в кожного своє бачення ситуації

я вважаю, ще би з місяць Кубів покерував би НБУ - була б ТА в Активі і вкладникі отримали б свої кошти, а от щодо Гонтарєвої

БС = розвитку економіки, яка економіка - така ж і БС.
|
|
![]() pete
в кожного своє бачення ситуації ![]() ![]() я вважаю, ще би з місяць Кубів покерував би НБУ - була б ТА в Активі і вкладникі отримали б свої кошти, а от щодо Гонтарєвої ![]() БС = розвитку економіки, яка економіка - така ж і БС. ![]() m u k
Реальный ДЕРЬМОБАНК. Имел карточку МАСТЕРКАРД- деньги не отдавали. Сделали ВИЗУ - перестала работать. Сегодня из банка утром ушла платежка на 300 грн - денег на счету до сих пор нет. Ежели для этих лапидуз 300 грн -вовремя перечислить - проблема, что можно говорить вообще?? ![]() Как они ....... ужебульбик
Я еще вчера сделал платежку и нифига.... Сегодня звонили из банка и говорили, что деньги не ушли и попробуют еще снова отравить. В общем, мне уже все ясно с этим пассив-банком. Денег нет, никто никуда ничего и не пытался выслать. Завтра схожу - поругаюсь... им то пофиг, а мне, может быть, полегче будет ![]() ![]()
да им тоже пофиг ![]()
![]() В даній ситуації від операціоніста нічого не залежить - набрав він платіжку, а відправка фактична - у когось з членів правління Активу, коштів не має - вона повернулась, якщо є кошти - не факт, що член правління підпише її на вихід з банку ![]() Хоча стрес потрібно знімати, хоронення його в собі до добра не приведе ![]() Суть в тім, що в Активу не має коштів. Тут писали, що і депозити в них виросли, і кредитний портфель збільшився. Думаю, що все це через відсутність коштів: депозити + відсотки = переоформлення депозиту (зростання депозитів), кредити + %% за кредитом = реструктуризація кредиту (зростання кредитів). Якщо б власники мали бажання чи бажання і кошти, віру в світле майбуття Актив-банку - знайшли б можливість підтримати банк (перерахувати кошти на депозит, внести субординований борг, піти на обслуговування в банк/обороти здійснювати через банк), а так оголошення про наміри збільшити статутний капітал, дотримання всіх процедур, пов'язаних з ним - затягування часу для виведення залишків активів і застави, а коли вже не буде що витягувати - передача з чистою совістю ФГВФО. Думаю, що в даній ситуації ФГВФО та НБУ повинні "подсуєтіцца", бо "промєдлєніє смєрті подобно" - державі (платникам податків) доведеться більше віддавати вкладникам. ![]() Re: Актив-банкХм, сегодня утром смс-ка пришла, что зачислено 300 грн. Так как больше ниоткуда не ждал 300 грн, то видать это деньги из пассива. Сегодня пойду в отделение, попробую еще перечислить..... заодно и поскандалю немного, что бы знали)))
![]() Вопрос к Солнцеву Игорю МихайловичуИгорь Михайлович!
Надеюсь, что у Вас найдётся несколько минут, чтобы заглянуть на форум и ответить на вопрос от валютных вкладчиков. Всё это время Ваш банк с горем-пополам понемногу отдаёт через карты МастерКард и Виза средства клиентам с гривней. Это конечно "слёзы", НО... УЖЕ НЕСКОЛЬКО МЕСЯЦЕВ в Вашем банке проводится политика полной ДИСКРИМИНАЦИИ клиентов с валютой. Все эти таблицы, отчёты, обещания на встречах не касаются валютных вкладчиков. Когда нам будет послана "милость Божия" в Ваших действиях и банк начнёт возвращать валюту? Хотелось бы, чтобы на вопрос о возврате наших сбережений в валюте (без конвертации в гривню) Вы ответили по-подробнее ЗДЕСЬ и на ближайшей встрече. И очень-очень хотелось бы получить свою валюту в ближайшее время! Желаю всем нам и Вам удачи и скорейшего решения ВАЛЮТНОГО вопроса.
|
|