Програма "Менеджер депозитів" (Менеджер депозитов)
+Додати тему
Відповісти на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Що нового: + Додано можливість встановлення податку на відсотки (Меню "Налаштування"->вкладка "Податки"); + Додано колонку "Власник карти" у довідник банківських карток; = Виправлено помилку в алгоритмі нарахування відсотків у випадку наявності транзакцій за межами періоду нарахувань.
Посилання для завантаження нової версії знаходяться в першому повідомлені цієї теми, а також за посиланням: Оновлення Нова інсталяція
Haza чомусь у мене неправильно нараховуються відсотки по "Ощадній картці" від Дельти. Там є комбіноване нарахування відотків. Все ніби правильно заповниі таблиці "Відсоткові ставки" і мітки поставив. Виходить так, що рахує відсотки тільки на суму до 3000 грн. Поможіть розібратись, будьласка.
Уважаемый Haza , а не подскажите где потом можно посмотреть статистику по снятому налогу по каждому банку ( счет ) и суммарно по всем банкам (счетам ) или такого учета нет в программе заранее спасибо.
А хто знає, як податок будуть знімати? 1. По всім нарахованим відсоткам з 03.08.2014 і знімати будуть в момент виплати; 2. По всім виплаченим відсоткам з 03.08.2014, незалежно за який період нарахованих. ??? В програмі зробив 1 варіант, але не виключаю що буде 2 варіант все таки
Haza В приватбанке выплачены %% за период 2.07 - 1.08 Я Почему сумма начисленных % за июль меньше ожидаемой? 04 Aug 13:09 Приватбанк за 01/08/2014 были % начислены уже с налогом 4 июля Верховная Рада приняла Закон №4101а "О внесении изменений в Налоговый кодекс Украины и некоторые другие законодательные акты Украины касательно пассивных доходов". С 1 августа 2014 г. проценты, начисленные по депозитам физических лиц, будут облагаться 15% налогом. вступил в действие уже с 1-го числа Я удержан налог за %% начисленные только за 1.08.14? 04 Aug 13:22 Приватбанк все верно