Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 112113114115116 ... 285>
Повідомлення Додано: Пон 07 лип, 2014 17:04

Re: Нерухомість у Львові

Цікавлять актуальні ціни на ремонтні роботи у Львові. Тобто не послуги шаромижників, які "на Чехах євроремонти робили, а по факту - бетон місили". Тобто цікавить за метр, за квадрат, за точку, за все... І якщо хтось вже робив ремонт в новобудові, то порядок ремонтів. Бо читав на сайтах різних, дуже все по-різному.
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 15 лип, 2014 15:59

ostrig написав:Цікавлять актуальні ціни на ремонтні роботи у Львові. Тобто не послуги шаромижників, які "на Чехах євроремонти робили, а по факту - бетон місили". Тобто цікавить за метр, за квадрат, за точку, за все... І якщо хтось вже робив ремонт в новобудові, то порядок ремонтів. Бо читав на сайтах різних, дуже все по-різному.

Не знайдеш ціни седньоринкової, щоб як в прайсі все по полочкам.
То все індивідуально, плиточник зараз почне питати квадратуру, розмір плитки, її ціну. чи правильної форми буде укладання проводитися. Навіть фірми будівельні не всі розцінки мають затверджені, бо як правило кошторис складається під об'єкт.
Leopolis

Подякував: 5 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 лип, 2014 09:19

Я зрозумів. Приходить плиточник, навскидку визначає , чи господар лох, і починає ціну завищувати. Яка різниця, скільки коштує плитка? Платиться за метр кв. Мені хоча б середні ціни взнати, від чого відштовхуватись.
ostrig

Подякував: 8 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 лип, 2014 19:28

ostrig написав:Я зрозумів. Приходить плиточник, навскидку визначає , чи господар лох, і починає ціну завищувати. Яка різниця, скільки коштує плитка? Платиться за метр кв. Мені хоча б середні ціни взнати, від чого відштовхуватись.
Плиточник навскидку визначає
а - обєм робіт
б - кривизну поверхонь
в - якість матеріалу

Таким чином
а-
Якщо плитки там 2 м2 - то навіть 15 доларів за м2 - нафік не потрібно
б-
Якщо поверхня і крива і площини не перпендикулярні - то викладення плитки це не стосується , потрібно спочатку підготувати поверхню , а тут все залежить знову ж від обємів і від матеріалів з якими потрібно працювати ( одна справа це готові сухі суміші за 40-100 грн мішок і з доставкою до місця праці за рахунок замовника) а друге діло , якщо замовник хоче щоб йому на проспекті Свободи в мішках пісок з цементом тягали і в бетономішалці замішували
в-
якщо замовник купив фуфлижну плитку ( малюнок гарний а геометрія не дай бог) і при цьому заплатив за неї як за перший сорт , то й не дивно , що визначивши що замовник лох , його й далі надують.

Якщо відкинути емоції
Викладання плитки від 5 до 30 доларів м2 і дивного в цьому я особисто нічого не бачу, у нас навіть ціна на хліб може відрізнятись в разів 10 і це при тому що хліб він що з Вероніки , що з 5-го хлібзаводу - все одно хліб.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 17 лип, 2014 19:42

Нам облицовывали 12-13 долларов за метр год назад -и не во Львове , а в Одессе но не думаю , что цены сильно отличаются .
радость

Подякував: 717 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 18 лип, 2014 16:26

радость написав:Нам облицовывали 12-13 долларов за метр год назад -и не во Львове , а в Одессе но не думаю , что цены сильно отличаются .

Відрізняються від багато чинників, колега будівельник вище все розписав. В мене зараз на 4 об"єктах кладуть плитку. На сходових багатоквартирного 50 грн/м2 (об"єм дуже великий), в дитсадочку 60/м2 до якості вимог особливих не ставив, головне щоб рівно в площинах було (плитка сама дешева і крива). в магазинчику 80/м2 та сама хренова плитка але вимоги трохи вищі, в особняку 10$/м2 плитка середньої ціни, об"єми достатні.
Ось і я трохи детально розписав з власного досвіду, планую собі в квартирі ставити весною, орієнтуюсь на 80-100грн/м2 (то для мене така ціна, для інших було б на 20 грн. дорожче думаю).
Товариш собі в санвузол особняка купив мозаїку італійську за 5000грн/м2 то я боюсь навіть подумати скільки буде коштувати її укладка.
Кого цікавить конкретно під об"єкт укладка плитки, велкам в ПП. Маю знижки всюди по керамагуртівнях, так що можемо домовитися.
Leopolis

Подякував: 5 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 сер, 2014 18:29

Чи знаєте хтось або можливо мав справу з львівською компанією "Центр нерухомості", які зараз продають новобудови в Брюховичах?
Знаю, що компанія існує ще з 2003 року, проте у них дуже мало об'єктів, та й інформації жодної, окрім адреси та телефону, знайти не можу.

Буду дуже вдячна за відповідь та вашу допомогу у цьому питанні!
Yuliya22

Повідомлення Додано: Вів 19 сер, 2014 00:54

Yuliya22 написав:Чи знаєте хтось або можливо мав справу з львівською компанією "Центр нерухомості", які зараз продають новобудови в Брюховичах?
Знаю, що компанія існує ще з 2003 року, проте у них дуже мало об'єктів, та й інформації жодної, окрім адреси та телефону, знайти не можу.

Буду дуже вдячна за відповідь та вашу допомогу у цьому питанні!

Крім нерухомості в Брюховичах вони зараз здають будинок на Шептицьких-Ангеловича, до того здали будинок на Мазепи-Орлика. У вересні повинні почати новий будинок на Водогінній (тут не знаю: чи нове будівництво, чи добудують закинутий будинок за офісним центром)
LV2012

Подякував: 1 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 вер, 2014 12:25

Обєктивно ціни на нерухомітсь у Львові завищені
samvexler

Подякував: 2 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 вер, 2014 12:42

samvexler написав:Обєктивно ціни на нерухомітсь у Львові завищені

а по моєму занижені. На Погулянці по 1400 житло.
Flicker

Подякував: 25 раз.
Подякували: 317 раз.

Профіль

#<1 ... 112113114115116 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: akurt і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор