Актив-банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 514515516517518 ... 882>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Актив-банк - БАНКРОТ 3.1 5 230
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
27%
62
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
10%
24
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
13%
31
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
25%
57
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
24%
56
Всього голосів : 230
Повідомлення Додано: Сер 02 лип, 2014 17:33

pete

в кожного своє бачення ситуації :) Ви дивитесь зі своєї дзвіниці, я - зі своєї :)
я вважаю, ще би з місяць Кубів покерував би НБУ - була б ТА в Активі і вкладникі отримали б свої кошти, а от щодо Гонтарєвої :( не знаю чи здатна вона на рішучі дії з виведення т.зв. г&мно-банків з ринку чи буде тягнути бика за роги із введенням ТА в ГБ.
БС = розвитку економіки, яка економіка - така ж і БС.
m u k

Подякував: 452 раз.
Подякували: 143 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 лип, 2014 19:41

m u k
Реальный ДЕРЬМОБАНК. Имел карточку МАСТЕРКАРД- деньги не отдавали. Сделали ВИЗУ - перестала работать. Сегодня из банка утром ушла платежка на 300 грн - денег на счету до сих пор нет. Ежели для этих лапидуз 300 грн -вовремя перечислить - проблема, что можно говорить вообще??
бульбик

Подякував: 25 раз.
Подякували: 58 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 лип, 2014 21:46

Как они ....... уже

бульбик
Я еще вчера сделал платежку и нифига.... Сегодня звонили из банка и говорили, что деньги не ушли и попробуют еще снова отравить. В общем, мне уже все ясно с этим пассив-банком. Денег нет, никто никуда ничего и не пытался выслать. Завтра схожу - поругаюсь... им то пофиг, а мне, может быть, полегче будет :mrgreen:
SergR

Подякував: 6 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 лип, 2014 21:53

SergR написав:бульбик
Я еще вчера сделал платежку и нифига.... Сегодня звонили из банка и говорили, что деньги не ушли и попробуют еще снова отравить. В общем, мне уже все ясно с этим пассив-банком. Денег нет, никто никуда ничего и не пытался выслать. Завтра схожу - поругаюсь... им то пофиг, а мне, может быть, полегче будет :mrgreen:

да им тоже пофиг :D
_PlusMinus_

Подякував: 32 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 лип, 2014 22:14

_PlusMinus_
Я знаю, так и написал "им то пофиг, а мне, может быть, полегче будет"..... Вот хочется мне завтра на кого-нибудь покричать, поскандалить с кем-нибудь.... и выбор пал на них :mrgreen: А то я с ними как с людьми, а они твари....
SergR

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2014 09:34

SergR написав:_PlusMinus_
Я знаю, так и написал "им то пофиг, а мне, может быть, полегче будет"..... Вот хочется мне завтра на кого-нибудь покричать, поскандалить с кем-нибудь.... и выбор пал на них :mrgreen: А то я с ними как с людьми, а они твари....

В даній ситуації від операціоніста нічого не залежить - набрав він платіжку, а відправка фактична - у когось з членів правління Активу, коштів не має - вона повернулась, якщо є кошти - не факт, що член правління підпише її на вихід з банку :(
Хоча стрес потрібно знімати, хоронення його в собі до добра не приведе :)
Суть в тім, що в Активу не має коштів.
Тут писали, що і депозити в них виросли, і кредитний портфель збільшився. Думаю, що все це через відсутність коштів: депозити + відсотки = переоформлення депозиту (зростання депозитів), кредити + %% за кредитом = реструктуризація кредиту (зростання кредитів).
Якщо б власники мали бажання чи бажання і кошти, віру в світле майбуття Актив-банку - знайшли б можливість підтримати банк (перерахувати кошти на депозит, внести субординований борг, піти на обслуговування в банк/обороти здійснювати через банк), а так оголошення про наміри збільшити статутний капітал, дотримання всіх процедур, пов'язаних з ним - затягування часу для виведення залишків активів і застави, а коли вже не буде що витягувати - передача з чистою совістю ФГВФО.
Думаю, що в даній ситуації ФГВФО та НБУ повинні "подсуєтіцца", бо "промєдлєніє смєрті подобно" - державі (платникам податків) доведеться більше віддавати вкладникам.
m u k

Подякував: 452 раз.
Подякували: 143 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2014 09:42

Re: Актив-банк

Хм, сегодня утром смс-ка пришла, что зачислено 300 грн. Так как больше ниоткуда не ждал 300 грн, то видать это деньги из пассива. Сегодня пойду в отделение, попробую еще перечислить..... заодно и поскандалю немного, что бы знали)))
SergR

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2014 10:31

Вопрос к Солнцеву Игорю Михайловичу

Игорь Михайлович!
Надеюсь, что у Вас найдётся несколько минут, чтобы заглянуть на форум и ответить на вопрос от валютных вкладчиков.

Всё это время Ваш банк с горем-пополам понемногу отдаёт через карты МастерКард и Виза средства клиентам с гривней. Это конечно "слёзы",
НО... УЖЕ НЕСКОЛЬКО МЕСЯЦЕВ в Вашем банке проводится политика полной ДИСКРИМИНАЦИИ клиентов с валютой.
Все эти таблицы, отчёты, обещания на встречах не касаются валютных вкладчиков.

Когда нам будет послана "милость Божия" в Ваших действиях и банк начнёт возвращать валюту?

Хотелось бы, чтобы на вопрос о возврате наших сбережений в валюте (без конвертации в гривню) Вы ответили по-подробнее ЗДЕСЬ и на ближайшей встрече.
И очень-очень хотелось бы получить свою валюту в ближайшее время!

Желаю всем нам и Вам удачи и скорейшего решения ВАЛЮТНОГО вопроса.
l66

Подякував: 368 раз.
Подякували: 572 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2014 11:14

SergR написав:Хм, сегодня утром смс-ка пришла, что зачислено 300 грн. Так как больше ниоткуда не ждал 300 грн, то видать это деньги из пассива. Сегодня пойду в отделение, попробую еще перечислить..... заодно и поскандалю немного, что бы знали)))

Они вечером все заявленные за день платежки отправляют.
pavyak

Подякував: 30 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 03 лип, 2014 11:22

Re: Актив-банк

pavyak написав:Они вечером все заявленные за день платежки отправляют.

у меня еще с 1 июля отправляли-отправляли и наконец-то отправили....
SergR

Профіль

#<1 ... 514515516517518 ... 882>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор