на Y говорят звоните на X.

Что делать? То что и все мы, посещать Укргазбанк каждый день и снимать по 2 тыс., я этим уже занимаюсь с 3 марта и ходить еще долго. Но перекладывать деньги, как предлагают в Укргазбанке, отказался.Это обман и лишь оттягивание неизбежного...снимайте, что можете : "С паршивой овцы хоть шерсти клок"
Vasyl2466

Подякував: 11 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2009 18:25

Обязательства свои вовремя надо выполнять. А атаку Вы еще не видели. Лучше бы занимались прямыми обязанностями, а не по форуму ходили.

Ага....кто бы говорил...По - моему Вы только это и делаете, только сидите весь день на форуме и нагнетаете обстановку. Лишь бы потрындеть. Если Вам банк должен денег идите и добивайтесь их возврата как делают другие, а толь фигню всякую пишете и даете некомпетентные советы участникам форума
asya

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2009 19:04

asya написав:Обязательства свои вовремя надо выполнять. А атаку Вы еще не видели. Лучше бы занимались прямыми обязанностями, а не по форуму ходили.

Ага....кто бы говорил...По - моему Вы только это и делаете, только сидите весь день на форуме и нагнетаете обстановку. Лишь бы потрындеть. Если Вам банк должен денег идите и добивайтесь их возврата как делают другие, а толь фигню всякую пишете и даете некомпетентные советы участникам форума

Не кожен може активно вибивати свої бабки скандалами, криками, погрозами чи приковуваннями до дверей. Нічого поганого в тих порадах немає, комусь можливо і знадобиться. Гірше то нічого не робити, а чекати коли добрий дядя тобі бабки віддасть. А дядя зовсім не хороша людина, бо нормальний мужик мав би дотримувати своє слово, добре організовувати роботу, а коли вже ти попав, то дотримай своїх обіцянок, не будь балаболом, продай інші свої бізнеси чи майно, віддай вчасно вкладникам гроші і збережи своє лице перед людьми... Так би зробила нормальна людина, а про тих які займаються кидаловом і вважають себе суперменеджером в банкеівській справі ми вже чули...
Тарас Бульба

Подякував: 27 раз.
Подякували: 135 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2009 19:23

[quote="Тарас Бульба"][quote="asya"]Обязательства свои вовремя надо выполнять. А атаку Вы еще не видели. Лучше бы занимались прямыми обязанностями, а не по форуму ходили.

Ага....кто бы говорил...По - моему Вы только это и делаете, только сидите весь день на форуме и нагнетаете обстановку. Лишь бы потрындеть. Если Вам банк должен денег идите и добивайтесь их возврата как делают другие, а толь фигню всякую пишете и даете некомпетентные советы участникам форума[/quote]

Не кожен може активно вибивати свої бабки скандалами, криками, погрозами чи приковуваннями до дверей. Нічого поганого в тих порадах немає, комусь можливо і знадобиться. Гірше то нічого не робити, а чекати коли добрий дядя тобі бабки віддасть. А дядя зовсім не хороша людина, бо нормальний мужик мав би дотримувати своє слово, добре організовувати роботу, а коли вже ти попав, то дотримай своїх обіцянок, не будь балаболом, продай інші свої бізнеси чи майно, віддай вчасно вкладникам гроші і збережи своє лице перед людьми... Так би зробила нормальна людина, а про тих які займаються кидаловом і вважають себе суперменеджером в банкеівській справі ми вже чули...[/quote]

Конечно, я с Вами согласна, в советах нет ничего плохого, только если эти советы стоящие, а если бредовые, то они могут только навредить.
Кстати к сведению...в банке подняли лимиты по карте Про-запас до 30 тыс грн. и до 60 тыс. в торгово-сервисной сети. Думаю, что постепенно и другие лимиты отпустят, по-крайней мере я на это надеюсь - в апреле заканчивается депозит, если все наладится, то смогу продлить
asya

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2009 19:24

Vasyl2466 написав:
Intro написав:в укрпроме вроде тоже лимит в 2 тыс гривен. и там есть ВА.
так что в УГБ уже условия как при ВА.
Не знаю короче что делать. Депозит заканчивается завтра.
По телефонам в УГБ отвечают, что ничего не знают и не знают к кому обращаться (я спрашивал почему в договоре в течении 2 дней карточный счет закрывается, а в действительности 60 дней) ,по телефону Х говорят перезвоните на телефон Y, по телефону Y - на телефон Z, по телефону Z говорят звоните на телефон Y, при повторном звонке на Y говорят звоните на X.

Что делать? То что и все мы, посещать Укргазбанк каждый день и снимать по 2 тыс., я этим уже занимаюсь с 3 марта и ходить еще долго. Но перекладывать деньги, как предлагают в Укргазбанке, отказался.Это обман и лишь оттягивание неизбежного...снимайте, что можете : "С паршивой овцы хоть шерсти клок"
Радійтетим, що є на даний час і якнайшвидше забирайте гроші, а то в СРодовід наєбанку ліміт 50 грн., при чому картки заблоковані, а 30-40 днів тому було точно як і у вашому банку :!:
kryminalist

Подякував: 192 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2009 20:08

Вчора закінчився депозит 29 тис. грв.у відділенні на Паладіна (Київ).
Сьогодні вранці під"їхав у відділення зняти деп.Без ніяких коментарів і умовлянь самі передзвонили за розширення ліміту ічерез касу отримав всю суму.Потім хвилин за 10 передзонив молодий чоловік на мобільний , перепитав як мені якість обслуговування?. Попутно нагадав,що якщо я матиму бажання на протязі двох тижнів покласти щось на деп. то додаються ще 2 відсотки.З точки зору професійності відпрацювали бездоганно.І донесли інформацію, і уникли напрягу.
Мабуть так не скрізь і не завжди так,але такими діями УГБ показує,що він бореться з труднощами і хоче прорватись.
Такі дії викликають повагу. Хай щастить !
" Дорогу осилит идущий "
satana

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2009 20:17

Если бы у вас был депозит 31 тысяча гривен выбы увидели совершенно другую картину. Потерянные взгляды менеджеров, бормотание, что все решает главный офис а они тут вообще левые и ничего не знают и т. д.

А вообще интуиция у вас имеется. . Это же надо-положить на депозит именно 29 тыс. гривен.
Intro

Подякував: 2 раз.
Подякували: 48 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2009 20:24

Маючі добру інтуіцію тут не пишуть :D
satana

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2009 20:54

satana написав:Вчора закінчився депозит 29 тис. грв.у відділенні на Паладіна (Київ).
Сьогодні вранці під"їхав у відділення зняти деп.Без ніяких коментарів і умовлянь самі передзвонили за розширення ліміту ічерез касу отримав всю суму.Потім хвилин за 10 передзонив молодий чоловік на мобільний , перепитав як мені якість обслуговування?. Попутно нагадав,що якщо я матиму бажання на протязі двох тижнів покласти щось на деп. то додаються ще 2 відсотки.З точки зору професійності відпрацювали бездоганно.І донесли інформацію, і уникли напрягу.
Мабуть так не скрізь і не завжди так,але такими діями УГБ показує,що він бореться з труднощами і хоче прорватись.
Такі дії викликають повагу. Хай щастить !
" Дорогу осилит идущий "

хай щастить! але без моїх грошей... в найблищому майбутньому їх там не буде ;)
Chabik

Подякував: 3 раз.
Подякували: 56 раз.

Профіль

#<1 ... 5051525354 ... 1075>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор